Bugün Ay Yengeç burcunda dolaşıyor; Ailemizi ve sevdiklerimizi koruma iç güdüsü ön plana çıkabilir. Duygularımızı yoğun yaşayabiliriz. Ancak duygusallığın verdiği hassasiyetle, alınganlığa karşı dikkatli olmalıyız. Bugün dramalardan kendimizi korumalı, sıkılganlıklarımı kontrol etmeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; cömert, tutkulu, çekici ve sürekli değişen bir insansınız. Değişkenliğiniz yüksek olduğundan bir işi bitirmeden diğer işe başlamanız zaman zaman problem yaratıyor. Gençken çekingen olmanıza rağmen yaşınız ilerledikçe bu çekinliğinizi üzerinizden atacaksınız. Bu sene, ailevi konularda keyfiniz yüksek olabilir.




Koç Burcu: Bugün aile alanlarınıza kanalize olmak isterken, kişisel istekleriniz arasında kalabilirsiniz. İçinizde büyük bir enerji var ve bu enerjiyi kontrol etmekte zorlanacaksınız, iş ortamlarında daha sakin olmaya çalışın.




Boğa Burcu: Yakın çevrenizle girişeceğiniz işlerinizde yaratıcılığınız üzerinizde olabilir. Gençler ve çocuklarla olan bağlantılarınız kendinizi iyi hissettirtecek. Kendinizi değiştirme isteğiniz bu aralar yüksek.




İkizler Burcu: Sosyal çevrenizle girişeceğiniz önemli organizasyonlarda bugün bazı konular hoşunuza gitmeyebilir. Bazı duyacaklarınızı işlerinizin gelişimi için kullanmalısınız. Aile ortamlarınızda keyfinizi arttırabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Kendi kişisel enerjinizin ve isteklerinizin yükseldiği bugün, sosyal çevrenizdeki hareketliliğe ve bazı aktivitelere katılabilirsiniz. Göz önünde olacağınız yerlerde içtenliğinizi bir kenara bırakmadan hareket etmeye çalışın.




Aslan Burcu: Uzak çevrenizle olan hızlı paylaşımlarınız, duygusal olarak sizi bugün zorlayabilir. Bunun dışında iş hayatınızda bazı fikirlerinizi kabul ettirmek ve maddi konularda kendinizi iyi hissetmek öne çıkabilir.




Başak Burcu: Arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle bir arada olmak bugün sizin için önemli olurken, bazı ortak parasal konular veya harcamalarla uğraşmak sizi yorabilir. Yine de geniş fikirlerinizle hayattan alacağınız keyif yüksek olacak.




Terazi Burcu: Hayatınızın bu döneminde herşeyi paylaşmaya ve bir ortakla yapmaya isteklisiniz. Bugün iş alanlarınızda başkalarından alacağınız parasal tavsiyeler işinize yarayabilir. Özel yaşantınızda inatçılıktan ve anlaşmazlıklardan uzak durun.




Akrep Burcu: Bugün daha çok uzaklara gitme ve temiz havada bulunma isteğiniz yüksek olacak. Var olan işleriniz, kafanıza göre planlar oluşturmanıza engel olabilir. Dış çevrenize karşı uyumlu tavrınızı bozmayın.




Yay Burcu: Bugün keyifli ortamlarda, parasal konularda bazı güvensizlikler yaşayabilirsiniz. Hayata daha tutkuyla yaklaşıyorsunuz ama hızlı yaşam temponuz bazı şeylerin tadını çıkarmanıza engel olabilir. İş hayatınızda güzel gelişmeleriniz var.




Oğlak Burcu: Bugün özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde, duygusal olarak hoşnutsuzluklarınız olabilir. Sevdiğinizle olayları detaylandırdıkça ve paylaşım içine girdikçe ortam yumuşayacak. Seyahate çıkma isteğiniz yoğun olabilir.




Kova Burcu: Bugün yapmanız gereken işleriniz üzerine eğilirken, yakın çevrenizdeki hızlı oluşumlar dikkat çekecek. Yakınçevrenizin sağlığıyla ilgili sorunlar sizin de sağlığınızı etkiliyor. Etkili ve kararlı konuşmalar istediğiniz sonuçları sağlayabilir.




Balık Burcu: Bugün özel yaşantınızda sevdiğinizle birlikte oldukça eğlenceli ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bugün risk içeren işlerden uzak durun. İletişiminizi doğru yerde ve istediğiniz gibi kullanmasını bileceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR