Bu haftasonu Ay İkizler burcunda dolaşıyor, bugünlerde daha konuşkan ve daha hareketli olabiliriz. Davranışlarımızda bir tutarsızlık olabilir. Bu durum çabuk karar değiştirmemize de yol açabilir. Partnerimizle daha çok konuşmak ve tartışmak isteriz. El becerisi ve iletişime dayalı işlerde kendimizi ortaya koyabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kabiliyetli, sezgili, hayalperest, başarılı bir insansınız. Sezgi gücünüz çok yüksek ve her tür yaşayacağınız olayda bu gücünüzü es geçmemelisiniz. Etkin ve aktif zekanızla her tür işin altından kalkmasını iyi biliyorsunuz. Kendi çaba ve uğraşlarınızla bu hayatta iyi noktalara ulaşacaksınız. Bu sene, aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayacaksınız.




Koç Burcu: Nisan ayını karşılarken, kişisel adımlarınız ve hayatınızla ilgili kararlar öne çıkabilir. Daha fazla kendinizden bahsedecek, ön planda olacak, görüntünüze yatırım yapacak ve geri planda durduğunuz günlerin acısını çıkarmak isteyeceksiniz.




Boğa Burcu: Nisan başında diğer burçların aksine herhangi bir konuda harekete geçmemek önemli olmalı. Planlar yapmalı, hayatınızı daha da güzelleştirecek etkili projeleri kafanızda kurmalı ve olayları biraz daha kadersel temalarla yaşayacağınızı bilmelisiniz.




İkizler Burcu: Nisan ayında ilişkilerinizde denge kurmaya özen gösterin. Aşk hayatınız ve sosyal çevreniz fazlasıyla aktif. Eski arkadaşlarınızla daha fazla paylaşım elde edebilir, yine iş ilişkilerinizde bazı sıkıntılara açık olabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Nisan ayına kariyeriniz ve çevrenizdeki etkili oluşumlarla merhaba diyebilirsiniz ama her halükarda göz önünde olacağınız ortamlarda insanlarla olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.




Aslan Burcu: Nisan ayı sizi eğiten ve kariyerinizde bir anlamda büyüyeceğiniz bir ay olacak. Sosyal çevrenizle beraber yapacağınız planlara odaklanabilirsiniz. Bu ay en çok parasal konulardaki sorunlara dikkat etmeniz gerekebilir.




Başak Burcu: Nisan başında parasal dengenizi iyi koruyun. Bir yandan elinize para geçebilir, diğer yandan da beklenmedik harcamalarla o para elinizden gidebilir. Fırsatlarınız yüksek, algılama kapasiteniz olayları önceden farketmenize neden olabilir.




Terazi Burcu: Nisan ayında özel ilişkileriniz ve partnerinizin parasal konuları üzerine eğileceksiniz. Kendinizi geliştirmek istediğiniz konuların karşınıza geldiğini görebilirsiniz, ilişkileriniz hayatınızın merkezine yerleşebilir.




Akrep Burcu: Nisan ayını karşılarken ortak parasal işleriniz kafanızı kurcalayabilir. Sizi geliştiren konu ve olaylarla daha fazla ilgilisiniz. Bu ay hem iş, hem de özel hayatınıza daha fazla önem göstereceksiniz.




Yay Burcu: Nisan ayında aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda hareketlilikler devam ediyor. Sosyal çevrenizden alacağınız güzel desteklerle partilerin, eğlencelerin aranılan kişisi siz olabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Nisan ayını aile alanlarınız, yapılması gereken günlük işlerinizin düzeniyle karşılaşacaksınız. Bu ay aşk, flört, sportif faaliyetler hayatınızda önemli olacak. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinize ekstra özen gösterin.




Kova Burcu: Nisan ayında iletişiminizi ailenize ayıracaksınız. Emlak alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa bu konularda kafanız daha etkin bir şekilde çalışabilir. Aile hayatınızda konuşulması gerekenleri konuşmak için de uygun bir dönem.




Balık Burcu: Nisan ayında parasal konularda güzel fırsatlarınız olacak, hemen nisan başında aile hayatınıza önem vereceksiniz. İletişimsel işlerinizde güzel sonuçlar alınabilir ama elinizi çabuk tutmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR