Bugün Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte iletişimimizde pratik, ağır, kararlı ve dikkatli bir üslup ortaya çıkabilir. Hızlı enerjilerin aktif olacağı bu dönemde en azından düşüncelerimiz ve konuşmalarımızda daha sakin ve rahat olmak bizi olası bir sıkıntıdan kurtarabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayattan beklentileriniz çok yüksek ama sizde istediklerinizi gerçekleştirecek enerji ve yetenek mevcut. Sezgileriniz ve gerektiği yerde devreye giren mantığınız hayatınız boyunca size yol gösterecek. Bu sene, hayatınızda önemli değişimler oluşabilir. Esnek olun.




Koç Burcu: Bugün itibarıyla para ile ilgili işlerde, sahip olduğunuz mallarda becerileriniz, konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Somut ve kararlı adımlar size kazandıracak. Ticaretle uğraşanlar için yoğun ve aktif olacakları bir dönem geliyor.




Boğa Burcu: Bugün merkür sizin burcunuza geçecek. Kendinizi daha rahat ifade edecek, hayatınızla ilgili konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Artık kendinizi rahatlamış hissediyor olacaksınız. Konservatif düşünce biçimi size kazandıracak.




İkizler Burcu: Derin düşünceler hayatınızda etkili olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yine bu dönem arkanızdan konuşmalar yapılabilir. Geçmiş konu ve meseleleri yeniden gözden geçirmek, plan ve düzenlemeler yapmak için ideal bir dönem.




Yengeç Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artacak, sosyalleşme isteği duyacaksınız. İşten elde edilen gelirlerinizi arttırmak için plan ve fikirlerinizi uygulamanın tam zamanı, bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz.




Aslan Burcu: Bugün itibarıyla kariyer ve iş hayatınızda önemli iş görüşmeleri ve anlaşmaları gündeme gelebilir. Kendinizi kararlı ve oturaklı ifade edeceğinizden iş yaptığınız veya yapacağınız kişilerle iyi anlaşacaksınız. Somut konulara yönelin.




Başak Burcu: Artık fikir ve düşüncelerinizi daha geniş bir açıdan uygulamanın ve kendinizi daha fazla geliştirmeninve ilerlemenin vakti gelmiş bulunuyor. Seyahat, eğitim, hukuk, medya, ticaret alanlarınızda görüşmeleriniz ve konuşmalarınız bu süreçte artabilir.




Terazi Burcu: Ortaklaşa para giderleriniz konusunda çözümlerinizi ön plana çıkarabilir, kendi düşüncelerinize göre bir plan uygulayabilirsiniz. Maddi konularda kafanız iyi çalışacak, ilginç olaylar, gizemli konular ilginizi çekebilir.




Akrep Burcu: Özel hayatınızla ilgili konularda kafanız çözüme ve anlaşmaya yönelik çalışacak. Ortaklı işleri olanlar önemli konuşma ve görüşmelerini bu dönemde yapabilirler. Taşınma konuşmaları öne çıkabilir. Danışmanlık almak için uygun bir dönem.




Yay Burcu: Önünüzdeki dönem kafanız iş ve hizmet hayatınızı ilgilendirecek konu ve olaylarla dolu olmaya başlıyor. İş görüşmeleri, anlaşmalar, iş yeri iletişiminizde artışlar görülecek. Ayrıca bu dönem sağlığınızı gözden geçirebilir, kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda hareketlenmeler başlıyor. Bu konularda görüşme ve anlaşmalarınız artarken, yaratıcılık ve sanatla uğraşanlar için projelerini ortaya koyabilecekleri harika bir dönem geliyor.




Kova Burcu: Ev ve aile hayatınızda çözüme kavuşturmak istediğiniz konular ön plana çıkmaya başlayacak. Ev değiştirme, kiralama veya satın alma işlemleriniz olabilir. Ailenizle konuşmalarınız artacak. Alışkanlıklarınıza çekidüzen verebilirsiniz.




Balık Burcu: Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, komşularınızla olan görüşme ve konuşmalarınız artabilir. Yine satış, pazarlama, reklam, bilgisayar alanlarında işi olanlar sağlam ve kararlı iletişimleriyle bu alanlarda istedikleri başarıyı yakalayabilirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR