Bugün etkinleşen Jüpiter- Plüton kare açısıyla, ilişkilerimizdeki gerginliklere dikkat edelim. Büyük işler başarmak için hırslarımız artabilir. Güç ve başarıyı arzulayabiliriz. Bizimle aynı fikirde ve doğrultuda olmayanlara karşı durma, direnç göstermemiz söz konusu. Bir hareket veya plan konusunda obsesif veya takıntılı davranabiliriz. Bu dönem de otorite figürleriyle sürtüşmeler ortaya çıkabilir. Bu dönemde önümüzde herhangi bir engel veya zorlukla karşılaşırsak, kendi görüşlerimizi, planlarımızı gözden geçirmeli, restore etmeli ve yeniden yapılandırmalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sosyal, güçlü, etkili, toleranssız bir insansınız. Etkili ve güçlü arkadaşlarınız sayesinde hayatta istediğiniz bir çok şeye sahip olacaksınız. Kendinizi göstermeyi ve ön planda olmayı seviyorsunuz. Bu sene, iş hayatınızda güzel gelişmelerinizi parasal konulara yansıtabileceksiniz.




Koç Burcu: Özel hayatınızda, göz önünde olacağınız yerlerde sevdiğiniz insanın tutkuyla, biraz kıskançlıkla ve yönlendirmeyle ilişkinizi ve sizi manipüle etmeye çalıştığını görebilirsiniz. Ya da aynı şekilde siz ona böyle davranabilirsiniz.




Boğa Burcu: Yurtdışında, seyahat halindeyken tanıdığınız insanların üzerinizde değiştirici yönlerini farkedebilirsiniz. İşinizdeki değişim ve dönüşümlerde fazla abartmadan, kendi haklılığınızı karşı tarafa diretmeden ilerlemeye çalışmalısınız.




İkizler Burcu: Sevdiğiniz insanı sahiplenici özellikleriniz ön planda olabilir, bu sahiplenmekten kaynaklı olarak onu, istediğiniz konularda manipüle etmek isteyebilirsiniz. Bu durum, aranızdaki ilişkide birtakım güç çekişmelerine neden olabilir.




Yengeç Burcu: Sevdiğiniz insanı sahiplenmek, kıskançlık yapmak, güçlü duygularla ona sevginizi göstermek sizi zorlayabilir. Hatta bu etkiler iyimserlikle başlayabilir ama çekişmeler sizi ve karşı tarafı yorabilir.




Aslan Burcu: Bugün yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda ve iletişimle yapacağınız işlerinizde gerginliklerinizi kontrol edin, Şanslısınız ama bazı inatlaşmalarınız, haklılığınız konusunda ısrarlarınız ilişkilerinizi bozabilir.




Başak Burcu: Aşk hayatınızda, parasal konularda biraz abartacaksınız, eğlenceye daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz, sevdiğiniz insanla daha fazla bir arada olmak isteyeceksiniz. Güçlü duygularla hareket edebilirsiniz.




Terazi Burcu: Aile hayatınız için yapacağınız harcamalar yüksek olabilir. Evinizde önemli bir değişime kalkışıyor olabilirsiniz. Yine aile büyüklerinizden birisi sizi hayatınızın yönü konusunda yönlendirmeye kalkışabilir.




Akrep Burcu: Yakın çevrenize karşı haklılığınızdan çok emin olabilirsiniz. Maddi anlamda çok para harcayacağınız bir gün. Bir yandan da yakın çevrenizdeki insanların üzerine baskı kurma etkiniz olabilir.




Yay Burcu: Çevrenizle parasal konularda savaş başlatmayın, haklılığınızdan emin olabilirsiniz ama yine de olayları daha adaletli gözden geçirmek önem kazanacak. Yine sosyal çevrelerde abartılı hareket etmeye karşı dikkatli olun.




Oğlak Burcu: Güçlü ve etkili davranarak, canınızı dişinize takarak çalışmanız ve kurduğunuz bu güzel ilişkiler, iş hayatınıza da olumlu yansıyabilir ama çok çabuk da tepki vermeye ve köprüleri atmaya meyilli olabilirsiniz. Güç çekişmelerinden uzak durun.




Kova Burcu: Seyahat halindeyseniz, tatildeyseniz, farklı yerlerde bulunuyorsanız kolay para harcamaya meyilli olacaksınız. Tutkularınız devreye girecek ve özellikle de güzel gelişmeler karşısında hayatı çok fazla düşünmeden yaşama isteğiyle dolu olacaksınız.




Balık Burcu: Sosyal çevrelerde arkadaşlarınızla bir aradayken hem harcamalarınıza dikkat etmek hem de güçlü duygularla onları yönlendirmek isteyeceksiniz. Parasal işlerinizde haklılığınızın üzerine çok gitmeyin, ilişkileriniz bozulabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR