Bugün sabah saat 05:57 de Koç burcunda bir Yeniay yaşanacak. Yeniay zamanı atılacak adımlar, başlanacak olan girişimler uzun soluklu olur, Koç burcu astrolojide yeni döngüyü başlatan bir burçtur. Yeniliğin, girişimin, liderliğin, aktivasyonun müjdecisidir. Bu yeniayla birlikte yenilenmiş bir şekilde, hızlı harekete geçme dürtüsüyle hareket edebiliriz yalnız Venüs’ün hala Koç burcunda geri hareket ettiğini göz önünde bulundurarak adımlar atmaya çalışmamız daha doğru olacak. Bu tazelenmeyi hangi alanlarda yaşıyorsak büyük girişimler ve hareketler yerine daha önceden ilişkide olduğumuz insanlarla hareket etmeye çalışmalıyız ya da 03 nisan’ı beklemeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; renkli, aktif, gizemli ve esrarengiz işleri seven, bir insansınız. Tartışmalara girmek hoşunuza gidiyor çünkü kendinizi ifade etmesini iyi biliyorsunuz. Aileniz ve çevreniz sizin için çok önemli ve diğer insanları umursamıyor gibisiniz. Bu sene, hayatınızda önemli adımlar atacaksınız. Sabırsız olmayın.




Koç Burcu: Bu yeniay atılımlarınız ve girişimleriniz konusunda sizi destekliyor. Yalnız daha önceden ilişki içinde olduğunuz kişilerle yolunuzda ilerleyin. Parasal konularda ve özel ilişkilerinize, ortaklaşa işlerinize dair planlarınızda önemli kararlardan kaçının.




Boğa Burcu: Yeniay’ı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak veya bilinçaltı çalışmaları yapmak için kullanabilirsiniz. Onun dışında harekete geçmek için uygun olmayacak. Geri plandan hareket edeceğiniz işlerde yalnız çalışmalarla yolunuzda daha rahat ilerleyebilirsiniz.




İkizler Burcu: Çevresel hareketler, organizasyonlar, etkinlikler, takıma dayalı çalışmalar Yeniay’la hareketlenmeye başlıyor. Venüs’ün de bu alanlarınızda gerilediğini göz önüne alırsak, yeni deneyimlerdense, iş ilişkisi içinde olduğunuz insanlarla çalışmalısınız.




Yengeç Burcu: İş ve kariyer hayatınızdaki değişimler, adımlar için harekete geçme isteğiniz yoğun olabilir. Venüs’ün bu alanlarınızda gerilediğini düşünürseniz daha önceden ilişki içinde olduğunuz insanlarla kariyer planlarınızın üzerine yoğunlaşın.




Aslan Burcu: Yeniay la birlikte eğitimsel alanda almanız gereken kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Uzun zamandır kafanızda oturtamadığınız, yönünüzü belirleyemediğiniz konularda bir aydınlama ve rahatlama yaşayabilirsiniz.




Başak Burcu: Yeniay, ortaklaşa parasal alanınızda önemli kararları karşınıza getirebilir. Herşeye yeniden başlamak, borçlarınızı düzenlemek, parasal durumunuzu ve alacak verecek dengenizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz.




Terazi Burcu: Yeniay, özel hayatınızdaki kararları karşınıza getirecek ama venüs ün gerilemesi bittikten sonra bu kararları almaya özen gösterin. Yine ilişkinizde sorunlarınızı çözmek için bu dönemi kullanmalısınız. Taşınma, yer değiştirme gibi konularda gündeme gelebilir.




Akrep Burcu: Yeniay iş hayatınıza dokunurken, yeni kararlarınızı, konuşmalarınızı hızlandırabilir. Hayat sizi destekliyor ama yeniliklerden ziyade var olan ilişkiler ve işler üzerinden ilerlemelisiniz. İş hayatınızda biraz olsun rahat bir nefes alabileceksiniz.




Yay Burcu: Yeniay aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili alanlardaki konuları hızlandırıyor. Aşkı arıyorsanız bu tarihten sonra karşınıza gelebilir, hayatınızda biri varsa onunla bir arada olmaktan ve kararlar almaktan çekinmeyebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Yeniay’la birlikte aile ve ev hayatınızla ilgili yeni kararlar devrede olabilir ama vereceğiniz kararları uygulamak için 03 Nisan’ı beklemek faydalı olabilir. Yine de gözünüz, kulağınız onlar üzerinde olacak.




Kova Burcu: Yeniay, iletişime dayalı her tür başlangıcı karşınıza getirebilir ama karar vermeden önce Venüs’ün bu alanlarınızda gerilediğini unutmadan yolunuzda ilerleyin. Daha önceden iş bağlantınız varsa harekete geçebilirsiniz.




Balık Burcu: Yeniay, parasal adımlarınızı hızlandıracak ama çok büyük atmamanız gerektiğini bilmelisiniz zira Venüs 03 nisan a kadar bu alanlarınızda geriliyor. Önceden ilişki içinde olduğunuz insanlarla yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR