Bugün oluşan Venüs- Güneş kavuşumuyla, kimliğimizde daha sevecen, daha sevgidolu yaklaşımlar öne geçebilir. Venüs gerilemesiyle sevincimizi, sevgimizi daha kendimize dönük yaşayabiliriz. Yaşadığımız sıkıntı ve sorunlara içsel olarak çözümler üretebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yaratıcı, sanatsal, anlayışlı, dürüst bir insansınız. Sempatikliğiniz ve dürüstlüğünüz yaşamda bir çok kapıyı size aralayacak. Güzel sanatlar, halkla ilişkiler, sosyal alanlarda bir iş sizi başarıya götürebilir. Yaratıcılığınızı kullanmalısınız. Bu sene, özel ilişkilerinizde barışı ve huzuru yakalayabilirsiniz.




Koç Burcu: Kendinize daha fazla zaman ayıracağınız bu Cumartesi sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızla veya sevdiğiniz insanla sosyalleşerek zamanınızı harcayabilirsiniz. Kendinizle olan bağlantınız giderek güçlenecek.




Boğa Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda sizi anlayan kişilere hisssettiklerinizden bahsedebilirsiniz. İnsanlara yol gösterirken aradığınız cevaplar kendiliğinden karşınıza gelebilir. Kendinize nazik olun.




İkizler Burcu: Dışarıda geçirilen vakitler düşük olan enerjinizi daha fazla yükseltebilir. Aranızda sıkıntı yaşadığınız bir arkadaşınız varsa bu Cumartesi onunla bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Eski arkadaşlarınıza güvenmelisiniz.




Yengeç Burcu: Toplum içinde arkadaşlarınızla sıkıntılarınızı konuşmak için uygun birgün. İş hayatınızın size ağır gelen sorumluluklarını sosyalleşerek, gezerek geride bırakabilirsiniz. İşlerinizi kolay toparlamanın bir yolunu bulacaksınız.




Aslan Burcu: Karşınıza gelecek değişik bir eğitim veya seyahat fırsatı sizi mutlu edebilir. Özel ilişkilerinizde sevdiğiniz insanla dış ortamlarda vakit geçirmek, yorgunluğunuzu çabuk atmanıza neden olabilir.




Başak Burcu: Rutin gelişmelerle başlayan gününüz öğleden sonra özel hayatınızın detaylarını karşınıza getirebilir. Verilen sözleri unutmadığınız için ailevi işlerinizi sorumluluklarınızı kolay toparlayacak, sevdiklerinizle nutlu olacaksınız.




Terazi Burcu: Özel hayatınıza ve ikili ilişkilerinize odaklı durumdasınız ve bu alanda beklenmedik gelişmeler, sürpriz konu ve olaylar daha fazla hayatınızı ilgilendirebilir. Günlük hayatın koşturmalarını bugün iyi dengeleyin.




Akrep Burcu: Aile hayatınızla beraber geçirilecek güzel bir Cumartesi sabahı, kafanızdaki gereksiz bir sürü takıntıyı giderebilir. Öğleden sonraysa sevdiklerinizin isteklerini göz ardı edemeyeceksiniz.




Yay Burcu: Bugün aldığınız etkilerle aşk hayatınızda yaşadığınız bazı sıkıntıların geride kaldığını görmek sizi mutlu edebilir. Hızlı olmanız gereken planlarınız sabah saatlerinde daha kolay halledilebilir. Öğleden sonra evinizde miskinlenebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Önemli aile meselelerini halletmek için uygun bir haftasonu olabilir. Parasal konularda ailenizin isteklerine göre hareket edeceksiniz. Öğleden sonraysa yakın çevrenizle yapacağınız planlar hızlanabilir.




Kova Burcu: Yakın çevrenizde fırsatlarınız yüksek olabilir. Kafanıza güzel fikirler, ilginç çözümler gelebilir. İşlerinizde sıkıntı yaşıyorsanız bu sorunlardan kurtulmanın yollarını bileceksiniz.




Balık Burcu: Cumartesi sabah saatlerinde daha önemli sorumluluklarla uğraşmak isteyebilir, öğleden sonraysa hayatı daha hafif ve rahat algılayabilirsiniz. Kısa vadeli planlarınızı gezilerinizi devreye sokacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR