Bugün devreye giren Merkür- Plüton karesiyle, düşüncelerimizde takıntılı yönlerimiz ön plana çıkabilir. Fikirlerimizi başkalarına sunarken olayların derinine inmek isteyebiliriz. Bir yandan da iyimser etkiler yüksek akarken sevdiklerimize karşı tutamayacağımız sözler altına girmemeye özen gösterelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekici, güçlü, tutkulu ve hayatı önemseyen bir insansınız. Güçlü bir bünyeniz olduğundan sağlıkla ilgili konularda bir çok kereler şans sizden yana olacak. Kuracağınız önemli ilişkiler hayatınızın 2.döneminde size daha fazla yarar sağlayacak. Bu sene, kendinizi birçok yönden şanslı hissedebilirsiniz.




Koç Burcu: İşleriniz için yeni çıkışlar, hırslı yapınızla işlerinizi toparlama gibi durumlar söz konusu olabilir. İş hayatınızda bazı konular kafanıza takılabilir ve fikirsel olarak güçlü tepkiler içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizdeki olumlu yönlere odaklanın.




Boğa Burcu: Kafanıza takılan eskiden gelen bir konu, ya da duyacağınız bazı şeyler kolay tepki vermenize neden olabilir. Bir yandan da bugünlerde bir iş karşınıza geldiğinde o işi kaçırmamak için tutulamayacak sözler altına girmemeye çalışın.




İkizler Burcu: Arkadaş ortamlarınızda bazı heyecan verici fikirler ve konuşmalar devrede olacak. Geleceğinizi ilgilendiren önemli adımlar ve konuşmalar sizi destekliyor. Maddi konularda kafanıza takılan konular canınızı çok sıkmasın.

Yengeç Burcu: Ortaklaşa işlerinizde bazı konuşmalar canınızı sıkabilir. Kariyer ve iş hayatınızdaki seçenekler aile hayatınızı hızlandırabilir, partnerinizin ailesine karşı tutamayacağınız sözler altına girmemeye çalışın.




Aslan Burcu: Yabancılarla yapılacak olan işlerinizde veya iş seyahatlerinizde bazı anlaşmazlıklar ve sorunlara açık olabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla yapılacak projeler, seyahat, eğitim konularında güzel gelişmelere açıksınız.




Başak Burcu: Daha önceden ilişkide olduğunuz kişilerden ruhen aklınıza düşen, istediğiniz bir projeyle karşılaşabilirsiniz. parasal işlerinizde şansınızı kullanmalısınız.




Terazi Burcu: Değişik bir danışmanlık veya eğitimsel konu devreye girebilir, ani bir taşınma işi gündeme düşebilir. Aile hayatınızda kafanıza takılanları gözünüzde çok büyütmeyin.




Akrep Burcu: İş hayatınızda bazı anlaşmazlıklar devrede olsa bile, bu biraz da sizin sabit düşüncelerinizden veya kafanıza bir konuyu takmanızdan kaynaklanabilir. İş alanlarınızda iyimser etkilerle davranabilirsiniz.




Yay Burcu: Çok fazla harcamalar yapmamanız gerekiyor. Güzel gelişmeler, hayatınızda sizi destekliyor ama bir yandan da riskli adımlar, riskli yatırımlar konusunda bugün dikkatli olmanız gerekebilir.




Oğlak Burcu: Kendi isteklerinize ve sevdiklerinize odaklanacağınız bugün işleriniz için şartlar sizi destekliyor. Aile hayatınıza Cuma günü özen göstermeli, takıntılarınızı geride bırakmalısınız. Güzel, etkili bir iş görüşmesi karşınıza gelebilir.




Kova Burcu: Fikirsel yönde kendi isteklerinizi kabul ettirme gibi durumlara dikkat edin. Yakın çevrenizde iletişim halinde olduğunuz insanlarla bu fikir ayrılıkları sizi bazı noktalarda zorlayabilir, bir yandan da geleceğinize yönelik işlerinizde de önemli gelişmeler içindesiniz.




Balık Burcu: Sosyal çevrelerde parayla ilgili konuşulanlara kolaylıkla ikna olmayabilir, olayların ardında başka sebepler arayabilirsiniz. Bir yandan da parasal konularda keyifli adımlar da söz konusu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR