Sabah saatlerinde bazı güçlü duygular ve değişimler altında olabiliriz. Öğlen saatlerinde iyimserliğimiz bize yeni kapılar aralayabilir. Öğleden sonraysa çevremize vereceğimiz anlık tepkilerimizi kontrol edelim. Çabuk sıkılmaya meyilli olabilir, özgür duygularla hareket etmek isteyebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; bilim, matematik ve zihinle ilgili işler tam size göre. Becerikli, iş bitirici yapınız sayesinde etrafınızda önemli ve güçlü dostlarınız olacak. Yalnız sabırsız ve fevri yapınızı iyi dengelemeli, etrafınızdakileri üzmemelisiniz. Bu sene, hayatınızda önemli açılımlar yaşayabilirsiniz.




Koç Burcu: Gerçekçi ve sistemli hareket etmek bir çok konuda işinize yarayabilir. Başkaları için yapacağınız fedakarlıkları bir kenara bırakarak sadece kendiniz için yolunuzda ilerlemek isteyebilirsiniz, anlık tepkileriniz insanları yorabilir.




Boğa Burcu: Enerjinizi istediğiniz gibi kullanmakta zorlnıyorsunuz. Tek başınıza katılmanız gereken davetler varsa bugün sizi zorlayabilir, bir partnerle yapılacak gezmeler, ziyaretler ve etkinlikler her açıdan sizi rahatlatabilir.




İkizler Burcu: Halletmeniz gereken bir ödeme veya banka işi varsa bugün bu işlerinizi çözüme kavuşturabilirsiniz. Çocuğunuzun veya sevdiğiniz insanın rahat harcamaları ve hesapsız hareket edişleri bugün sinirlerinizi zıplatabilir.




Yengeç Burcu: Özel ilişkileriniz güçleniyor. Duygularınız karşı tarafı kontrol etme arzunuzla dolu olabilir. İş hayatınızda beraber iş yaptığınız insanlara karşı sıkılganlıklarınız onlarla bazı sürtüşmeleri karşınıza getirebilir.




Aslan Burcu: Bugün, iş alanlarınız devreye girerken, tamamlamanız gereken işlerinizin üzerine gidebilirsiniz. Kendinizi değiştirmek adına aldığınız bazı kararları uygularken dış çevrenizden alacağınız tepkileri iyi hesap edin.




Başak Burcu: Kendinizi biraz rahat bırakırsanız, her işinizin ve özellikle aşk hayatınızın rayına girdiğini göreceksiniz. Özel yaşantınızda sevdiğiniz için yapabileceğinizden daha fazlası için söz vermeyin.




Terazi Burcu: Özel hayatınızda bazı konuların havada kalması ve karşı taraftan gördüğünüz muamele sizi mutsuz kılabilir. Ne yaşarsanız yaşayın kendinizi yıpratmamaya özen gösterin. Aile hayatınızda duygularınız yoğun olabilir.




Akrep Burcu: İletişime dayalı işlerinizde önemli gelişmeler yaşanırken, beklenmedik bazı oluşumlar moralinizi hemen bozabilir ve sizi sinirlendirebilir. Bugün sinirlerinizi kontrol etmelisiniz. Duygular sizi esir alabilir.




Yay Burcu: Maddi konularda ailenize ve sevdiklerinize yardım etme isteği bugün yine ön plana çıkacak. Aşk hayatınızdaki değişim ve farklı şeyler yaşama arzusu giderek daha fazla önem kazanacak.




Oğlak Burcu: Bugün kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Hayata bakış açınız keyifli olacak. İş ve kariyer alanlarınızda gelişimlere açıksınız ama olayları abartmadan yolunuzda ilerleyin. Ailenize karşı sabrınız yüksek değil.




Kova Burcu: Bugün, canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Duygularınızdaki değişim bugün güçlü olacağından, geçmişi sorgularken katı ve acımasız olabilirsiniz. Her konuda biraz disiplinli olmaya özen gösterin.




Balık Burcu: Hem parasal, hem çevre ilişkileri açısından oldukça etkili birgün olabilir. Bugün arkadaş ortamlarınızda sizi yöneten insanlara çabuk tepki verebilirsiniz. Sevdiklerinizi çok hırpalamayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR