Bugün gökyüzünde oluşan Güneş- satürn dik açısıyla önemli kişilerden, otorite sahiplerinden istediğimiz desteği görmekte zorlanabiliriz. Mücadele etmek, uğraşmak, sorumluluk altına girmek bize zor gelebilir. Bazı elde olmayan durumlar hayatı olumsuz algılatabilir. Negatif duruşa, düşüncelere dikkat etmekte fayda var.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; meraklı, duyarlı, insancıl, özgürlüğüne düşkün, rahat bir insansınız. Bir insan size ne yapmanız gerektiğini söylediğinde tam tersi davranmaya meyillisiniz. Seyahat etme tutkunuz çok yüksek ve yeni yerler görmeyi arzuluyorsunuz. Bu sene, bazı zorlanmalara açık olabilirsiniz.




Koç Burcu: Bazı seyahat, eğitim işlerinizde sıkıntı ve sorunlar yaşamaya ve zorlanmaya meyilli olabilirsiniz. Geleceğe dayalı bazı işlerinizin sorumlulukları size ağır gelebilir. Enerjinizi biraz daha yükseltmeye çalışın.




Boğa Burcu: Bugün gruplara dayalı işlerinizde, takım çalışmalarınızda önemli para sorumlulukları sizi zorlayabilir. Büyük adımlar atmamaya özen gösterin. Bazı parasal işlerinizde sıkıntılara açık olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Özel hayatınızdaki sorumluluklar yaptığınız işlerde bazı zorlanmalara veya kendinizi istediğiniz şekilde ortaya koyamamanıza neden olabilir. Ortaklaşa işlerinizi de bugün dikkat etmelisiniz.




Yengeç Burcu: Bugün iş hayatınızda üstleneceğiniz bazı sorumluluklar hayatı ciddi ve sıkıntılı algılamanıza neden olabilir. Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde destek almanız zor görünüyor.




Aslan Burcu: Aşk veya çocuk hayatınızın sorumlulukları bazı parasal problemleri ve borçları gündeme getirebilir. Bugün parasal işlerinizde önemli risklerden kaçınmalısınız. Çocuklarınız arasındaki ilişkiye dikkat edin.




Başak Burcu: Bugün özel hayatınızda sorumluluklarınız size veya partnerinize ağır gelebilir. İlişkinizdeki bazı problemlerin su üstüne çıktığını görebilirsiniz. Aile hayatınız ve özel ilişkiniz arasındaki çatışmalar sizi zorlayabilir.




Terazi Burcu: İş hayatınızda önemli insanlardan göreceğiniz bazı desteklerin eksik olduğunu farkedebilirsiniz. Yakın çevrenizin sorumlulukları günlük işlerinizi aksatmanıza neden olabilir. Yapılması gerekenlere daha sorumlu yaklaşın.




Akrep Burcu: Bugün parasal sorumluluklarınız kafanıza göre risk almanızı ve keyif için yapacağınız harcamaları kısabilir. Riskten kesinlikle kaçının. Eğlenceye düşkünlüğünüz yüksek olacağından bunu yapmak zor olabilir.




Yay Burcu: Bugün hayatınızda üstlendiğiniz önemli sorumluluklar aile hayatınızda bazı sorunlara neden olabilir. Onlardan gereken desteği alamayabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmemeye çalışın.




Oğlak Burcu: Bugün elde olmayan bazı koşullar yakın çevre iletişiminizde sıkıntılara neden olabilir. Hayatın sizi desteklemediği fikrine kapılabilirsiniz. Beklenmedik etkiler, kısa vadeli programlarınızı zorlayabilir.




Kova Burcu: Bugün bazı organizasyonların sorumlulukları parasal bağlantılarda sizi zorlayabilir. İstediğiniz karşılıkları almanız zor görünebilir. Hayatın sizi desteklemediği fikrinden uzaklaşın. Önemli işler peşinde olacaksınız.




Balık Burcu: Bugün iş sorumluluklarınız sağlığınızı ve günlük iş akışınızı zorlarken, verdiğiniz sözleri yerine getiremediğinizi veya size karşı getirilmediğini görebilirsiniz. Dış ortamlarda daha rahat nefes alacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR