Bugün gökyüzünde oluşan merkür- plüton olumlu açısıyla derin ve araştırma isteyen her tür iş ve konu için olumlu etkiler altında olacağız. Olayları çözümlemek ve derin konularla uğraşmak hoşumuza gidebilir. Konuşmalarımızda güçlü yanlarımızla konsantrasyonumuzu yüksek tutabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kültürlü, zeki, anlayışlı, konuşmayı seven, popüler ve aktif bir insansınız. Hayatınızda şansınızı kendiniz yaratacak ve oldukça keyifli bir yaşam süreceksiniz. Çok çabuk ilgi çekiyorsunuz ve bulunduğunuz çevrelerde desteklenme ihtimaliniz çok yüksek. Bu sene, fikirlerinizi insanlara rahat kabul ettirebilirsiniz.




Koç Burcu: İş alanlarınızda patronlarınızdan ve üstlerinizden göreceğiniz destek kafanızdaki planların hızlanmasına neden olacak. Enerjiniz tam olabilir, fikirlerinizi ortalığa dökmek için sabırsız olabilirsiniz ama hala harekete geçmek için doğru bir zaman değil.




Boğa Burcu: Grupsal işlerinizdeki düşünceleriniz ve fikirleriniz geleceğinize etki eden işlerde devreye girebilir. Düşüncelerinizin insanları etkilediğini farkedecek, bu yönünüzü ön plana çıkartacaksınız.




İkizler Burcu: İnsanlardan destek alacağınız bu dönem maddi olarak kazandığınız müddetçe iş hayatınızda yeni işlerin sorumluluğu altına girmekten korkmayacaksınız. İş alanlarınızda giriştiğiniz işlerinizin karşılığını alacaksınız.




Yengeç Burcu: Ortaklaşa yapılacak işlerde partnerinizin gücünü üzerinizde hissedeceksiniz. Ayrıca ortaklaşa işlerinizde beraber iş yaptığınız insanlardan yardım ve destek sağlayacaksınız.




Aslan Burcu: Ev ve aile hayatınıza dayalı sorumluluklarınız için parasal konularda güzel destekler sağlayacaksınız. İş alanlarınızda da kaynaklarınızı kullanmak ve geliştirmek için güzel birgün olabilir.




Başak Burcu: Sevdiğiniz insanla gelecek planlarınızda hayat sizi destekliyor. Beraber gezmek hoşunuza gidebilir. Yapılacak her tür ortak işte kalıcı ve sağlam adımlar atabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın her konuda sizi desteklemesi söz konusu.




Terazi Burcu: Karşınıza çıkacak olan fırsatları daha iyi birşekilde değerlendirebilecek ve kendinizi bir üst seviyeye taşıyacaksınız. Biraz sağlığınıza çeki düzen verin ve kendinize yatırım yapın.




Akrep Burcu: Yaratıcılık gerektiren alanlar, sanatsal işlerinizde hareketlenmeler devrede. Yine aşk hayatınızda önemli etkileşimler altında olacaksınız. Yakın çevrenizden alacağınız destekler iş alanlarınızda işinize yarayabilir.




Yay Burcu: Gayrimenkul veya aile hayatınıza yönelik adımlarınızda kendinizi etkili ve güçlü hissedebilirsiniz. Maddi konularda destekleneceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlardan güzel haberler ve söylemler alabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Maddi kazançlarınız, işlerinizin karşılığını görmek bu aralar yüzünüzü güldürebilir. Geleceğinize yönelik önemli işlerinizde yakın çevrenizdeki insanlardan alacağınız destekle, kalıcı işlere imza atabilirsiniz.




Kova Burcu: Gelecek girişimlerinizi gözden geçirin ve hatalarınızı farkedin. Kariyer ve iş hayatınızda görünmeyen güçlerin, insanların desteğini üzerinizde hissedecek ve parasal konularda olumlu etkiler altında olacaksınız.




Balık Burcu: Sosyal çevrenizdeki güçlü insanlar, kararlarınız ve fikirlerinize önem verecekler. İş yaptığınız insanların hayatınızla ilgili konularda sizi desteklediğine şahit olacaksınız. Hayatınızda istediğiniz yönde önemli değişimler oluşabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR