Bugün gündüz saatlerinde güçlü etkilerle hareket edebiliriz. Başka insanlarla uğraşmak bizi zorlayabilir. Öğleden sonra akşam saatlerinde hızlı, atak ve lider yönlerimizi duygusal hayatımıza yönlendirebiliriz. Sıkılganlıklarımızı kontrol edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, edebi konulara karşı eğiliminiz fazla olabilir. Yaratıcılığınız ve rahatlığınız en fazla sizi bu alanlarda destekliyor. Hayatınız boyunca bir çok fırsat sizi bekliyor olacak. Bu sene, önemli girişimlerinizde gerçekçilikten uzaklaşmayın. Fırsatlarınız yüksek.




Koç Burcu: Ani verilecek kararlar gün içinde etkili olabilir zira kolay sıkılacaksınız. İş alanlarınızda üstlerinize karşı tepkili olmamaya çalışın. İş hayatınızda size bir insanın yardımı dokunabilir.




Boğa Burcu: Bugün biraz geri planda durmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. İçinizden çok fazla bir şey yapmak gelmeyebilir. Olumsuzlukları üzerinize çekmemeye çalışın.




İkizler Burcu: Arkadaşlarınızla veya sevdiklerinizle bir anda verilerek yapılacak planlar hayatınıza renk katabilir. Para konularıyla ilgili olarak arkadaşlarınızla anlaşmazlıklara düşmeyin.




Yengeç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda kafanıza takılan sorunları halletmek için gereken enerjiyi üzerinizde hissedebilirsiniz. Gün içinde iş alanlarınız aktif olacak ve her zamankinden daha farklı davranmayı tercih edeceksiniz.




Aslan Burcu: Bugün, değişik, yer ve ortamlarda bulunacağınız bir gün olacak. Katılmak istediğiniz bir kurs veya seminer varsa kendinizi bir kaç gün boyunca bu alanlara karşı açık hissedebilirsiniz.




Başak Burcu: Duygularınız değişken olabilir veya duygularınızı etkileyecek ani kararlar almaya müsait olacaksınız. Aşk hayatınızda tutkulu ve baskın davranmak sizi bugün zorlayabilir.




Terazi Burcu: Ortaklı işleriniz varsa, bugün ortaklarınızın hayatındaki değişimlerden sizde etkilenebilirsiniz. Aynı şey sevdiğiniz insanın hayatında da gerçekleşebilir. Aile hayatınızdaki sürtüşmelere gün içinde dikkat edin.




Akrep Burcu: Beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan işlerin, diğer planlarınızı etkilemesi çok normal. Siz herşeyin üstesinden gelebilirsiniz. Özellikle iletişime dayalı işlerinizde anlaşmazlıklara hazır olun.




Yay Burcu: Bugün, aşk hayatınızda duygusal konularda ani kararlar almaya ve tepkiler vermeye müsait olacaksınız Eğlence alanlarınıza kullanacağınız para konusunda gelgitleriniz olabilir.




Oğlak Burcu: Bugün, evinizle ilgili konularda ani ve beklenmedik konu ve olaylara açık olacaksınız. İletişime dayalı her tür konuda etkin gücünüzle hareket edeceksiniz. Yakın çevrenizin üzerinde etkiniz yüksek olacak.




Kova Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla bir anlık karar verilerek yapılacak planlar, sizi heyecanlandırabilir. Beklenmedik olaylar karşısında biraz daha esnek davranmalısınız.




Balık Burcu: Bugün maddi konulara odaklanacaksınız. Bu alanda beklenmedik kararlar almaya müsait bir gün sizleri bekliyor. Bir şey satın alacaksanız kafanıza göre hareket etmemeye özen gösterin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR