Bugün girişimlerimizde bazı engeller ve sorunlarla karşılaşma ihtimalimize karşı dikkatli olalım. Güç çekişmeleri, anlaşmazlıklar, gruplar ve bireysellik arasında sorunlar oluşabilir. Çevremize karşı acımasız olmamaya veya başkalarının acımasızlığına kurban olmamaya dikkat etmemiz gerekebilir.


Tehlikeli yerlerden ve durumlardan uzak duralım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sadece kendi istediğinizin olmasını arzuluyorsunuz. Ticaret ve iş dünyasında başarılı olabilir, anlayışlı davranışlarınızı daha fazla geliştirerek çok üst pozisyonlarda yer alabilirsiniz. Maddi konularda düşünmeden hareket etmeyin. Bu sene, hayatınızda önemli dönüşümler yaşanabilir.




Koç Burcu: Bugün dikkatli olmalısınız. Bir kaç gün boyunca iş hayatınızdaki baskıların, hareket alanlarınızı kısıtlaması üzerinizde baskı oluşturabilir. Girişimleriniz komusunda iş alanlarınızda bazı mücadelelere açık olacaksınız.




Boğa Burcu: Beklenmedik olaylarla dış ortamlarda bazı sıkıntılar ve engellenmeler oluşabilir. Bunun sonucunda vereceğiniz tepkiler isyankar etkiler olacak. Tanımadığınız insanlarla girişeceğiniz güç çekişmelerine dikkat edin.




İkizler Burcu: Bu Çarşamba, sosyal ortamlarınızda parasal işlerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir. Girişimlerinizin parasal konular yüzünden engellenmesine ve sosyal ortamlarda vereceğiniz tepkilere dikkat edin.




Yengeç Burcu: İş alanlarınızda özellikle ortaklaşa iş alanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Aktif enerjinizle size karşı koyan veya duranlara karşı öfke dolu olabilirsiniz. Özel hayatınızda özellikle toplum önünde bazı sürtüşmeler ve zorlanmalarınız oluşabilir.




Aslan Burcu: Seyahat, eğitim veya iş alanlarınızda bazı engeller ve sorunlarla karşılaşmanız mümkün. Oluşan olaylar karşısında anlayışla davranmayı ihmal etmeyin zira çabuk tepki vermeye, kolay öfkelenmeye meyilli olacaksınız.




Başak Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda bazı hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Para harcamalarınıza bu dönem dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz insanın para hayatında da bazı zorlanmalar oluşabilir.




Terazi Burcu: Aile hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Birbiriniz üzerine uygulayacağınız güç veya baskılar ilişkinizi zedeleyebilir. Ya da sevdiğiniz insanın ailenizle bazı sorunları ve mücadeleleri devrede olabilir.




Akrep Burcu: Çarşamba günü, iş alanlarınızda iletişime geçtiğiniz insanlarla bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. İş yaptığınız insanların size dayatmak isteyeceği bazı şeyler, kolay tepki vermenizi kolaylaştırabilir.




Yay Burcu: Bugün, parasal konularda kantarın topuzunu fazla kaçırdığınız bir gün olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeli, tehlikeli spor ve faaliyetlerden kaçınmalısınız. Riskli işlerinizde bazı mücadelelere hazır olun.




Oğlak Burcu: Bu çarşamba, kendi gücünüzü ailenize karşı kullanmaya çalışmayın. Bir kaç gün boyunca aile hayatınızda ve ev ortamlarınızda sürtüşmelere ve sorunlara açık olacaksınız.




Kova Burcu: İletişime dayalı konularda bazı sorunlar engellenmeler, güç gösterilerine maruz kalabilirsiniz. Bu süreçte kafanızda bir çok şeyi büyütebilirsiniz. Biraz da olayları sizin korkularınız tetikleyebilir.




Balık Burcu: Bugün, parasal konularda gerginliklere açık olabilirsiniz. Yine bugünler iş yapacağınız arkadaşlarınızla veya çevrenizle parasal anlaşmazlıklarınız gündeme gelebilir. Bu etkiye dikkat edin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR