Bugün Uranüs’ten Güneş’in alacağı olumlu etkilerle hayata fazlasıyla esnek, geniş bir çerçeveden bakmasını başarabiliriz. Bize heyecan verici ve harekete geçirici işbirliklerine ve girişimlere açık olabiliriz. Farklı kültürden insanlarla daha fazla ortak noktada buluşabilir, sosyalliğimizi arttırabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; değişken, kararsız, kaygılı, zeki, uyumsuz ve düzenli bir insansınız. Başkalarının sorunlarına karşı kayıtsız olmanıza rağmen, kendiniz bir zorlukla karşılaştığınızda fazla kaygılanıyor ve çevrenizden destek bekliyorsunuz. Bu sene, hayatınızda çok büyük fırsatlar ve açılımlar yakalayacaksınız.




Koç Burcu: Arkadaşlarınızla beraber heyecanlı, keyifli işlere kalkışma isteğinizle güne merhaba diyeceksiniz. Çevrenizi ve işteki insanları fikirlerinizle etkilemek bugün hiç de zor olmayacak.




Boğa Burcu: Önünüzdeki dönem için dikkatli ve planlı davranmak yarar sağlayabilir. İş alanlarınızda sezgileriniz bugün sizi esnek kılabilir ve bir işi kendi lehinize çevirerek, görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz.




İkizler Burcu: Maddi konularda üreteceğiniz çözümler şimdilik işinize yarayabilir. Arkadaşlarınız size sunacakları değişik fırsat ve alternatiflerle hayatınıza farklı işler katabilirler. Geleceğiniz konusunda umutlusunuz.




Yengeç Burcu: Cesaretli ve korkusuz adım atma isteğiniz yüksek. Ortak para alanlarınızda para idaresini kimse sizin kadar iyi yapamaz, bu işin takdirini patronlarınızdan alabilirsiniz. Farklı ve değişik olan herşey daha çok ilginizi çekebilir.




Aslan Burcu: Parasal konularda içiniz rahat olacak. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla seyahat planları sizi esnek ve mutlu kılabilir. Birden fazla iş teklifiyle geleceğinizi şekillendirebilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınızda neler yapılması gerektiğini bileceksiniz. İşlerinizi iyi planlayın ve değişik şeyler denemekten korkmayın. Sosyalliğiniz gece saatlerinde yerini sakinliğe bırakabilir.




Terazi Burcu: Kendinize güvenen, hırslı yanlarınız ortaya çıkabilir. Ailevi konularda alacağınız kararlar bugün etkili olacak. Özel hayatınızda işler tam da istediğiniz gibi gelişiyor. Aşk hayatınızda farklı ve değişik işlerin peşinden gideceksiniz.




Akrep Burcu: Bugün uzak çevrenize dair alacağınız kararlar etkili olacak. Aile ilişkilerinizde ve ev hayatınızda yapılması gereken işlerinizde değişik ve farklı çözümler üretmenin yollarını bulacaksınız. Enerjiniz artıyor.




Yay Burcu: İletişime, bilişime yönelik işlerinizde yararlı etkiler altındasınız. Yakın çevrenizle akitiviteler ve faaliyetler sizi mutlu edebilir. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde iletişiminizi etkili bir şekilde kullanacaksınız.




Oğlak Burcu: Hayata karşı biraz daha rahat davranmanız gereken bir dönem. Aile hayatınız için para konuşmaları sizi heyecanlandırabilir. Bir ev düşünüyorsanız farklı ve değişik teklifler sizi daha çok heyecanlandırabilir.




Kova Burcu: Bugün yapılması gereken günlük işlerinizi halledebilirsiniz. Sizi heyecanlandıran bir çok şey karşınıza gelebilir. Hayata umutla, derinden ve biraz da orijinal yaklaşmayı tercih edeceksiniz.




Balık Burcu: Harekete geçmemeniz gereken bir zaman dilimi içindesiniz. İçgüdüsel olarak bu aralar neyin, ne kadar ettiğini iyi tahmin edecek, beklenmedik para kazançlarına açık olacaksınız. Hayata keyifle baktıkça işleriniz daha da güzelleşecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR