Bugün devreye giren Merkür- Jüpiter dik açısıyla fikirsel olarak hızlı motive olabilir, fırsat yakalayabilir ve abartılı sözler altına girebiliriz. Karşımıza çıkacak olan fırsatlarda tutamayacağımız sözler uzun vadede başımıza işler açabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çoşkulu, iyimser, cömert, özgürlüğüne düşkün, keyifli, neşeli, enerjik bir insansınız. Doğayı ve açık havayı sevdiğiniz gibi değişik spor ve macera içeren oyunlara bayılıyorsunuz. Maceracı yönünüz size bir çok yeni ve ilginç dostlar kazandıracak. Bu sene, hayatınızda çok önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız.




Koç Burcu: Sosyal çevrenizdeki insanlarla, arkadaşlarınızla, tanıdığınız ve dahil olduğunuz gruplarla uyumlu, esnek ve sağlam işlere kalkışabilirsiniz. Önemli iş fırsatları beraber çalıştığınız ve ortaklık yaptığınız kişilerden gelebilir.


Boğa Burcu: İş alanlarınızda abartılı, şanslı iyimser adımlar atılabilir, abartmadan yolunuzda ilerleyin ve karşınıza gelecek olan bazı aksiliklerde ters tepkilerden kaçının. Gün içinde iş kollarınız sizi sıkıştırabilir.


İkizler Burcu: Ortak parasal işlerinizde, yaratıcılığa, sanata veya spekülasyona dayalı işlerinizde şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Çocuğunuza veya aşkınıza karşı tutamayacağınız sözler altına girebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızdaki konuşmalarınızda hala kafanıza takılı olan bazı konular olsa bile, aile hayatınızda hissettiğiniz güzel duyguların etkisiyle sevdiğiniz insana karşı tutamayacağınız sözler içine girebilirsiniz.




Aslan Burcu: İletişime dayalı iş kollarınızda güzel iş fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Yine sağlınızı ve günlük işlerinizi yakın çevrenizle beraber organize edebilirsiniz. Ruh değişimlerinizi bugün kontrol etmeye çalışın.




Başak Burcu: Güzel para şansları sizi riskli adımlara itebilir. Bugün aşırı iyimserlik ve farklı davranışlarla risk almayı sevecek ve girişeceğiniz bu riskler sonucunda güzel sonuçlar elde edeceksiniz.




Terazi Burcu: Özel hayatınız ve aile hayatınızda oldukça keyifli oluşumlar bugün karşınıza gelebilir. Ev veya arsa konularında karşınız güzel fırsatlar gelebilir. Yolunuzda çok da abartmadan daha sakin ilerleyin.


Akrep Burcu: İletişimsel işlerinizde güzel fırsatlar ve yenilikler karşınıza gelebilir. Farklı yaklaşımlarınızla seçeneklerinizin çoğaldığını, değişik fırsatlara açık olduğunuzu bugün yaşayacaklarınızla farkedebilirsiniz.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda keyifli etkiler var. Sosyal çevrenizden veya organizasyona dayalı işlerinizden parasal fırsatlarınız yüksek olabilir, riskten kaçınmalı ve aşırı iyimserlikle hareket etmemelisiniz.




Oğlak Burcu: Kişisel adımlar hızlanırken, para kazanma becerilerinizde önem kazanıyor. Önemli şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Kariyerinizde güzel gelişmeler altındasınız vereceğiniz sözlere dikkat edin.




Kova Burcu: Yabancılarla yapılacak işlerinizde, geri planda durduğunuz konularda farklı ve değişik teklifler karşınıza gelebilir. Bugün hayalini kurduğunuz, düşündüğünüz şeyin karşınıza geldiğini göreceksiniz.




Balık Burcu: Bugün ortak parasal işlerinizde arkadaşlarınızın da işin içine dahil olacağı projeler ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Gruplardan, sosyal çevrenizden maddi olarak destek göreceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR