Bugün gökyüzünde oluşan Merkür- Uranüs dik açısıyla, sıkılganlıklarımız ve tepkilerimiz yüksek olabilir. Yabancı ülkelerle olan diplomatik ilişkilerimize bu hafta daha fazla önem vermeli, ilişkilerimizi zedeleyecek tutumlardan kaçınmalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iradeli, güçlü, inatçı, atılgan, maceraperest, sanata düşkün, başarılı bir insansınız. Fevri ve sinirli mizacınız zaman zaman sizi zorlayabilir. Müziğe, sanata ve yolculuklara karşı eğilimlisiniz. Yaşamda hep güzel şeyler arzuluyorsunuz ve bu istediklerinize kavuşacaksınız. Bu sene, hayatınızda önemli değişimlere açık olmalısınız.




Koç Burcu: Bugün, iş ve kariyer alanlarınızda, kişiliğinizden kaynaklı bazı sürtüşmeler ve anlaşmazlıklar yaşamaya meyilli olacaksınız. İş konuları fazlasıyla gündeminizde, sakin durmak sizi kurtarabilir.




Boğa Burcu: Seyahat, eğitim ve yabancı ortaklı işlerinizde fikirsel olarak anlaşmazlıklar ve sorunlar oluşabilir. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insana karşı bugün çok kolay tepki verebilir veya karşıdan tepki görebilirsiniz.




İkizler Burcu: Sosyal ortamlarda ortaklaşa para alanlarınızda bazı anlaşmazlıklara veya sürtüşmelere açık olabilirsiniz. Hemen tepki vermemeye çalışmalısınız. Ev ortamları ve aileniz için yapacaklarınız sizi rahatlatabilir.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde bazı sorunlar ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Kalabalık ortamlarda sakin olmaya özen gösterin. Yakın çevrenizden alacağınız tavsiyeler sizi sakinleştirebilir.




Aslan Burcu: Bugün, iş alanlarınıza dayalı seyahat ve işlerinizde bazı sorunlar ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız sakin durmaya ve hayata keyifle bakmaya çalışın. Sizi sevenlere karşı daha fazla anlayışlı olun.




Başak Burcu: Bugün, aşk hayatınızda tutkularınızla hareket etmek bazı zorlanmaları beraberinde getirebilir. Yine borsa veya spekülasyona dayalı işleriniz varsa dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizle paylaşımlarınızı arttırın.




Terazi Burcu: Bugün özel hayatınızdaki iletişiminizde keyfiniz pek yerinde olmayabilir. Bazı konuları gözünüzde fazla büyütmeyin. Ev ve aile yaşantınızda bazı konuşmalara fazla tepki verebilirsiniz.




Akrep Burcu: İletişime dayalı işlerinizde bazı anlaşmazlıklar ve sorunlar oluşabilir. Sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla bir aradayken parasal konuları kafanızda büyütüyorsunuz. Biraz gevşeyin.




Yay Burcu: Bugün, paraya dayalı işlerinizde bazı sorunlara ve anlaşmazlıklara hazır olmalısınız. Önemli iş ve görüşmelerinizi başka bir gün yapmakta fayda olabilir. Sinirinizi ve öfkenizi kendinizden çıkarmayın.


Oğlak Burcu: Ev ve aile hayatınızda bazı konularda fikir ayrılıkları ve sorunlar yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Kendi söylediklerinizi bu aralar herkese kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. Bencil davranmayın.




Kova Burcu: İletişim konularında zorlandığınızdan, yakın çevrenizle iletişiminizde bazı anlaşmazlıklar öne çıkabilir. Olaylara takılmaya meyillisiniz. İş hayatınızda başkalarıyla olan paylaşımlarınız enerjinizi yükseltebilir.




Balık Burcu: Sosyal ortamlarda ve arkadaşlık ilişkilerrinizde sabırsız ve anlayışsız davranmaya meyillisiniz. Özellikle paraya dayalı işlerinizde bugün dikkatli olmalısınız. Bir bilene danışmakta fayda olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR