Bugün saat 03:06 da Kova burcunda bir Yeniay oluşuyor. Bu yeniay grupsal işlerimizi, sosyal çevremizle ilgili konu ve olayları hızlandırabilir. Geleceğimize, ideallerimize yönelik işlerimiz için harekete geçebiliriz. Yine bu Cumartesi günü itibarıyla Mars Koç burcuna geçiyor. Hızlanıyoruz. Enerjimizi atak ve düşüncesiz bir şekilde ortaya koyabiliriz. Cesur adımlarla, kafamıza göre hareket edeceğimiz, sosyalliğimizin ve çekiciliğimizin artacağı bir dönem başlıyor.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, zeki, atılgan, tartşmacı, farklı, olayların değişik taraflarını görmeyi seven bir insansınız. Kendinizi her anlamda zorlamayı seviyorsunuz ama bu bazen hazırlıklı değilseniz sağlık problemleri getirebilir. Adalet sisteminiz çok gelişmiş ve insanlar arası dengeyi sağlamak sizin için çok önemli. Bu sene, hayatınızda önemli adımlar atacaksınız.




Koç Burcu: Kariyerinizde ilerlemek için size yardımı dokunacak olan insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Geleceğinize yönelik atılımlarınız için her tür başlangıç ve kararınızı bu dönem almak işinize yarayabilir.




Boğa Burcu: Yeniay, kariyer hayatınızda önemli başlangıçları ve yenilikleri karşınıza getirecek. İşinize yön vermek istediğiniz konularda, yeni başlatacağınız projelerde, kariyer adımlarınızda Yeniay'ın enerjisinden faydalanın.




İkizler Burcu: Yeniay sizin seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, hukuk, medya alanlarınızda gerçekleşiyor. Eğer bu alanlardan birinde bir işiniz varsa bu konuların daha fazla öne çıktığını görebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Yeniay, ortaklaşa para alanlarınızda önemli kararları ve başlangıçları karşınıza getirebilir. Stopajla, vergiyle, krediyle, banka işlemleriyle ilgili her tür konudaki önemli adımlarınızı bu Yeniay sonrası atmalısınız.




Aslan Burcu: Özel hayatınızda güzel bir Yeniay oluşuyor. Yeniay zamanı başlatılan işler, atılan adımlar uzun soluklu olacağından özel hayatınız, ikili ilişkileriniz veya ortaklaşa işlerinizle ilgili her tür kararınızı devreye sokabilirsiniz.




Başak Burcu: Yeniay, iş konularında yeni kararları ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Bu süreçten sonra yeni bir işe başvurabilirsiniz ya da var olan işinizde birtakım yenilikler yapabilir, patronlarınızdan terfi alabilir, yeni bir projeye başlayabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün aşk hayatınızda bir yeniay oluşuyor. Bu Yeniay ile beraber sanatsal işleriniz, aşk hayatınız ve yaratıcılık gerektiren alandaki tüm işleriniz için harekete geçebilirsiniz.




Akrep Burcu: Yeniay ev, aile, yuva alanlarınızda yeni karar ve başlangıçlarınızı destekliyor. Emlak alım, satım, kiralama, gayrimenkul, yerleşimle ilgili konularınız için bu Yeniay’ı kullanabilirsiniz.




Yay Burcu: Yeniay, yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizin hayatıyla ilgili konu ve olayları hızlandırabilir. İletişim, satış, reklam, pazarlama alanlarında paraya dayalı birtakım işleriniz için harekete geçebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün oluşan Yeniay, parasal konularda yeni başlangıçlarınızı karşınıza getirebilir. Parayla ilgili konularda yeni adımlar atabilir, kararlar alabilir, ticari adımlarınızı başlatabilirsiniz.




Kova Burcu: Sizin burcunuzda oluşan Yeniay’la birlikte beklediğiniz girişimleri, hayatınızla ilgili önemli adımları başlatabilirsiniz. Hala Merkür doğru bir noktada değil ama bazı işlerinizi planlamak için uygun bir dönem.




Balık Burcu: Yeniay, diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Bu Yeniay’ı sadece kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak, bilinçaltı düzenlemeleri yapmak için kullanabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR