Bu Cuma devreye giren Venüs- Satürn karesiyle kendimizi mutsuz, yalnız hissedebiliriz. İlişkilerimizdeki sıkıntılar ve problemler ortaya çıkabilir. Venüs Astrolojide paranın da temsilcisi olduğu için parasal konularda bu Cuma günü dikkatli adımlar atalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; mutlu, hoşgörülü, hırslı, sezgili, ileri görüşlü bir insansınız. İnsanları mutlu etmek ve onlarla paylaşım içine girmek sizin için çok önemli. Özel yaşantınızda fazla sosyal olmanızdan kaynaklı olarak zaman zaman sorunlar görülebilir. Bu sene ikili ilişkilerinizde bazı sorunlara açık olabilirsiniz.




Koç Burcu: İnandığınız konularda, özel ilişkilerinizde bazı sıkıntı ve problemlere açık olabilirsiniz. İlişkilerinize mesafe çekebilir ve bazı konularda yalnız olduğunuzu düşünebilirsiniz. Bu dönem ilişkilerinize ve para durumunuza gereken özeni göstermelisiniz.




Boğa Burcu: Cuma günü önemli parasal girişimlerden uzak durun ve para ile olan bağlantılarınıza çok ama çok dikkat edin. Sosyal ortamlarınızda parasal zorlanmalar oluşabilir.




İkizler Burcu: Özel hayatınızda sizi zorlayan durum ve olaylar söz konusu olacak. Göz önünde olacağınız yerlerde, sevdiğiniz insanla kopmalar, sorunlar, sıkışmalar, ilişkinizin zor bir noktaya taşınması gibi etkilere karşı lütfen dikkat edin.




Yengeç Burcu: İşle ilgili konularda daha önceden çok iyi anlaştığınız, görüştüğünüz ve ilişki içinde bulunduğunuz insanlarla olan ilişkilerinizde birtakım sıkıntılar, kopmalar görülebilir. Kendinizi bir anlamda yalnız hissedeceksiniz.




Aslan Burcu: Bugün ortak para işlerinizde bazı bozulmalar, sıkıntı ve sorunlara açık görünüyorsunuz. Riskli işlerden kaçının. Sevdiğiniz insanla olan ilişkilerinizde de bazı sorunlar oluşabilir.




Başak Burcu: İlişkilerinizde birtakım sıkıntılar oluşabilir. Bir ilişkinin sonlanmasına, ilişkide tansiyonlu durumların ortaya çıkmasına, kendinizi yalnız hissetmeye yatkın olacaksınız.




Terazi Burcu: İş hayatınızda zorlanabilirsiniz. Sıkıntılarınızı ve problemlerinizi göstermek istemeyeceksiniz ama içten içe bir anlamda hayatın sizi zorladığını ve yalnız bıraktığını düşünebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat edin.




Akrep Burcu: Bugün hem aşk hem iş ilişkilerinizin bozulma ihtimali olabilir. Sevdiklerinize karşı soğuk ve mesafeli hareket etmeyin, riskli işlerden kaçının, ilişkilerinize her zamankinden daha fazla özen gösterin.




Yay Burcu: Aile hayatınızdaki sıkıntı ve problemler yaşamaya açıksınız. Ailenizden bazı insanlarla anlaşmak kolay olmayacak. Kendinizi yalnız hissedeceksiniz. Bu süreçte olayları gözünüzde çok büyütmeyin.




Oğlak Burcu: Bazı ilişkilerinizde sonlanmalar, sıkıntı ve problemler oluşabilir. Yakın çevrenizde ve iletişim halinde olacağınız insanlarla anlaşmazlıklara ve mesafeli yaklaşımlara karşı dikkatli olun.




Kova Burcu: İlişkilerinizde kendinizi yalnız, yorgun, sıkıntılı hissedebilirsiniz. Özellikle ticari ilişkilerinizde veya parasal konularda zorlanmalar karşınıza gelebilir. Maddi konularda güzel ilişkiler kuracaksınız.




Balık Burcu: İş sorumluluklarınızı üzerinize almak istemeyeceksiniz. Bazı noktalarda kendinizi toplum önünde yalnız hissedebilirsiniz. Bu süreçteki yalnızlığı, sosyal olarak ya da müzik dinleyerek aşmanız daha doğru olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR