Bugün, yarın ve öbürgün öğlene kadar Ay Oğlak burcunda dolaşıyor; bugünlerde, ciddi ve kararlı oluruz. İşimiz ve kariyerimizle ilgili sorumluluklarımız ön plana çıkar. Olaylara duygusal değil de mantıklı yaklaşırız. Daha karamsar, daha kıskanç, daha soğuk tavırlar nedeniyle iletişimde sıkıntılar oluşabilir. Bir yandan da manikür, pedikür, ağda ve epilasyonun etkisinin kalıcı olacağı günlerdeyiz. Sağlığımızda kemiklerimizi çok zorlamamaya çalışalım. Cilt bakımı yaptırabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; başarılı, modern, yenilikçi, farklı, kültürlü,hoş bir insansınız. Yazmaya ve okumaya düşkünsünüz. Yeni olan herşeye düşkünlüğünüz çok fazla ve bu da başarılı olmanızı sağlıyor. Akraba veya kardeşlerinizden yardım göreceksiniz. Bu sene, hayat size birçok koldan seçenek sunabilir. Şanslısınız.




Koç Burcu: Bugün iş alanlarınızda kendinizi güvene almak isteğiyle dolu olacaksınız. Kuracağınız iş ilişkileri size doğru yolu gösterebilir. Bağımızlık ve değişiklik isteğiniz bugün abartılı çalışabilir.




Boğa Burcu: Bugün iş alanlarınızda ve daha az tanıdığınız çevrelerde güzel ve etkili ilişkilerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz. İletişime dayalı işlerde ve sosyal çevrenize karşı değişim isteğiniz sizi zorlayabilir, fikirlerinizi onlarla paylaşacaksınız.




İkizler Burcu: Parasal harcamalarınız konusunda kendinize verdiğiniz sözü tuttabilirseniz, girişeceğiniz olaylardan güzel kazançlar söz konusu olabilir. Cesaretiniz yüksek olacağından kimseyi çok takmayacaksınız.




Yengeç Burcu: Bugün ortaklı bir işiniz varsa ufak tefek sorunları görmezden gelebilirsiniz. Özel hayatınızda da sevdiğiniz insanla duygularınızı paylaşmak ilişkinizi tazeleyebilir. Güçlü duygularınızı iyi kontrol etmeye çalışın.




Aslan Burcu: Bugün ortaklaşa para konularınızla ilgilenebilirsiniz. İş tutkunuz bu aralar fazlasıyla artabilir. İş yaptığınız insanlarla ilişkileriniz size yol gösterecek. Değişimlere vereceğiniz tepkiler bugün önemli.




Başak Burcu: Bugün aşk hayatınızda duygularınızı içinizden geldiği gibi gösterebilirsiniz. Güvensizliklerinizi aştığınızda daha kolay ilerleyeceksiniz. Özel ilişkileriniz bugün size yol gösterebilir.




Terazi Burcu: Aile hayatınızda, büyüklerinize karşı sevginizi göstermekten korkmayın. Yapılması gereken işlerinizi toparladıkça kendinizi daha şanslı hissedeceksiniz. Değişim rüzgarları bugün iş ve toplumsal konulardan aldığınız cesaretle artabilir.




Akrep Burcu: Özgürlüğünüze iş alanlarınızda düşkün olacaksınız. İletişimsel konularda yakın çevrenize karşı bugün duygularınız güçlü çalışacak, doğru ifadelerle onlarla vaktinizi harcayacaksınız. Şansınızı iyi değerlendirin.




Yay Burcu: Bugün maddi konularda işleriniz varsa bu işlerin doğru ilişkilerle hızlı bir şekilde halledildiğini göreceksiniz. Ailenize karşı duygularınız hassas ve korumacı olabilir. Onlara anlayışla yaklaşacaksınız.




Oğlak Burcu: Yakın çevre iletişiminiz bugün yoğun olacak. Kafanıza göre davranma isteğiniz ve tek başınıza hareket etme arzunuz yüksek olabilir. Kendinizi önemseyecek ve beklentilerinizi yerine getireceksiniz.




Kova Burcu: Bugün geri plandan takip ettiğiniz konular veya olaylar size keyif verebilir. Olayları dışarıdan izlemek ve çok da içine karışmamak derdinde olabilirsiniz. Planlarınızı uygulamak için çok az bir zamana ihtiyacınız var.




Balık Burcu: Geçmiş konu ve olaylar gözünüzü çok korkutmasın. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızda göreceğiniz sevgiyle ve anlayışla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Ne kadar sevilgiğinizi görmek sizi mutlu edebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR