Bugün ve yarın öğlene kadar Ay Akrep Burcunda dolaşacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu günlere çok dikkat etmemeliler. İkili ilişkilerde tutku ve cinsellik ön plana çıkabilir. Hırs, ihtiras ve şehvet bizi bugünlerde yönlendirebilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duygusal, tatlı, sevimli, olayları farklı algılayan, hayalgücü geniş, insanlara yardım etmeyi seven bir insansınız. Hayatın bir deneyim tahtasından ibaret olduğunu düşünüyorsunuz. Hayata bakış açınızla ve dürüstlüğünüzle beklenmedik başarılarınız ve çıkışlarınız olacak. Bu sene, hayatın sizi geliştirdiğini göreceksiniz.




Koç Burcu: Sosyal çevrenizdeki konuşma ve görüşmeler yeni ortaklıklara neden olabilir. Ya da sevdiğiniz insanla kalabalık ortamlarda sizi harekete geçirecek planlar yapabilirsiniz.




Boğa Burcu: İş alanlarınız aktif ve fırsatlarınız bugün yüzünüzü güldürebilir. Bir yandan güzel gelişmeler yaşanırken, diğer yandan özel hayatınızdaki insana daha fazla vakit ayırmanız gerektiğini biliyorsunuz.




İkizler Burcu: Ortaklaşa para konularında, alacağınız güzel haberler yüzünüzü güldürebilir. Aşk hayatınızda verilen kararlar, yapılacak konuşmalar sizi harekete geçirebilir. Bugün tembellik yapmayacaksınız.




Yengeç Burcu: Bugün aşkla hayata bakacaksınız. Önemli işlerinizde yaratıcılığınız devreye girmeye başlayacak. Sevdiğiniz insanla girişeceğiniz işlerde, beraber yapacağınız planlarda keyfiniz yüksek olacak.




Aslan Burcu: Özel hayatınızda iletişiminiz hızlı akacak, sevdiğiniz insanı aktiviteler ve planlar için çabuk ikna edeceksiniz. Aile ilişkileriniz bugün rahat enerjilerle bezenmiş durumda olacak.




Başak Burcu: İş alanlarınızda bugün parasal olarak güzel haberleriniz devrede olurken, bir yandan da bazı işlerinizde bozulmalar oluşabilir. Canınızı çok sıkmayın, güçlü iletişiminiz bugün sizi birçok konuda rahatlatabilir.




Terazi Burcu: Bugün aşk hayatınızda sevdiğiniz insanın konuşmaları kendi hayatınızda sizi harekete geçirebilir. Aşk hayatınızda karşı tarafı ikna etmekte zorlanmayacaksınız. Parasal olarak somut adımlar atmak isteyebilirsiniz.




Akrep Burcu: Planlarınızı dile getirdiğiniz bir süreç içindesiniz ve ailenizle olan konuşmalarınız, onların fikirlerini almanız gerçekten size yakışıyor. Yapılması gerekenler konusunda bugün enerjiniz yüksek çalışacak.




Yay Burcu: Para konularında veya iletişime dayalı işlerinizde bugün kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Güzel gelişmelere gebesiniz ama doğru hamlelerde bulunmak bu dönem önemli. Stratejilerinizi geliştirin.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizle beraber hareket edeceksiniz ve insanları iyi organize edeceksiniz. Arkadaşlarınızla yapılacak olan planlarda onlardan istediğiniz desteği almakta zorlanmayabilirsiniz.




Kova Burcu: Göz önünde olmaktan keyif alacaksınız. Kariyerinizde parasal konularda şanslı etkilere sahipsiniz. Daha az tanıdığınız insanlar bugün söyledikleriyle, farkında olmadan sizi harekete geçirebilirler.




Balık Burcu: Değişik ortamlardan ve yerlerden fayda sağlayacaksınız. Bulunacağınız yerlerde gözler üzerinizde olacak. Değişik konular üzerine araştırmalar ilginizi çekebilir. Bu haftasonu hayata esnek yaklaşabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR