Bugün akşam üstüne doğru saat 17:16’da merkür oğlak burcundaki geri hareketini kayarak yay burcunda yapmaya başlayacak. İletişim gezegeni Merkür Yay burcunda zararlı bir durumda olduğu için haftasonu Pazar gününe kadar, kafamızı önemli meselelere toparlamakta zorlanabiliriz. Dağınıklık ve odaklanma sorunları ortaya çıkabilir. Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, akademik konular, din, felsefe alanlarında yanlış anlaşılmalara ve karmaşalara açık olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sezgili, zeki, yetenekli, başarılı, kibar bir insansınız.İş yetenekleriniz fazla olduğundan iş dünyasında büyük başarılar elde edebilirsiniz. Özel hayatınızda ve romantik konularda pek başarılı olamıyorsunuz, bu karşı taraftan çok şey beklemenizden kaynaklanıyor. Bu sene iş hayatınızdaki bazı konuları yeniden gözden geçireceksiniz.




Koç Burcu: Bugün merkür seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler alanınıza kayıyor. 08 ocak a kadar bu alanlarda iletişim sıkıntılarına dikkat edin. Eski konuların üzerinden geçmek için uygun bir zaman.




Boğa Burcu: Pazar gününe kadar ortak parasal işlerinizde, gözden kaçan detaylarla ve sıkıntılarla uğraşabilirsiniz. Önemli kararlar almadan iletişiminizi sağlam tutarak, meselelerin üzerine giderek bu dönemi atlatabilirsiniz.




İkizler Burcu: Özel hayatınızdaki iletişim sıkıntıları önem kazanıyor. Haftasonuna kadar gerek özel ilişkilerinizde, gerekse ortak iş hayatınızda önemli kararlar almayın. İstediklerinizi net ifade etmeye çalışın.




Yengeç Burcu: Merkür’ün iş,hizmet alanlarınıza kayarak gerilemeye devam etmesiyle beraber çalıştığınız insanlarla iletişim sıkıntılarına açık olabilirsiniz. Haftasonuna kadar dikkatli olun, sağlığınıza özen gösterin.




Aslan Burcu: Günlük hayatınızın akışındaki sorunlar yerini özel hayatınızdaki yanlış ifadelere bırakabilir. Pazar gününe kadar özel ilişkinize veya çocuğunuzla olan konuşmalarınızda dikkatli olun. Eski ilişki konuşmaları devreye girebilir.




Başak Burcu: Ailevi alanlarınızda Pazar gününe kadar önemli adımlar atmamaya, kararlar almamaya çalışın. Emlakla ilgili anlaşmalardan kaçının. Aile bireylerinizle iletişiminizi daha net tutun.




Terazi Burcu: Aile hayatınızdaki iletişimsel sıkıntılar geride kalırken, yakın çevrenizle olan bağlantılarınıza Pazar gününe kadar dikkat edin. Önemli anlaşmalardan kaçının. Bir elektronik eşyanız bozulabilir.




Akrep Burcu: Maddi alanınıza kayarak gerileye devam eden merkür Pazar gününe kadar sizi bu konuda zorlayabilir. Önemli bir para işinin, ticaretin altına girmemeye özen gösterin. Şartları iyice gözden geçirin.




Yay Burcu: Merkür bugün sizin burcunuza kayarak gerilemeye devam edecek. Pazar gününe kadar iletişiminizde daha net ifadelerle yolunuzda ilerleyin, önemli başlangıçlarınızı bu döneme denk getirmeyin.




Oğlak Burcu: Merkür sizin burcunuzdan çıkarak yay burcunda gerilemeye devam edecek. Geçmiş konu ve olaylar karşınıza gelebilir. Pazar gününe kadar önemli adımlardan uzak durun.




Kova Burcu: Yaptıklarınızı gözden geçirdiğiniz ve bir sürü sıkıntıyla uğraştığınız bu dönemde merkür sosyal çevre alanlarınıza kayarak sizi biraz rahatlatacak. Yine de arkadaşlarınızla iletişiminizde dikkatli olun.




Balık Burcu: Bugün itibarıyla Pazar gününe kadar iş ve kariyer hayatınızda bazı iletişim sıkıntılarına açıksınız. Önemli başlangıçlarınız varsa bir sonraki haftaya yapmak faydanıza olabilir. Göz önünde olacağınız yerlerde iletişime dikkat edin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR