Bugün Güneş- merkür kavuşumuyla daha önceden konuşulmuş işlerimizin üzerine eğilebiliriz. Yaşadığımız sıkıntı ve sorunlara çözüm bulmak kolay olacak. Ay kapandığından önemli işlere kalkışmak yerine işlerimizi tamamlamaya özen göstermeliyiz. Geçmiş sorunlarımızın üzerine eğilmek için harika birgün.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız, seyahat etmek, değişik yerler görmek ve deniz sizin tutkuyla bağlandığınız şeyler. Hayatınızda ilginç olaylarla karşılaşacak, insanlara yardım ederken huzuru bulabileceksiniz. Bu sene, kadersel olaylara açıksınız. Daha önceden konuşulmuş bir proje hayatınızı renklendirebilir.

Koç Burcu: Kariyerinizde istediğiniz gücü ortaya koyabileceksiniz. Önemli anlaşmalar veya görüşmeler içine girseniz bile, daha önceden konuşulmuş işleriniz için fırsatlar sizi daha fazla destekliyor olacak.

Boğa Burcu: Eski sorunları, problemleri, konuşulan bir takım konuları gözden geçirmek için harekete geçin. Parasal konularda önemli sorumluluklar üstlenebilir, bugün bu işlerinizin peşine düşebilirsiniz.

İkizler Burcu: Parasal konularda daha önceden konuşulmuş, görüşülmüş, yarım kalmış işlerinizi tamamlamak için uygun birgün olabilir. Özel hayatınızla ilgili detaylar akşam saatlerinde yerini yapacağınız masraflara bırakabilir.

Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz insanla daha önceden konuştuğunuz konuların ve meselelerin üzerine gidebilirsiniz. Tamamlamanız gereken işlerinizin üzerine düşmeli önemli kararlardan kaçınmalısınız.

Aslan Burcu: Bugün iş hayatınızda sıkıntı ve sorun yaşadığınız konular üzerine kafa patlatabilir, çözüm odaklı davranabilirsiniz. Akşam saatlerinde detaycı yapınız daha fazla öne çıkacak.

Başak Burcu: Aşk hayatınızda ya da çocuğunuzla olan konularda daha önceden gündeme gelmiş ama bir türlü çözülememiş bir problemi çözmek için harekete geçebilirsiniz. Akşam saatlerinde mantığınız daha önde olabilir.

Terazi Burcu: Aile hayatınızda daha önceden konuşulmuş bir mesele, gündeminize yerleşecek. Daha önceden konuşulmuş bir ev, arazi, toprak konusunda harekete geçmeden önce yarın oluşacak yeniayı beklemelisiniz.

Akrep Burcu: Daha önceden konuşulmuş bir işin detayları karşınıza gelebilir. Bugün iş ve iletişim alanlarınızda adım atmaktan ziyade bu alanlarda tamamlanması gereken işlerinizin üzerine eğilmelisiniz.

Yay Burcu: Daha önceden konuşulmuş ama bir türlü devreye girmemiş bir iş yeniden gündeminize yerleşebilir. Bu alandaki kararlarınız ve başlangıçlarınız için yarın oluşacak yeniayı beklemelisiniz.

Oğlak Burcu: Görüşülmüş bir iş karşınıza yeniden gelebilir. Gözden kaçırdığınız detayları, farketmediğiniz konuları görmek ve çözüm üretmek için uygun birgün. Akşam saatlerinde mantığınız öne çıkacak.

Kova Burcu: Geçmişten kafanızı kurcalayan, sıkıntı yaratan konu ve mevzular gündeme gelebilir ama bir şekilde çözüme de kavuşabilir. Başka insanların yardımına koşturabilirsiniz.

Balık Burcu: Sosyal ortamlarda, arkadaşlarınızla bir arada bulunduğunuz yerlerde önemli konuşmalar, daha önceden konuşulmuş birtakım fikirler ve konular devreye girebilir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR