Bugün devreye giren Güneş- Mars olumlu açısıyla önemli işlerimiz için kolay harekete geçebileceğiz. Sağlığımız iyi olabilir, güçlü yönlerimizi bizi harekete geçirecek alanlara yöneltebiliriz. Bir yandan da merkür- neptün olumlu açısıyla sanatsal ve kreatif işlerimiz devreye girebilir. Başka insanları düşünmekten ve onlar için birşeyler yapmak önem kazanabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; karşı cinsin ilgisini kolaylıkla çekiyorsunuz. Cömert tabiatınızla almaktan çok vermeyi seviyorsunuz ve insanlara yardım etmek sizin için çok önemli. Kafanızdan hep bir sürü şey geçiyor, bu yüzden dalgın olmaya meyillisiniz. Bu sene sağlığınız kuvvetlenecek. Önemli işlerinizde destek göreceksiniz.

Koç Burcu: Bugün karşılaşacağınız bir olay sonucunda iş hayatınızda hırslı yanlarınızı ortaya çıkaracaksınız. Bu olay ilk başta sizin aleyhinize gibi görünse de, sonuçları tam da istediğiniz gibi işinize yarayacak.

Boğa Burcu: Bugün arkadaşlarınızla grupsal işler, aktiviteler, seyahatler planlayacaksınız ve yine yabancılarla yapılacak işlerinizde önemli anlaşmalar içinde olacaksınız.

İkizler Burcu: Hem özel hayatınızda hem de iş hayatınızla ilgili çok keyifli gelişmeler altında olacaksınız. Önemli şanslar ve fırsatlar, yine karşınıza gelebilir. Kendinizi bu hafta iyi hissedeceksiniz sevgili İkizler.

Yengeç Burcu: Hayatınızda çok keyifli etkileşimler altında olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla konuşmalarınızı arttıracaksınız, ortaklı işlerde kendinizi göstereceksiniz. Seyahat ve yurtdışı bağlantılı işleriniz yine devrede olacak.




Aslan Burcu: Bugün parasal konularda konuşma ve görüşmeler artabilir. İşinizde bir problem varsa ya da daha önceden gündeme gelmiş olan sıkıntı ve sorunlara çözüm bulmaktan kaçınmayacaksınız.

Başak Burcu: Aşk hayatınızda keyfinize diyecek yok. Sevdiğiniz insanla aşkınız için ortak hedeflere beraber ulaşmak için harekete geçeceksiniz. Akşam saatlerinde aile hayatınızda duygusal sorumluluklarınız ağır gelebilir.

Terazi Burcu: Atacağınız adımlar sizi destekleyecek ve kararlarınızı uygulayabileceksiniz. Ailevi konularda kolaylıkla harekete geçebilirsiniz. Sevdiklerinize yardım etmek sizin için önemli olacak.

Akrep Burcu: Bugün iletişimsel konularda şans sizden yana olacak. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla olan konuşmalarınız size ilham verebilir. Akşam saatlerinde maddi konularda duygusal sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz.

Yay Burcu: Aile hayatınız için parasal destekleriniz bugün sizi harekete geçirebilir. Esnek yapınızla aile hayatınızda yapılması gerekenleri devreye sokabilirsiniz. Önemli sorumluluklar hayatı ciddi algılatabilir.

Oğlak Burcu: Kişisel girişimleriniz adına yakın çevrenizle beraber yapacağınız planları devreye sokabilirsiniz. İletişim, reklam, pazarlama, satış, bilgisayar alanlarında çok keyifli etkileriniz var. Önemli konuşma ve görüşmeler devrede olacak.

Kova Burcu: Geri plandan her tür işten para kazanabilirsiniz. Daha önceden konuşulmuş, görüşülmüş birtakım iş fırsatları karşınıza gelebilir. Yaratıcı işlerde kendinizi ortaya koyacak ve insanlardan bir adım önde olacaksınız.

Balık Burcu: Bugün her tür işinizde bağlantılarınızı kuvvetli tutacaksınız, hırslarınızı iyi dengeleyeceksiniz. Sosyal çevrenizde kendinizi gösterebilecek, birtakım konuşma ve görüşmelerinizde harekete geçebileceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR