Bugün Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Astroloji’de Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organlarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Hazımsızlık ve gaz sorunlarınızı gidermek için ısırgan otu çayı içebilirsiniz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; girişkenliğinizi ve konuşma yeteneğinizi iş ve ticaret hayatınızda kullanmalısınız. Aşk hayatınızda saf bir tarafınız var ve yönlendirilmelere müsaitsiniz. Başarınızda kayıplar yaşamamak için özellikle iş hayatınızda ağzınızı sıkı tutmalısınız. Bu sene, istediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İletişiminizi daha net tutun.

Koç Burcu: Bugün geçmişe yönelik düşünceler kafanızda yer edebilir. Sevdiklerinizle göz önünde olacağınız yerlerde kendinizi daha keyifli ve mutlu hissedebilirsiniz. Yapmanız gereken işlerinizi tamamlamaya çalışın.

Boğa Burcu: Parasal harcamalarınızı kontrol etmeniz ve keyif için harcamalar yapmak arasında gidip gelebilirsiniz. Güvendiğiniz ve uğruna birçok şey yaptığınız arkadaşlarınızdan gereken desteği göremediğinizi düşünebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün tüm işlerinizi hızlıca halledip, geri kalan zamanda evinizde olmanın özlemini çekebilirsiniz. Ev hayatınızdaki dengeyi iyi sağlayın. İş sorumluluklarınız sizi yoruyor ama karşılığını alacağınız bir dönem.

Yengeç Burcu: Düşüncelerinizi toparlamakta ve istediğiniz gibi kullanmakta zorluk çekebilirsiniz. Öğleden sonra, iletişim trafiğiniz hızlanacak, daha rahat etkiler altındasınız. Sevdiğiniz insanla olan konuşmalarınız bağınızı daha da güçlendirebilir.

Aslan Burcu: Bugün kişisel kararlarınızı uygularken biraz zorlanabilirsiniz. Parasal konularda tutmak ve harcamak arasında gitgellerinize dikkat edin. Sevdiklerinizi kontrol etme arzunuz yüksek olabilir.

Başak Burcu: Bugün özel ilişkilerinizde bazı konularda kolay etkilenebilirsiniz. Kendi kafanıza göre hareket etme isteğiniz sizi canlı ve hareketli kılacak. Ailenize karşı söz verdiğiniz konuları es geçmeyin.

Terazi Burcu: Canınız önemli ve detay gerektiren işlerle uğraşmak istemeyebilir. Yine de etrafınızda olup biten olaylar bugün sizi yalnız bırakmayacak. İş alanlarınızda nedensiz kuruntulardan sıyrılın.

Akrep Burcu: Arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirebilirsiniz. Hayatınızı ve maddi konuları yeniden gözden geçirirken çevrenizden destek almak sizin için önemli olacak. Aşk hayatınızın istediğiniz yönde olmaması sizi zorlayabilir.

Yay Burcu: Göz önünde olacağınız bugün kendi istekleriniz ve toplumun beklentileri arasında kalabilirsiniz. İyimserlikle hareket etmeniz, sıkıntılarınızı aşmanız için birebir. Ailevi konularda sıkıntılarınızı gözünüzde büyütmeyin.

Oğlak Burcu: Bugün başkalarıyla yapacağınız görüşme ve konuşmalarda olayları gözünüzde fazla büyütmeyin ve kişisel algılamayın. Dış ortamlarda temiz hava almak size iyi gelebilir. İletişiminizde anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz.

Kova Burcu: Ödemeler ve para harcamalarınız kafanıza göre hareket etmenizi zorlaştırabilir.İş hayatınızda beklediğiniz destekleri rahatlıkla alabilirsiniz yalnız harekete geçip geçmemek konusunda gitgelleriniz yüksek.

Balık Burcu: İş hayatınız ve özel hayatınızda bugün çatışmalar oluşabilir. Toplumun size yüklediği sorumluluklar hayatınızı dilediğiniz şekilde yaşamanıza engel oluyor. Kendi yapacaklarınız konusunda daha net olmalısınız.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR