Bugün sabah saatlerinde aile hayatımızda keyfimiz yerinde olabilir. Korumacı ve kollayıcı olacağız, yemek, içmek, doyurucu aile sohbetlerinin içinde olmak önemli. Öğleden sonraysa çocuğumuz varsa onun hayatına gereken özeni göstermeyi tercih edecek, bekarsak aşk hayatımızın üzerine eğileceğiz. Duygusal keyfimiz öğleden sonra artabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; neşeli ve şiirsel yanınızla yaşamı dolu dolu yaşama derdindesiniz. Bu tarafınızı yakınlarınız ve arkadaşlarınız anlamakta zorlanabilirler. Devamlı değişmek ve farklı şeyler yaşama isteğinizi kontrol altına almalısınız. Dünyayı gezmek ve değişik hobiler edinmek sizin en büyük arzunuz. Bu sene, önemli işler peşinden koşabilirsiniz.




Koç Burcu: Bugün sabah saatlerinde ailenizle geçirilecek güzel saatler öğleden sonra yerini daha hareketli ve keyifli ortamlara bırakabilir. İş hayatınızdaki hızlı oluşumlar kendinizi ailenize ve çocuğunuza vermenizi engelleyebilir.




Boğa Burcu: İletişime dayalı birkaç günün ardından aile hayatınızda dinlenmek ve bugün vaktinizi daha çok ailenize ayırmak isteyebilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bir denge yakalamış gibisiniz ve keyfin tadını çıkarın.




İkizler Burcu: Bugün öğleden sonra hayatınız hareketlenmeye başlıyor. İletişiminiz artarken yakın çevrenizdeki insanlarla yapacağınız kısa vadeli planlar kafanızdaki para sorunlarını kolay unutmanızı sağlayabilir.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızdaki insana odaklandığınız bu dönemde sevdiğiniz insanın fikirlerini önemsiyorsunuz. Kafanızdaki kararsızlıklarınızı bugün bir kenara bırakmalısınız. Maddi konularda kafanızda değişik planlar olabilir.




Aslan Burcu: Sabah saatlerinde sizi zorlayan koşullar öğleden sonra sizin lehinize dönecek ve gününüzü eğlenerek, gezerek, temiz hava alarak tamamlamak isteyebilirsiniz. Ailenize gereken sevgiyi ve özeni sağlayacaksınız.




Başak Burcu: Hareketli ve aktif birkaç günün ardından biraz dinlenmek önem kazanabilir. Evinizde gününüzü daha keyifli geçirmenin yollarını bulacaksınız. Para harcamalarınız bu aralar hızlanabilir.




Terazi Burcu: Bugün, sosyal keyfiniz yerine gelmeye başlayacak. Arkadaşlarınızla yapılacak planlarınızı öğleden sonra devreye sokabilirsiniz. Aile hayatınızdan biraz uzaklaşmak size iyi gelecek.




Akrep Burcu: Bugün sizin için bir yandan aile ortamlarınıza dönük, bir yandan da çok hızlı ve hareketli geçebilir. Kalabalık yerlerde duygularınızı abartarak ortaya koyabilirsiniz. Sizi seven insanlardan güzel haberler alacaksınız.




Yay Burcu: Maddi kazanımlarınız bu aralar hayatınızın merkezinde ve parasal durumunuzu önemsiyorsunuz. Bugün dış ortamlarda keyifli aktiviteler hayatı daha rahat görmenizi sağlayabilir. Memnuniyetinizi dile getirin.




Oğlak Burcu: Sabah saatlerinde sevdiğiniz insanla olmak isteyeceksiniz ve beraber yapılacak planlar gününüzü verimli kılabilir. Hayatınızdaki önemli değişim ve dönüşümler devam ediyor ve siz kendinizi birçok açıdan güçlü hissedeceksiniz.




Kova Burcu: Günlük işlerinizi bir düzene koyduktan sonra özel hayatınıza gereken özeni ve ilgiyi kaydıracaksınız. İletişim içinde olacağınız insanlarla hızlı ve keyifli işbirlikleri gündeme gelebilir. Sırlarınızı kimseyle paylaşmayın.




Balık Burcu: Aşk ve keyifle başlayan gününüz öğleden sonra tamamlamak zorunda olacağınız işlere yerini bırakabilir. Fazlasıyla dolu olduğunuz ve hızlandığınız bu dönem, işlerinizi iyi organize etmenin yollarını bulmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR