Bugün ve yarın öğleden sonraya kadar Ay Yengeç Burcu'nda dolaşacak. Duygusallığımız ve sezgiselliğimiz artabilir. Ekonomik davranmak öne çıkabilir. Partnerimizi şımartabilir, sevdiğimiz insanla baş başa yemek yemeyi tercih edebiliriz.Yürüyüşe çıkmak, aile ziyaretleri gerçekleştirmek, fazla harekete ihtiyaç duyulmayan aktivitelerde bulunmak en iyisi.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; aşırı romantik yapınız özel hayatınızda zorlanmalara ve anlaşılmamalara neden olabilir. Müzik, edebiyat, sahne sanatlarının hepsi ilginizi çekiyor. Bu alanlarda başarılı bir kariyeriniz olabilir. Bu sene, evinize ve aileniz için yapılacaklara kanalize olacaksınız.

Koç Burcu: Evinizde ve aile ortamlarınızda olmak sizin için önemli olacak. Dinlenmeli ve yapacaklarınız için enerji toplamalısınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insan duygusal olarak sizi kolay sinirlendirebilir. Ailenize karşı anlayışlı olun.

Boğa Burcu: Bugün telefonunuz durmayacak. İş ve sağlık alanlarınızda beklenmedik olaylara karşı kolay tepki verebilir ve insanlara karşı sabırsız ve anlayışsız olabilirsiniz. Uzak çevrenizden haberleriniz var.

İkizler Burcu: Bu birkaç gün boyunca paranızın hesabını yapmak ve koşullarınızı gözden geçirmek ön planda olabilir. Etrafınızdan alacağınız destekleriniz çok fazla. Önemli bir para işinizi halledebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Kendi istekleriniz bir yana, vaktinizi ailenize ve sevdiklerinize ayırabilirsiniz. Yine de aile hayatınızda bir insan bugün heheylerinizi üzerinize toplayabilir. Sevdiklerinize karşı anlayışı elden bırakmayın.

Aslan Burcu: İş alanlarınızdan güzel haberleriniz bugün sizi sevindirirken, uzaklardan alacağınız haberler üzerinizde gerilim yaratabilir. Enerjinizi çevrenize aktaracaksınız. Evinizde misafir ağırlayabilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün vaktinizi daha çok arkadaşlarınıza ve sosyal ortamlarınıza ayırmak isteyeceksiniz. Bu aralar özel hayatınıza fazla odaklı oluşunuz arada böyle ortamlarda bulunarak nefes almanıza neden olacak. Değişimlere daha olumlu gözlerle yaklaşmalısınız.

Terazi Burcu: Bugün, kalabalık ortamlarda ve iş alanlarınızda enerjinizi yüksek hissedeceksiniz. Özel hayatınızda dengenizi hala sağlamış değilsiniz ve sevdiğiniz insanla yaşanacak anlaşmazlıklar bu aralar sizi sinirli kılabilir.

Akrep Burcu: Dış ortamlarda yaşayacağımız bazı olaylar bugün gerginliğinizi arttırabilir. Olayların üzerine dikkatle eğilin, acele tavırlardan uzak durun. Öğrenmeye ve iletişime açık olduğunuz bir dönemdesiniz.

Yay Burcu: Bugün daha çok ortaklaşa maddi konulara ve para işlerine yoğunlaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle beraber yapılacak planlar veya alışverişler kafanızı biraz rahatlatabilir. Aşk hayatınızda anlık duygusal çıkışlarınızı kontrol etmelisiniz.

Oğlak Burcu: Bugün iş alanlarınızdan uzaklaşmalı ve vaktinizi daha çok özel hayatınıza yöneltmelisiniz. İhmal ettiğiniz özel yaşantınızda bugün yapılacak planlar sizin ve sevdiğiniz insanın keyfini yerine getirecek.

Kova Burcu: Bugün pratik sonuçlara ve çalışmalara kendinizi bırakacaksınız. Tamamlanması gerekenleri bugünden halletmelisiniz. Yoksa eliniz ayağınıza dolaşabilir. Bu aralar canınız önemli işlerle uğraşmak istemiyor.

Balık Burcu: Bugün ilgi alanlarınız size ve sevdiğiniz insana keyif verecek olaylara kayabilir. Sosyal ortamlarınız oldukça aktif ama siz bugününüzü özel hayatınıza ve sevdiğiniz insana ayırarak geçireceksiniz.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR