Bu cumartesi devreye giren Güneş- satürn kavuşumuyla önemli sorumluluklar karşımıza gelebilir. Bir gün önce karşımıza çıkan fırsatlara daha gerçekçi yaklaşmak önem kazanıyor. Hayata bakış açımız dar ve disiplinli olabilir. Önemli işlerimizde plan ve programlı ilerlemeya çalışalım. Bir yandan da başka insanları düşünerek adımlar atmaya çalışalım. Yaratıcılığımız ve fedakarlıklarımız artabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; zeki, değişken, ne yapacağı belli olmayan, mutlu bir insansınız. Çok güçlü donanımlara sahip olduğunuz halde, değişkenliğinizle çok çabuk yön değiştiriyorsunuz. Size yardım eden gizli insanlar sayesinde yapacaklarınızı gerçekleştirebileceksiniz. Bu sene, iş yükünüz giderek artacak, önemli sorumluluklara açık olun.

Koç Burcu: Seyahat, eğitim ve medya sorumluluklarınız artmaya başlayacak. Daha az tanıdığınız insanların sorumluluklarını üstlenebilirsiniz. Uzakta bulunan akraba ve tanıdığınız insanların olayları da gündeminizde yer edebilir.

Boğa Burcu: Parasal konular mercek altına alınacak. Bu bir vergi meselesi olabilir, bir kredi borcu, banka ödemesi, miras konuları, nafaka işlemleri gibi sorumluluklar hayatınızda yer edebilir.

İkizler Burcu: İlişki sorumluluklarınız daha da artabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın hayatındaki değişim ve olaylar sizi de ilgilendirecek ve siz kendinizi bu konulardan mesul tutarak olaylara daha bir ciddiyetle yaklaşabilirsiniz.

Yengeç Burcu: İş ve sağlık sorumluluklarınız giderek artıyor. Yakın çevrenizin sağlık konularıyla daha fazla uğraşabilir, kendi sağlığınıza dikkat ederek önemli kararlar alabilirsiniz. Tamamlanması gereken çok işiniz olabilir.

Aslan Burcu: Hayata daha ciddi ve önemli gözüyle bakacaksınız. Her tür yaratıcı işinizde, çocuğunuzla ilişkinizde ve aşk hayatınızda önemli konularda sorumluluklarınız artacak.

Başak Burcu: Ailevi sorumluluklarınız giderek artıyor, davranışlarınızla ilgili yeni düzenlemeler gerekiyor. Kendi sağlığınıza ve aile büyüklerinizin sağlığına bu haftasonu dikkat etmeli ve ailevi sorumluluklarınızdan kaçmamaya özen göstermelisiniz.

Terazi Burcu: Yakın çevrenizdeki insanların sorumlulukları giderek artabilir. Kendinizi bir fanusun içinde yalnız hissedebilirsiniz. İletişim içinde olacağınız herkese karşı sorumlu ve ciddi yaklaşmayı tercih edeceksiniz.

Akrep Burcu: Parasal sorumluluklarınız hız kesmeden artmaya başlıyor. Hayata daha planlı ve ciddi gözlerle bakacaksınız. Aile büyüklerinizden birinin parasal sorumluluğu artacak.

Yay Burcu: Hayatınıza çeki düzen verme isteğiniz yoğun olacak. Üzerinize almanız gerekenden daha fazla sorumluluk almamaya çalışın. Kendinizi çok yormayın. Uzakta buluna akrabalarınızın hayatında da önemli sıkışmalar oluşabilir.

Oğlak Burcu: Başka insanların sorumlulukları, hastane gibi veya kapalı yerlerde bulunmak zorunluluğuyla hareket edebilirsiniz. Gelişen olayları kontrol etmeye çalışmamalısınız. Yine ortak harcamalarda bu haftasonu yapmanız gerekenler devrede olacak.

Kova Burcu: Grupsal işlerinizin enerjisi ve yoğunlukları artıyor. Geleceğiniz adına önemli konuşmalar ve görüşmeler olabilir. Özel hayatınıza etki eden bir insanın yaşamında da bazı zorlanmalar oluşabilir. Partnerinizin iş yükü artabilir.

Balık Burcu: İş sorumluluklarınız ve yükünüz giderek artacak. Daha fazla işin omuzlarınıza yüklendiğini hissedeceksiniz. İş ve sağlık konularına bu haftasonu dikkat etmeli, sorumluluklarınızdan kaçmamalısınız.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR