Bugün oluşan Güneş- Neptün dik açısıyla enerjimiz düşük çalışabilir. Sağlığımıza dikkat etmeli, soğukalgınlığına, salgınlara, alerjilere, kaşıntılara dikkat etmeliyiz. Önemli girişimlerimizde, işlerimizde yanılgılara ve aldanmalara dikkat edelim. Şartların gerçekçiliğinden emin olalım.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; dürüstlüğünüz ve adaletiniz sizi bu hayatta güzel noktalara taşıyacak. Hayatınızda önemli bir miras gözüküyor. Başarısızlıklara veya zorluklara uğrasanız bile inatçılığınız ve hırsınız sizi yeniden istediğiniz noktalara çekecektir. Bu sene, yaratıcılığınız ve sezgileriniz güçlü çalışacak ama gerçekçilikten uzaklaşmayın.

Koç Burcu: Yabancılarla girişilecek önemli işlerinizde, iş seyahatlerinizde, tatil ortamlarında çok kolay etki altında kalabilirsiniz. Özellikle tanımadığınız ortamlarda gerçekçi görünmeyen her tür durumdan uzak durmalı ve girişimlerinizi bugüne denk getirmemelisiniz.

Boğa Burcu: Sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla yapılacak ortaklaşa iş konularında parasal anlamda kandırılmalara, sıkıntılara, dağılmalara açık olacaksınız. Bu süreçte yine borç alıp vermemeye özen gösterin ve şartların netliğinden emin olmaya çalışın.

İkizler Burcu: Aralık ayı, ortaklaşa parasal konular, sevdiğiniz insanla beraber yapılacak seyahat planlarıyla başlıyor. Bugün yanılmalara ve aldanmalara açık olacaksınız. Özellikle özel hayatınızda ailenizin ya da partnerinizin ailesinin sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemeniz gerekebilir.

Yengeç Burcu: Aralık ayı hem özel hayatınızın hem de iş konularındaki sorumluluklarınızın giderek arttığı bir süreç olacak. İşiniz ve sağlığınızla ilgili konulara odaklı bir ay geçireceksiniz. Yabancı ortamlarda enerjiniz düşük çalışabilir.

Aslan Burcu: Aralık ayında iş konularınız hızlanıyor. Daha fazla başkaları için uğraşacaksınız. Bugün yanılgılara dikkat edin. Bu yüzden önemli parasal işleriniz varsa başka bir güne kaydırmakta fayda olabilir. Harcamalarınız yanıltıcı olabilir.

Başak Burcu: Özel hayatınızda yanıltıcı durumlara hazırlıklı olun. Enerjiniz düşük çalışacak. Bu yüzden de ilişkilerinizde fedakarlıklar, hassasiyetler oluşabilir. Aşk hayatınız ve çocuk ilişkileriniz bu ay konularınızı oluşturabilir.

Terazi Burcu: Aralık ayında iş hayatınız, yakın çevrenizde olup bitenler, iletişimsel konular, fikir alışverişleriniz yüksek olacak. Bugün fikir alışverişlerinizde ve iş anlaşmalarınızda insanların sizi kandırmasına ve yanlış yönlendirmesine açık olabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün riskli işlerde bulunmayın, para harcamalarınıza dikkat edin. Çocuk, aşk ve eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi yanıltabilir ve bunun sonucunda da ileride sıkıntılar çekebilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün aile hayatınızda ve kişisel girişimleriniz konusunda dikkatli olmanız gerekecek çünkü bazı hayal kırıklıkları ve ilişki soruları, gerçekleri görememe, olaylara hayalci yaklaşma gibi etkileriniz devrede.




Oğlak Burcu: Aralık ayı harekete geçmemeniz gereken aylardan bir tanesi. Özellikle bugün girişimlerinizde çok dikkatli olun. Çevreniz tarafından kolay yanılmaya, kandırılmaya ve aldanmaya açık olabilirsiniz.

Kova Burcu: Parasal konularda önemli işlere kalkışmamak ön plana geçmeli. Arkadaşlarınız sizden bu dönemde parasal bir yardım isteyebilirler. Ya da organizasyon işlerinizde enerjiniz düşük çalışabilir, yaratıcılığınızı konuşturun.

Balık Burcu: Bugüne denk gelen önemli iş görüşmeleriniz ve anlaşmalarınız varsa aldanma ve aldatılma etkisine karşı hazırlıklı olmalısınız. Kararsızlıklarınız artabilir. Enerjinizi bugün istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR