Bu cumartesi devreye giren Merkür- Uranüs olumlu açısıyla, değişik konular, farklı sohbetler, iletişimler daha çok ilgimizi çekebilir. Günlük iletişimimizden daha farklı alanlara kayabilir, kendimizi geliştireceğimiz konu ve kişilerle daha fazla irtibat sağlayabiliriz. Öğleden sonra duygu derinliğimiz artmaya başlıyor. Ortak parasal konuşmalar ilgimizi çekebilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; geleceği önceden hissedebiliyorsunuz ve buna göre hareket ederseniz bir çok engel ve zorluktan kolaylıkla sıyrılırsınız. Mücadeleli ve karmaşık bir yaşantınız olsa da güçlü iradenizle istediğiniz şeylere ulaşmakta zorlanmayacaksınız. Bu sene, hayatınızda çok olumlu ve güzel gelişmeler yaşanabilir.

Koç Burcu: Bugün, hayata bakış açınız esnek olacak. Farklı ve sıradışı konular sizi harekete geçirebilir. Değişik ve farklı ortamlarda kendinizi mutlu ve esnek hissedebilirsiniz. İş hayatınızda gücünüzü etkili bir şekilde ortaya koyun.

Boğa Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda oldukça esnek ve değişik bir gün sizleri bekliyor. İçinizden yükselen enerjiyle bu aralar, sıradışı, gizemli ve parapsikolojik olaylar ilginizi çekiyor. Dış ortamlarda etkili bir gün geçirebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün, sosyal ortamlarda sevdiğiniz insanla iyi anlaşacaksınız. Değişik organizasyonlar, davetler devrede olabilir. Farklı arkadaş grupları, hayata bakış açınızı genişletebilir. Duygusal olarak güçlü olacaksınız.

Yengeç Burcu: İş hayatınızda ve kariyerinize yönelik adımlarınızda oldukça keyifli ve esnek bir gün geçirebilirsiniz. Önemli konuşma ve görüşmeler devrede olacak. Özel hayatınızda sevdiğiniz insana duygularınız güçlü akacak.

Aslan Burcu: Dış ortamlara bağlı işlerinizde oldukça başarılı ve keyifli bir gün olabilir. Farklı ve değişik bir gün geçirebilirsiniz. Yaratıcılığa dayalı işleriniz varsa şans sizden yana. İş hayatınızda herkes sizi dinleyecek.

Başak Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızda oldukça keyifli ve heyecanlı bir gün geçirebilirsiniz. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalarınız size kendinizi iyi hissettirtecek. Aşk hayatınızda duygularınız güçlü çalışacak.

Terazi Burcu: Özel hayatınızda ve iletişime dayalı konularda rahat, keyifli ve esnek bir gün geçirebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde güzel konuşmalar gündeme gelebilir. Değişmeniz gereken konularda gücünüzü kullanın.

Akrep Burcu: Bugün, iş hayatınızda parasal kazançlarınız size kendinizi iyi hissettirtebilir. Olaylara karşı esnek davrandıkça, işlerin lehinize döndüğünü farkedebilirsiniz. Bir çok konuda çevrenizi ikna etmekte zorlanmayacaksınız.

Yay Burcu: Bugün, aşk hayatınızda esnek, farklı ve keyifli bir gün sizleri bekliyor. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde düşüncelerinizi ve fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Para alanlarınızda güç sizden yana olacak.

Oğlak Burcu: Ev ve aile hayatınızda esnek, keyifli bir gün geçireceksiniz. Ailenize vakit ayırmak sizi mutlu edebilir. Hayatınızdaki değişimleri gözden geçirdiğiniz bir dönemdesiniz. Güçlü kişiliğinizle bencillikten uzaklaşın.

Kova Burcu: Bugün, yakın çevre ve grupsal organizasyonlarda şans sizden yana. Esnekliğiniz ve farklı enerjinizle çevrenizdeki insanları etkileyeceksiniz. Bazı konuları kafanızda büyütmemeli, psikolojinizi yukarılara taşımalısınız.

Balık Burcu: İş alanlarınızda parasal kazançlarınız artacak. Kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Paraya karşı esnek yaklaşımınız, daha çok işi ve parayı kendinize çekmenize neden olacak. Güçlü arkadaşlardan yardım gelecek.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR