Bugün Ay İkizler Burcunda dolaşıyor; Ay İkizler burcunda iken daha konuşkan ve daha hareketli oluruz. Davranışlarımızda bir tutarsızlık olabilir. Bu durum çabuk karar değiştirmemize de yol açabilir. Bu nedenle Ay’ın İkizler burcunda olduğu günlerde önemli kararlar almamakta fayda var. Bugünlerde birbirimizi daha iyi tanıyabilir, ilişkilerimizi güçlendirebilir, yeni insanlarla tanışabilir, kolayca yeni bağlantılar kurabiliriz . Partnerimizle daha çok konuşmak ve tartışmak isteriz




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; ben merkezci bakış açınızla bazen tavırlarınızdan ödün vermiyorsunuz bu da insanlarla ilişkilerinizde zorluklar yaratıyor. Hayalperest yönünüzle yanlış arkadaş seçimleri yapabilir, maddi konularda kayıplar yaşayabilirsiniz.. Bu sene, önemli işlerinizde kendinizi göstereceksiniz.




Koç Burcu: Bugün, yaratıcılığınız ve sezgileriniz devrede olabilir. Ortaklaşa para alanlarınızda oluşan gelişmeler, keyfi harcamalarınızı körükleyebilir. İletişiminizde kafa karışıklığına bugün dikkat edin, hem karşı taraftan etkilenecek, hem de etkileyeceksiniz.




Boğa Burcu: Bugün, sosyal ortamlarda ortaya koyacağınız ortaklı işlerinizde kafa karışıklıkları ön planda olacak. Yine sevdiğiniz insanla, kalabalık ortamlarda zorlanabilirsiniz. Beklentilerinizi büyümedikçe içinden çıkılamayacak bir sorun olamaz.




İkizler Burcu: Hayattan fazlasıyla zevk aldığınız bu günlerde, dış ortamlarda bulunmak sizi daha rahatlatabilir. Bugün kendi isteklerinize göre hareket edecek, kafanızı kurcalayan yapmanız gereken işlerden bir parçada olsa sıyrılmayı başaracaksınız.




Yengeç Burcu: Diğer insanlara yardım etmek, aşık olduğunuz insanla planlar yapmak hoşunuza gidebilir. Bir yandan da gün içinde hareketli olacaksınız. Kendinizi bu aralar manen ve ruhen güçlü hissediyorsunuz.




Aslan Burcu: Bugün, aile hayatınızda yardımsever etkilerinizle hareket edeceksiniz. Yine sosyal ortamlarınız bugün hareketli olabilir. Arkadaşlarınızla gerek dışarıda, gerekse kendi evinizde güzel planlarınız olacak.




Başak Burcu: Bugün, gerek özel hayatınızda, gerekse yakın çevre ilişkilerinizde yardımsever ve sevecen yanlarınızla hareket edeceksiniz. Yaratıcılığınız yüksek olacak. Göz önünde olacağınız ortamlarda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz.




Terazi Burcu: Maddi konularda bu dönem kafanız fazlasıyla çalışıyor ve yeni çözümler üretmekten çekinmiyorsunuz. Seyahatlerinizde ve dış ortamlarda dağınık etkilerden kurtulun. Kafa karışıklıkları birşeylerinizi unutmanıza neden olabilir.




Akrep Burcu: Hayatınızla ilgili konuşmaların, yaratıcılıkla ilgili işlerinizde size istediğiniz kapıları açtığını farkedebilirsiniz. Başkalarından para yardımları görebilirsiniz. Bir yandan da bugün para harcamalarınız duygusal boşluklardan kaynaklı olabilir aman dikkat.




Yay Burcu: Yaratıcılığınızı ve enerjinizi daha çok sevdiğiniz insanın hayatına göre belirleyeceksiniz. Özel hayatınızda duygusal bazı sorunlara açık olmanıza rağmen tüm bunları rahat aşabileceğiniz bir gün içindesiniz. Duygularınızı göstermekten çekinmeyin.




Oğlak Burcu: Bugün, arkadaşlarınıza ve iletişim halinde olacağınız insanlara karşı hem keyifli, hem de ciddi yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Yine ekstradan ortaya çıkacak bir iş gündeme gelebilir. Alışkanlıklarınızda aşırıya kaçmayın.




Kova Burcu: İş alanlarınızda yapacağınız görüşmelerden fayda sağlayabilirsiniz. Yine eğlenceli ve aşk dolu birgün geçirebilirsiniz. Eğlenceye düşkünlüğünüz artabilir. İhtiyaçlarınıza göre alışveriş yapmaya çalışın.




Balık Burcu: Seyahatte veya önemli işlerinizde konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Hayata ciddi gözlerle yaklaştığınız bir dönemdesiniz. Evinize ve ailenize gereken özeni göstermeyi bugün ihmal etmeyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR