Bugün gökyüzünde gerçekleşen Merkür- Mars olumlu açısıyla fikirlerimiz ve planlarımız için çok çabuk harekete geçebiliriz. Mars’ın harekete geçiren enerjisiyle hızlanacağız. Önemli iş görümeleri ve bağlantılarında bu etkili günü kullanmaya çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kendinizi ifade etme ve telaffuz yeteneğiniz çok gelişmiş. Sanatçı yönünüzü ve yaratıcılığınızı olumlu kullanırsanız iyi bir kariyer yapabilirsiniz. Çekici kişiliğinizle insanları kolaylıkla etkileme gücüne sahipsiniz. Popülerliğiniz için bu yönünüzü kullanın. Bu sene, iş hayatınızda çok güzel gelişmeler yaşanabilir.




Koç Burcu: Hırslı, girişken, hareketi seven yapınızla sosyal ortamlarda, grupsal işlerinizde girişimlerde bulunmak, konuşmak ve kendinizi ortaya koymak için uğraşacaksınız. Duygusal olarak etrafınızdaki olaylardan etkileniyorsunuz.




Boğa Burcu: Bugün iş hayatınızda ve kariyerinizde güzel adımlar, cesur ve kendinizi gösteren girişimler sizi yukarılara taşıyabilir. Maddi olanaklarınızı göz önünde bulunduracaksınız. İş hayatınızda iyimserliği elden bırakmayın.




İkizler Burcu: Sevdiğiniz insanla bir seyahat planı devreye girebilir veya ortaklaşa iş yapıyorsanız, medya alanlarınızdan yana güzel şanslar yakalayacaksınız. Kişisel isteklerinizi yerine getirmek için hızlanıyorsunuz.




Yengeç Burcu: İş kollarınızda yapılması gereken işleriniz için bugün çok rahat harekete geçeceksiniz. Bir yandan da fikirsel olarak kolay dağılmalara meyillisiniz. Konsantarsyonunuzu sağlam tutmaya çalışın.




Aslan Burcu: Harekete geçilmesi gereken konularda sevdiğiniz insanla beraber ortak kararlar alabilir ve fikirlerinizi uygulamak için birtakım girişimlerde bulunabilirisiniz. Sosyal çevrenizle anlaşmazlıklar olabilir.




Başak Burcu: Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla fikirsel işbirlikleri devreye girecek. Sanatsal ve yaratıcı işlerinizde de iletişim ayağını kuvvetli bir şekilde devreye sokabileceksiniz. Yapabileceklerinizi gözden geçirin.




Terazi Burcu: Yakın çevrenizle girişeceğiniz planlar bu aralar sizi mutlu edebilir. Uzaklardan alacağınız bazı haberler canınızı sıksa bile, olayları anlamlandırmak kolay olacak. Kendinize zaman ayırın.




Akrep Burcu: Fikirleriniz ve düşünceleriniz konusunda hırsınızı işinizde ortaya koymak isteyeceksiniz. Bir yandan da ev, aile, yuva konularında güzel bir şekilde organize olacaksınız. Yakın çevrenizdekilerle kısa vadeli planlar yapın.




Yay Burcu: Bugün iletişimsel işlerinizde enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Hızlı akan ve işlerinizi çabuk toparlayacağınız birgün olabilir. Özel hayatınızda duygusal iniş çıkışlara dikkat edin.




Oğlak Burcu: Geri planda yürüttüğünüz işlerinizde etkili ve sağlam adımlar atacaksınız. Maddi konularda harcamalarınızı kendi bütçenize göre oluşturmalısınız. Sağlığınıza ekstra özen gösterin, dumanlı yerlerden kaçının.




Kova Burcu: Arkadaş çevrenizde beraber aynı idealleri paylaştığınız insanlarla girişilecek güzel işler devrede olmaya başlayacak. Bu aralar oldukça hızlısınız, canınız eğlenmek isterken bazı işlerin sorumlulukları buna izin vermeyebilir.




Balık Burcu: Beraber çalıştığınız insanlarla, grupsal enerjilerle özellikle kariyerinizde güçlü adımlar atabilirsiniz. Evinizde vakit geçirmek istiyorsunuz ama yaşayacağınız olaylar buna izin vermeyebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR