Cumartesi günü gökyüzünde devreye giren Venüs- Uranüs olumlu açısıyla ilişkilerimizde esnek ve rahat yaklaşımlar sergileyebiliriz. Sıradan yaklaşımlar yerine ilişkilerimize daha farklı gözlerle bakarak yolumuzda ilerlemek isteyeceğiz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sevimli ve iyi tavırlarınızla, başarılı dostlar edinecek ve hayat boyu yarar göreceksiniz. Sadece bazen yaşamı çok ciddi algılıyorsunuz. Zaaflarınızı kontrol edebilirseniz büyük başarılar yakalarsınız. Şanslı bir insansınız. Bağımsızlığınızı kaybetmeyin. Bu sene, özel hayatınızda şanslı etkileriniz var.

Koç Burcu: İş hayatınızın ve göz önünde olduğunuz günlerin konuşmaları sosyal çevrenizdeki insanlarla paylaşabilirsiniz. Gelecek planlarınız önem kazanırken, arkadaş ortamlarında oluşan konular ilginizi çekecek.

Boğa Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda veya iş hayatınızda bazı dalgalanmalara ve duyacaklarınıza önem vereceksiniz. Konuşmalar ve görüşmeler hızlanırken bugün iç dengenizi iyi koruyun.

İkizler Burcu: Maddi konular ve aile sorumlulukları üzerinize gelse bile adapte olan yapınızla işlerin altından kalkmasını başaracaksınız. Bu haftasonu güzel gelişmeler altındasınız biraz daha neşelenmeye özen gösterin.

Yengeç Burcu: İş ve özel hayatınızın konularına odaklandığınız bu dönemde parasal konularda bir takım istekleriniz ve beklentileriniz olabilir. Bugün maddi işlerinizi halledeceksiniz. Konuşulmuş işlerde güzel sonuçlar karşınız gelebilir.

Aslan Burcu: Aşk, çocuk ve iş hayatınızın aktif olacağı bu dönemlerde özel hayatınızdan destek almak arzunuz bugün yüksek olabilir. Maddi konularda kendinizi şanslı görürken, özel hayatınızda bunu hissetmiyorsunuz.

Başak Burcu: Aile sorumluluklarınız ve aşk hayatınızdaki olaylardan en iyi kaçış planınız günlük iş rutininiz içine dalmak ve işlerinizi tamamlamak olabilir. O zaman kendinizi mutlu ve güçlü hissedeceksiniz.

Terazi Burcu: Yakın çevrenizde olan biten olaylar ve aile hayatınızdaki bazı sorunlar sizi bunaltmış olsa bile güzel gelişmeler bunun sonucunda karşınıza gelecek. Biraz daha sabırlı olmak size fazlasıyla yarayacak.

Akrep Burcu: Maddi sorumluluklar ve yakın çevrenizde oluşan bazı sorunları bugün düşünmek, dinlenmek ve vaktinizi ailenize ayırmak isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda işleriniz olsa bile bugün size yuvanız çok daha tatlı görünebilir.

Yay Burcu: Hayatınızın ritmi ve ivmesi hızlanırken yaşanan bazı sıkıntıları ve sorunları önemsemek istemeyeceksiniz. Bugün yakın çevrenizle yapacağınız kısa vadeli planlar gününüzü hareketlendirebilir.

Oğlak Burcu: Herkesin ve herşeyin sorumluluğu sizin üzerindeymiş gibi bir his bugün etkili olabilir. Kendinizi ifade ederken olumsuz ve takıntılı olmayın. Maddi kazanımlarınız veya yatırımlarınız üzerine eğilmelisiniz.

Kova Burcu: Arkadaşlarınızın zorlandığı konular ve yapmanız gerekenler bu aralar sizi epeyce hırpalıyor. Geçmişte çözemediğiniz konuların karşınıza gelmesi sizi tedirgin etmesin, hepsini halledebileceksiniz. Temiz hava almaya çalışın.

Balık Burcu: Bazı arkadaşlarınızla yaşadığınız sıkıntılar gözünüzü korkutabilir ve siz hep aynı döngüye düştüğünüzü düşünebilirsiniz. Bu haftasonu karşınıza gelecek değişik şanslar keyfinizi yerine getirecek.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR