Bugün gökyüzünde oluşan merkür- plüton olumlu açısıyla fikirlerimizin ve düşüncelerimizin derinine inmeyi, araştırma yapmayı seveceğiz. Güçlü ve etkili insanlardan fikirlerimiz için aradığımız desteği görebilir, etkili bir iletişimle işlerimizi kolaylıkla yoluna koyabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; mükemmel sezgi gücünüzü iş alanlarınızda size yol göstermesi için kullanabilirsiniz. Kamu ve halkla ilgili işler tam size göre. Fevri yönünüz sadece iş hayatınıza değil, özel hayatınıza da zarar verebilir, o yüzden tuhaf huylarınızı törpülemeyi öğrenmelisiniz. Bu sene, iş alanlarınızda istediğiniz anlaşmaları ve şartları sağlayacaksınız.




Koç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda bazı konuların derinliğe ineceksiniz. Para konularında etkili konuşmalarınızı iş alanlarınıza aktarmanız mümkün. Önemli parasal kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün, dış ortamlarda veya seyahatlerde sevdiğiniz insanla derin konuşmalar devreye girebilir. Kendinizi ortaklı işlerinizde fikirsel olarak güçlü ve etkin hissedeceksiniz. Birebir ilişkileriniz veya ortaklı işleriniz için önemli adımlar atılabilir.




İkizler Burcu: Bugün, iş hayatınızda araştırmacı yanlarınızı sergileyebilirsiniz. Çevrenizden göreceğiniz destekle, iş hayatınızda düşüncelerinizi etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. İş hayatınızdaki önemli başlangıçlarınızı bugün gerçekleştirin.




Yengeç Burcu: Bugün, özel hayatınızda sevdiğiniz insanın güçlü etkileriyle, ilişkinizi gözden geçirecek konuşmalar içerisinde olabilirsiniz. Ortaklı işleriniz için şanslı etkiler altındasınız. Aşk hayatınız ve çocuğunuzun kararlarını devreye sokun.




Aslan Burcu: Bugün, ev hayatınızda yapılması gerekenler, tamamlanması gereken işleriniz için güçlü etkiler altında olacaksınız. Önemli ailevi konular devreye girebilir. Bu hafta bu alandaki işlerinizi hızlandırın.




Başak Burcu: Bugün, yakın çevrenizle yapacağınız konuşmalar, aşk hayatınıza olumlu yansıyabilir. İletişiminiz yüksek olacak ve siz olayların derinine inmek isteyeceksiniz. İş alanlarınızda göstereceğiniz tevazu, size kazandırabilir.




Terazi Burcu: Bugün, ailenize yönelik maddi konularda etkin ve güçlü bir politika izleyebilirsiniz. Kafanızdakileri hayata geçirmek kolay olacak. Emlak ve evle ilgili konularda önemli kararlarınızı bu hafta canlandırın.




Akrep Burcu: Bugün, etkili iletişiminizi, kendi kişisel hayatınıza ve planlarınıza yönlendireceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar size bir çok konuda yardımcı olacaklar. Hayatınızla ilgili önemli kararlarınızı devreye sokmaya çalışın.




Yay Burcu: Bugün parasal olarak alacağınız haberlerle kendinizi güçlü ve etkin hissedeceksiniz. Kafanızdaki fikirler için planlar yapabilirsiniz. Derinden ve geri plandan yürütülen her tür işinizde sahip olduklarınız size prestij kazandırabilir.




Oğlak Burcu: Bugün, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda ve grupsal işlerinizde güçlü yanlarınızı ortaya koyacaksınız. Çevrenizi düşüncelerinizle istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz ve onlardan aradığınız desteği bulabilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün, iş ve kariyer alanlarınızda etkin düşüncelerinizi ve yaratıcılığınızı ön plana çıkartabilirsiniz. İş hayatınızda her işin derinine inmek isteyeceksiniz. Ruhani konular, psikoloji ilginizi çekecek.




Balık Burcu: Bugün, güçlü ve etkili arkadaşlarınızla olan iletişiminizde iyi etkiler altında olacaksınız. Grupsal işleriniz, geleceğe yönelik planlarınız için görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. İş alanlarınızda yapmanız gerekenlere odaklanın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR