Bugün ve yarın Ay Yay Burcunda olacak. Astroloji’de yay burcu uyluk, kalça, bacakların üst kısmı ve karaciğeri temsil ettiğinden sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede protein günleri olduğundan , protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün ve yarın Ay Yay Burcunda olacak. Astroloji’de yay burcu uyluk, kalça, bacakların üst kısmı ve karaciğeri temsil ettiğinden sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan , protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun.

Koç Burcu: Dış ortamlar, fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yansıtacağınız ortamlar ön planda olacak. Başkalarına ve kendinize yapacağınız yardımlar konusunda bugün hayat size şanslar sunabilir.

Boğa Burcu: Ortaklaşa para mevzuları, aileniz adına yapacağınız harcamalarınız fazlasıyla aktif görünüyor. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızdan alacağınız destekle özel hayatınızda güzel birgün geçirebilirsiniz.

İkizler Burcu: Özel hayatınız kafanızı kurcalarken, iletişimsel olarak bugün boş durmayacaksınız. Sevdiğinizle paylaşımlarınız artabilir. İş hayatınızda başkalarını kendinizden daha fazla düşünebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Önemli parasal bağlantılar bugün iş alanlarınızı hızlandırabilir. Yapılması gerekenler üzerine eğilmelisiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız bir gezi veya seyahat sizi mutlu kılacak.

Aslan Burcu: Aşk, keyif ve eğlence vazgeçemediğiniz duygular. Bugün kişisel olarak kendinizi mutlu ve şanslı görebilirsiniz. Ailenize karşı bu aralar hisleriniz yoğun ve bugün onlar için birşeyler yapmaktan kaçınmayacaksınız.

Başak Burcu: Aile hayatınıza gösterdiğiniz ilgi sizi duygusal açıdan tatmin edecek. Bugün sevdiğiniz insanla esnek, romantik ve duygu dolu anlar sizi bekliyor, yakın çevrenizi planlarınıza dahil edeceksiniz.

Terazi Burcu: Bugün iş alanlarınızda maddi konularda başkalarını düşünerek hareket edebilirsiniz. Bir yandan da oldukça verimli ve üretken etkiler altındasınız. İletişiminiz arkadaşlarınızla yüksek olabilir.

Akrep Burcu: Maddi olarak sahip olduklarınız için daha fazla çalışmak sizi motive edebilir. Bugün iş hayatınızda şanslı olacaksınız. Aşk hayatınızda yapacağınız jestler ve fedakarlıklar sevdiğinizin hoşuna gidecek.

Yay Burcu: Bugün enerjinizi oldukça verimli kullanabilirsiniz. Bugün konuşmalar, eğlence ve hareket sizi mutlu edebilir. Aile hayatınızda fedakarlıklarınız ve yardımlarınızı ortaya koymaktan çekinmeyin.

Oğlak Burcu: Geri planda durmak isteyeceğiniz bugün duygularınız sizi yönlendirebilir. Bu sizi korkutmasın ve değiştirmek istediğiniz davranışlarınızın üzerine eğilebilirsiniz. Sosyal çevreniz size yol gösterecek.

Kova Burcu: Bulunacağınız ortamlarda partnerleriniz veya ortaklarınızla güzel işler çıkartabilirsiniz. İletişiminiz sizi diğer insanlardan farklı kılıyor. Maddi konularda güzel gelişmelere gebe birgün.

Balık Burcu: İş hayatınızın bir parçası olmuş durumda. Bugün işinizde kendinizi göstermekten ve karşılığını almaktan mutluluk duyacaksınız. Uzak çevrenizdeki insanlardan hayatınıza dair destekleriniz yüksek olabilir.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR