Haftaya ay Akrep burcundayken, derin, sezgisel ve parasal konular üzerine odaklanarak başlıyoruz. Salı günü başka insanlar için yapacağımız fedakarlıklar, yardımseverliklerimiz devrede olabilir. Enerjimiz ve egomuz düşük çalışacak. Perşembe günü, derin araştırma isteyen konularda kendimizi ortaya koyabiliriz. Haftasonu ilişkilerimiz önem kazanıyor. Hayata ve ilişkilerimize esnek ve rahat yaklaşımlar sergileyebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; yapıcı taraflarınız fazla olmasına rağmen, hırslı ve liderliğe oynayan davranışlarınız özellikle iş hayatınızda yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Çok çabuk düşman edinebilirsiniz. Özel hayatınızda bazı zorluklar görülebilir. Bu sene, önemli işler peşinde koşturacaksınız.

Koç Burcu: Bugün hayatınıza şöyle derin ve içten bir göz gezdirebilirsiniz. Başka insanlarla yaşadıklarınızı konuşmak ve dertlerinizi paylaşmak size zor gelebilir.Yaşadığınız değişimlerin sizi ileri noktalara taşımasına izin verin.

Boğa Burcu: Bugün özel hayatınızla ilgili konular ağırlık olarak gündeminizde olacak. Sevgiliniz varsa, sevdiğiniz kişiyle ilgileneceksiniz. Enerjinizi mümkün olduğu kadar kontrol ettikçe daha rahat ve etkili bir gün geçirebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün kafanız gerekli gereksiz bir çok ayrıntı ve detayla dolu olabilir. Halletmeniz gerekenlere odaklanmanız, önünüzdeki günler işinize yarayabilir. Sosyal çevrenizi organize etmekte zorlanabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün aşk hayatınızda, varsa çocuğunuzla olan duygusal paylaşımlarınızda içten ve derin duygular içinde olacaksınız. İş ortamınızdaki sorunlarınıza yeni yöntemlerle çözüme kavuşturmayı isteyebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızda yoğun ve derin duygularla hareket edebilir, evinizde çalışmanız gerekiyorsa akşama kadar konsantrasyonunuzu etkili bir şekilde sağlayabilirsiniz. Değişimleri karşılamakta zorlanıyorsunuz.

Başak Burcu: Bugün yakın çevrenize karşı ve özel hayatınızda derin ve tutkulu hareket edebilirsiniz. Bazen çok kolay bir şekilde sevdiklerinizi eleştirebiliyorsunuz. Özel hayatınızda bazı konularda kafanız net değil.

Terazi Burcu: Bugün maddi konularda eliniz biraz cimri olabilir, boşuna para harcamak istemeyebilirsiniz. İş alanınızdan alacağınız güzel haberler para konusunda keyfinizi yerine getirecek. Yakın çevreniz vaktinizden çalabilir.

Akrep Burcu: Bugün kendi hayatınıza dönük olacaksınız. Sahip olduklarınız konusunda kendinizi küçümsemeyin çünkü en fazla eziyeti kendinize yapıyorsunuz. İş hayatınızdaki bazı değişimler üzerinizde stres yaratabilir.

Yay Burcu: Bugün düşüncelerinizi ve duygularınızı ev ve aile ortamınız haricindeki yerlerde göstermekte zorlanabilirsiniz. Geride durmak istediğiniz bugünlerde, kendi işleriniz dışında başka alanlara kanalize olmak sizi sıkıntıya sokuyor.

Oğlak Burcu: Bugün arkadaşlarınıza ve sosyal çevrenize karşı yoğun isteklerle hareket edeceksiniz. Onlarla paylaşım içinde olmak sizi mutlu edecek. Araştırma yapmak, için harika bir gün. Aile hayatınız sizi zorlayabilir.

Kova Burcu: Bugün işinizle ilgili konularda kendinizi zirvede hissedebilirsiniz. Beklediğiniz somut bir takım adımlar, düşüncelerinizi doğrulayacak. Bu aralar gözler sizin üzerinizde ama çevrenizin sizi yanıltmasına izin vermeyin.

Balık Burcu: Bugün derin, araştırmacı ve paylaşımcı tavırlarınızı tanıdığınız, tanımadığınız herkese rahatlıkla göstereceksiniz. Olumlu insanlarla sorunlarınızı paylaşmak sizi mutlu edebilir. Parasal değişimleri kafanıza çok takmayın.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR