Bugün akşam saat 20:38 te Akrep burcunda bir Yeniay oluşuyor. Bu yeniayla birlikte ortaklaşa parasal konularda, banka, kredi, faiz, vergi, nafaka, miras, sigorta alanlarında, derine inmemiz gereken işlerimizde, tutkulu birlikteliklerde önemli karar ve başlangıçlarımızı devreye sokabiliriz. Diğer yandan Venüs- Satürn birleşimiyle ilişki sorumluluklarımız artabilir. Parasal girişimlerimizde ekonomik davranmak, çok açılmadan ilerlemek ve kendimizi bazı sıkışmaların içinde bulmak önem kazanıyor.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sağlam ve sağlıklı bir bünye için spor yapmanız gerektiğine inanıyorsunuz. Aynı anda birden çok işle ilgilenebilirsiniz, konsantrasyonunuz biraz düşük. Aklınızla konuşuyor, aklınızdan geçenleri aktarmakta veya yazmakta zorlanmıyorsunuz. Bu sene, hayatınızda önemli değişimler olabilir. Sorumluluklar artıyor.




Koç Burcu: Ortaklaşa para konularında yaşayacağınız yeniayla birlikte maddi konularda yeni fikirlere, tutumlara ve kararlara açıksınız. Bir ödemenin, bir borcun altına girmek, kredi almak, banka işlerinizi halletmek, vergi konularına yönelmek bu yeniayın etkilerinden olabilir.




Boğa Burcu: Yeniay, özel hayatınızla ilgili güzel başlangıçları karşınıza getirecek. Bu Yeniay’da evlenme, yeni bir ilişkiye adım atma, söz, nişan, taşınma gibi konular devreye girebilir ve bunun sonucunda da önemli parasal sorumluluklar oluşabilir.




İkizler Burcu: İşinizle ilgili önemli kararlarınızı bu Yeniay da oluşturmalısınız. Ortaya koyacağınız işlerin daha uzun vadeli ve kalıcı bir şekilde yollar açtığını göreceksiniz. Sağlığınızla ilgili önemli kararları da bu Yeniay ile birlikte devreye sokabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Aşk hayatınız hareketleniyor. Bu alanda önemli karalarınızı, önemli başlangıçlarınızı uygulamak için bu Yeniay’dan faydalanacaksınız. Çocukla ilgili oluşumlar için de önemli kararlar söz konusu olabilir.




Aslan Burcu: Bu Yeniay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli konu ve olayları karşınıza getirebilir. Aşk hayatınız veya çocuğunuzla ilgili konularda da önemli sorumluluklar devreye girecek.




Başak Burcu: Yeniay ile birlikte ev, aile ve yuvanızla ilgili önemli sorumluluklar devreye girmeye başlayacak. Bu Yeniayda yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizi de işin içine alarak önemli konuşmalar yapabilir, sevdiğiniz bir insanın sorumluluğunu üstlenebilirsiniz.




Terazi Burcu: Yeniay ile birlikte kafanızdaki plan ve projeleri ortaya koymak, parayla ilgili düşündüklerinizi, karar verdiklerinizi uygulamak için harekete geçebilirsiniz. Önemsediğiniz bir insanın hayat sorumluluğunu üstlenebilirsiniz.




Akrep Burcu: Parasal sorumlulukların artıyor. Yeni karar ve başlangıçlar aynı zamanda aşk hayatınızı da içerebilir. Eşinizin ya da partnerinizin hayatındaki parasal değişimler, sizin hayatınızı da parasal olarak etkileyebilir.




Yay Burcu: hayatınızla ilgili konularda önemli sorumluluklar devreye girebilir. Yeniay, kadersel alanınızda gerçekleşecek. Bu süreçte kontrolünüz dışında gelişecek olaylar karşısında dikkatli olmalı, hesapta olmayan gelişmeler yüzünden şartları çok fazla zorlamamalısınız.




Oğlak Burcu: Sosyal çevre alanlarınızda bir Yeniay oluşacak. Bu Yeniay ile beraber geleceğe yönelik her tür konu için harekete geçmek mümkün olabilir. Yeni adımlar, projeler sizi destekliyor. Bir yandan da başka insanların hayatının sorumlulukları üzerinize binebilir.




Kova Burcu: Bir arkadaşınızın, sosyal çevrelerde bir organizasyonun sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Bir arkadaşınıza yardım edebilirsiniz. Yine bu tarihte devreye giren Yeniay ile beraber kariyerinizde çok önemli açılımlar, çok önemli kararlar ve başlangıçlar devreye girebilir.




Balık Burcu: İşlerinizi toparlamak isteyecek ve bir anlamda parasal olarak da kariyeriniz ve iş hayatınızda önemli bir sorumluluğun altına gireceksiniz. Yine bu Pazar oluşan Yeniay, eğitim, seyahat, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde, hukuki konularda önemli adımları ve kararları destekliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR