Bugün ve yarın Ay Terazi burcunda dolaşıyor. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Bugün böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Özellikle öğleden sonraları bol su tüketmek faydalı olacak. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. İlişkilerimizi geliştirmek ve üzerine eğilmek için uygun günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; gerçekçi düşünme tarzınız yüzünden çok şey kazanacak, ihtiyatlı davrandığınız için zorlukların önlemini alacaksınız. Dışarıda olmak size iyi geliyor. O yüzden aktiviteler ve spor tam size göre. Özel hayatınızda sabırlı ve anlayışlı olursanız, hayatınızın her döneminde mutlu olursunuz. Bu sene, birçok konuda kendinizi şanslı hissedeceksiniz.




Koç Burcu: Bugün özel hayatınızla ilgili konulara zaman ayıracaksınız Sevdiğiniz insanla gün içinde güzel ve etkili planlar devreye girebilir.Yeni yerler sizi heyecanlandırıyor.




Boğa Burcu: Gün içinde yapacaklarınız ve günlük rutin işleriniz size soluk aldırmayabilir. Yoğun bir gün peşinizi bırakmayabilir. İş yaptığınız insanlarla paylaşımlarınız yüksek olabilir. Sevdiğinize biraz vakit ayırın, kendinizi yemeye içmeye vermeyin.




İkizler Burcu: Aşk hayatınızda veya çocuk alanlarınızda vaktinizi ayırmak zorunda olduğunuz işleriniz var. Uyumlu yapınızla özel hayatınızda dengeli bir gün yaşamak sizi çok fazla yormayacak. Keyfiniz yerinde.




Yengeç Burcu: İş alanlarınıza dair önemli işleriniz konusunda aile büyüklerinizden destek veya tavsiyeler alabilirsiniz. Aile işlerinizi evden halletmek öne çıkabilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmek önem kazanıyor.




Aslan Burcu: Bugün moraliniz ve rahatınız oldukça yerinde olduğu için iletişim gücünüz oldukça yüksek. Sevdiğiniz insanlarla vakit geçirebilirsiniz. Bir yandan da sıkılganlıklarınızla keyifli zamanlarınızı bozmamaya çalışın.




Başak Burcu: Yuvanızla ilgili düşündüğünüz maddi konulara eğilmenizde fayda var. Kazançlarınıza ve sahip olduklarınıza dair düşündüğünüz planlarınız varsa onları hayata geçirmeye çalışın. Kendinizi iyi hissedeceksiniz.




Terazi Burcu: Bugün kendi istek ve beklentileriniz ön planda olurken, özel hayatınıza gereken özeni göstermek istemeyeceksiniz. Duygusal tatminleriniz dış ortamlarda ve sevdiklerinizin yanında yüksek olabilir.




Akrep Burcu: Bugün hayatın akışından uzak durup, canınız yalnız olmayı tercih edebilir. İş hayatınızdaki değişimler ve bu alandaki bazı zorlanmalar işinizi gözünüzde büyütebilir. Yakın çevre iletişiminizde de dikkatli olun.




Yay Burcu: Bugün arkadaşlarınıza veya sosyal çevrenize ayıracağınız vakit fazla olacak. Canınız eve tıkılmak istemeyebilir. Kendinizi dışarıya atacak programlara da ihtiyacınız var. Maddi konularda biraz daha esnek olun..




Oğlak Burcu: Enerjinizi dış çevrelere harcadığınızdan, kendinize ve özel hayatınıza ayıracağınız vakit azalmış durumda, biraz dinlenmeye çalışırsanız her şey daha güzel olabilir. İş alanlarınızda duygusal tatminleriniz yüksek olacak.




Kova Burcu: Bugün daha çok dış ortamlar ve farklı yerler içinde bulunmak isteyebilirsiniz. Yeni fikirlere ve öğretilere uyum sağlayacağınız, duygusal zenginliklerinizin yüksek olacağı bir gün.. Gelecek planlarınız artıyor.




Balık Burcu: Aileniz ve sevdiklerinize yapacağınız harcamalar gündeminizi meşgul edebilir. Bu alanlarda abartılı davranışlar içine girebilirsiniz.Bu aralar önemli planlarınız var ve uygulamaya geçmek için biraz daha bekleyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR