Bugün bizi zorlayabilir, tehlikeli yerlerden ve durumlardan uzak durmak en iyisi. Mars- Plüton kavuşumuyla ağır işlerimizin, mücadeleci konuların üzerine düşebiliriz ama enerjimizi kontrol etmek önem kazanıyor. Kendi çıkarlarımız yerine dahil olduğumuz grubun, toplumun çıkarlarını, hayrını göz etmek bize çok şey kazandırabilir. Tartışma ve sürtüşmelerden uzak durmalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; hayvanlara, çocuklara ve ailenize düşkünsünüz. Maddi konularda inanılmaz şansınız var ve içinizdeki kumar tutkusunu dizginlemeniz gerekebilir. Özel hayatınızda insanların sizden yararlanmasına izin vermemelisiniz. Bu sene, önemli güç birlikleri size kazandırabilir.

Koç Burcu: Kariyerinizde güçlü ve etkili oluşumların içinde yer edebilirsiniz. Bu dönemde enerjinizi toplumun veya bir grubun hayrı için kullanmalı ve kendi amaçlarınızı ön plana çıkarmamalısınız. Takışma ve sürtüşmelere dikkat.

Boğa Burcu: Yabancı ülkede veya dış ortamlardaki işlerinizde, eğitim alanlarınızda enerjinizi etkili ve güçlü bir şekilde kullanabilirsiniz. İş alanlarınızda ve ilişkilerinizde biraz daha dikkatli adımlar atmak, sizin için kazançlı olabilir.

İkizler Burcu: Tehlikeli yerlerden ve ortamlardan uzak durmanız gerekecek. Öfkenizi ve kuvvetli enerjinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Bugün özel ilişkileriniz sizi hemen aşağıya çekebilir. Eğlenceli insanlara yönelin.

Yengeç Burcu: Özel hayatınızda güçlü duygularla hareket edeceksiniz. Biraz baskıcı, yönlendirici durumların oluşmamasına dikkat edin. Bir yandan da ortaklaşa işlerinizde önemli bir güç birliği gündeme gelebilir.

Aslan Burcu: İş hayatınızda güçlü ve etkili insanlarla olan işbirlikleri devreye girebilir. Çok hırslı yapınızla bu süreçte hareket etmek, tamamen kendi yapacaklarınıza kanalize olmak ve başkalarını çok fazla düşünmemek size kayıp olarak geri dönebilir.

Başak Burcu: Gücünüzü eğlenceli konularda, aşk hayatınızda, sportif faaliyetlerde ve çocukla ilgili oluşumlarda ortaya koyabilirsiniz. Bir yandan güçlü etkiler altındasınız ve öfkenizi bu süreçte iyi dengelemelisiniz.

Terazi Burcu: Ev, aile, yuva alanlarınızda gücünüzü etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Aynı zamanda enerjiniz o kadar yüksek olacak ki bu sevdiklerinizle birtakım sıkıntı ve problemlere dikkat edin.

Akrep Burcu: İletişim, satış, reklam, pazarlama alanında önemli girişimleriniz varsa güçlü insanlarla işbirliği yapabilirsiniz. Ağır iş gerektiren konularda da güzel gelişmeler yaşanabilir. Yakın çevrenize karşı enerjinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Yay Burcu: Parasal konularda güçlü işbirlikleri, mücadeleci konu ve olaylarda büyük bir güç kazanma gibi etkiler devrede. Yalnız özel hayatınızda sevdiğiniz insanla çok çabuk fikirsel anlaşmazlıklara düşme tehlikenizde var.




Oğlak Burcu: Etkili gücünüzle çok çabuk harekete geçmek isteyeceksiniz. Hırslarınızı iyi yönlendirmeniz, iyi kontrol etmeniz gerekebilir çünkü bazı noktalarda size fayda sağlarken bazı noktalarda da zarar verebilir.

Kova Burcu: Bilinçaltınızda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Önemli girişimlerde bulunmak istiyorsanız, uygun bir süreç içinde olmayacaksınız ve size karşı hareket eden insanların planlı ve programlı davrandığını fark edeceksiniz.




Balık Burcu: Sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla bir arada bulunacağınız yerlerde biraz zorlanabilirsiniz. Tutkularınızı ve hareketlerinizi iyi kontrol etmelisiniz. Aile ilişkilerinizde kafa karışıklıklarına dikkat.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR