Bugün gökyüzünde oluşan Merkür- Satürn olumlu açısıyla sorumluluk altına girmekten korkmayağız, önemli görüşmelerimizi sağlama alabilir, kalıcı işler altına girebiliriz. Fikir ve düşüncelerimizdeki gelgitleri yoluna sokmak, daha düzgün ve planlı davranmak için bugünden faydalanalım.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; şanslı yönünüzle hayatınızda elinize çok fazla fırsat geçecek. Özel hayatınızda dengeleri sağlayamamanız, romantik yapınız sorun yaratabilir. Zor anlarınızda sezgilerinize kulak verin ve sizi yönlendirmesini sağlayın. Bu sene, hayatınızı rayına oturtabilirsiniz.

Koç Burcu: Önemli konuşmalar veya görüşmeler içinde olabilirsiniz, bir iş teklifiyle karşı karşıya gelebilirsiniz. Özel ilişkilerinizde sorumluluklarınızı üstlenecek, hayata sağlam gözlerle bakacaksınız.

Boğa Burcu: Bugün bir işte çok güzel, kalıcı adımlar atılabilir ve siz de uzun zamandan beri uğraştığınız konularda artık rahat bir nefes alabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş konular ve karşılaştırmalar hayatınızda yer edebilir.

İkizler Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın sorumluluklarını ve iş yükünü üstlenecek, verdiğiniz sözleri tutacaksınız. İş hayatınızdaki yoğunlukları bugün akşam saatlerinde dostlarınız ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Aile hayatınızda aldığınız kararları etkili ve düzgün bir şekilde yerine getirmek için uğraşabilirsiniz. İşlere disiplinle sarılacak, önemli işlerinizi kolay halledeceksiniz. Toplumsal konular önem kazanıyor.

Aslan Burcu: Bugün hem iletişimsel konularda hem de özel hayatınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Yakın çevrenizden bir insana verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde yapacağınız bir yürüyüş, dışarıda vakit geçirmek iyi gelebilir.

Başak Burcu: Maddi kazançlarınızı, edinimlerinizi aile hayatınıza aktarmak bugün önemli olabilir. Sorumluluklarınızı ve yapabileceklerinizi bilerek adımlar atacaksınız. Sevdiğinizle parasal konuları konuşmak akşam saatlerinde öne çıkabilir.

Terazi Burcu: Satış, reklam, pazarlama, iletişim, bilgisayar, yayıncılık sektörlerinden biriyle uğraşıyorsanız çok güzel kalıcı anlaşmaların, disiplinli plan-projeleri oturaklı bir zemine geçirmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bazı fikir ve düşüncelerinizi uygun zemine oturtmak, harekete geçmek için uygun birgün olabilir. Yaptığınız işlerde nasıl davranmanız, en uygun yolla neleri halletmeniz gerektiğini biliyorsunuz.

Yay Burcu: Sosyal ortamlarınızda konuşulan planları, teklifleri uygun zeminde konuşmak ve halletmek için uygun birgün olabilir. Kafanızda bir sürü fikir var ve bunları hayatınıza en etkili şekilde geçirmek istiyorsunuz.

Oğlak Burcu: Kariyerinizde ve iş ortamlarınızda çok güzel bir anlaşma gerçekleşebilir ve bu anlaşmanın altına imzanızı kolaylıkla atabilirsiniz. Başkalarının sorumluluklarını üstlenmekten korkmayacaksınız.

Kova Burcu: Geleceğinizi ilgilendiren işlerinizde; eğitim, seyahatle ilgili konularda önemli anlaşmalar karşınıza çıkabilir. Bu anlaşmaların altına girebilir, geleceğinizi şekillendirebilirsiniz. İletişiminiz hızlanıyor.

Balık Burcu: Kariyerinizde ve iş alanlarınızdaki sorumluluklarınızı kolay kavrayacak ve adım atmaktan çekinmeyeceksiniz. Parasal adımlar size kazandırabilir. Gün içinde duygu iniş çıkışlarınız fazla olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR