Bugün gökyüzünde oluşan Merkür- Mars dik açısıyla, fikirlerimizde sert söylemlere, sinirli konuşmalara açığız. Bizimle aynı düşüncede olmayan kişileri anlamakta zorlanabilir, mücadele seven yönlerimizle, durum ve koşulları kendimiz zorlayabiliriz. Agresif tutumlara dikkat.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; azimli, ne yapacağını bilen, çekici, aktif, sosyal, sağlıklı bir insansınız. Sanata ve müziğe olan düşkünlüğünüzle bu konularda ilerlemeniz ve bir kariyere sahip olmanız mümkün. Sağlığınız, akıl gücünüzle bir çalışıyor. Bu sene, önemli işlerinizde istekli ve gayretli yapınızla hareket edeceksiniz.

Koç Burcu: Geri plandan yürüteceğiniz işlerinizde bazı sorunlar oluşabilir. Ortaklaşa işlerinizde veya özel hayatınızda sert söylemlerden ve tepkilerden kaçınmanız gerekecek. Sinirli olabilirsiniz.

Boğa Burcu: Sosyal ortamlarınızda parasal konularda moralinizi yüksek tutmalısınız. İş hayatınızda çabuk sinirlenmelere ve tepki vermelere açık olabilirsiniz. Uzak yolculuklarda dikkatli olun.

İkizler Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiklerinizle aranıza bir mesafe örebilirsiniz. Kendinizi insanlardan soyutlamayın. Çocuklarınıza veya özeel hayatınızdaki kişiye karşı bugün tepkilerinizi ve söylemlerinizi kontrol edin.

Yengeç Burcu: Dış ortamlara ve başkalarına bağlı işlerinizde istediğiniz duygusal tatmini almakta bugün zorlanabilirsiniz. Ailenizdeki konuşmalara, sevdiğiniz insanın tepkileri büyük olabilir. İlişkilerinize dikkat edin.

Aslan Burcu: Parasal konuşmalarınızda bazı noktalarda yeteri kadar tatmin olmakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizle iş bağlantılarınızda kolay sinirlenmelere ve tepki vermeye açık görünüyorsunuz.

Başak Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyle aranızdaki mesafeler duygusal olarak bugün sizi yorabilir. Kendinize çeki düzen vermeniz gerekiyor. Maddi konulardaki gelişmelere bugün kolay tepki verebilirsiniz.

Terazi Burcu: İş ve hizmet konularında bazı iletişimsel bozukluklar bugün sizi fazlasıyla yorabilir. Ailenizdeki insanlara karşı sert söylemlerden, sert ifadelerden kaçının, herkes sizinle aynı şekilde düşünmek zorunda değil.

Akrep Burcu: Eğlence hayatınıza gereken zamanı ayırsanız bile, maddi konularda kafanızı kurcalayan düşünceleriniz olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı bazı fikirlerinizde ve tutumlarınızda sabırsız olabilirsiniz.

Yay Burcu: Sosyal ortamlarınızda konuşulan para işlerinize çok çabuk tepki vermeye meyilli olacaksınız. Sevdiklerinize karşı daha anlayışlı olmaya çalışın. Ailevi bazı konular duygusal olarak sizi aşağıya çekebilir.

Oğlak Burcu: İş hayatınızda hızlı ve organize olan yapınızla etrafınızdaki insanları da kontrol etmek veya sorunlar karşısında onlara sert çıkışmak gibi etkileriniz yüksek. Yakın çevrenizde olup biten olaylarda fazlasıyla etkilenebilirsiniz.

Kova Burcu: Maddi konularda hala istikrarı istediğiniz gibi sağlamış değilsiniz. Bugün bu alanlarda bazı tatminsizlikleriniz olabilir. Uzak ortamlardan alacağınız bazı haberler kolay tepki vermenize yol açabilir.

Balık Burcu: Bugün iş konularında kendinize olan güveniniz yeterince güçlü olmayabilir. Maddi konularda çevrenize ve beraber iş yaptığınız insanlara karşı kolay tepki verebilir, bazı arkadaşlarınızla sert konuşmalar yapabilirsiniz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR