Bugün devreye giren Mars- Jüpiter Karesiyle, para harcamalarımıza dikkat etmemiz gerekebilir. Disipline olmalı ve yapacağımız işlerde çok fazla uçmamalıyız. Venüs- Plüton olumlu açısıyla bizi değiştiren ve dönüştüren güçlü ilişkiler hayatımıza anlam katabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; becerikli, kendine güvenen, sosyal, ruhsal konulardan zevk alan, tartışmacı bir insansınız. Yaşamın gizemli ve bilinmeyen yönleri oldukça ilginizi çekiyor. Ailenize her zaman cömert davranacak, yeni tanışacağınız insanlardan kariyeriniz adına fayda ve yarar göreceksiniz. Bu sene, önemli kişilerden destekleriniz olacak.




Koç Burcu: Ortaklaşa işlerinizde, adımlarınızda biraz daha disiplinli olmalısınız. İş hayatınızda güçlü ve etkili insanlarla olan bağlantılarınız işinizde sizi yukarılara taşıyabilir. Parasal konularda etkili kişilerle bir araya gelebilirsiniz.




Boğa Burcu: Yurtdışında, eğitimde, medya alanlarında bir işiniz varsa planlı davranırsanız bu işlerden güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Kuracağınız ortaklaşa iş ilişkilerinde, hayat sizi destekliyor olacak.




İkizler Burcu: Disiplinli olursanız, aşk ve eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalarınızı kontrol altına almanız çok da zor olmayacak. Aynı zamanda iş hayatınızda da parasal desteklerinizi kolay kazanabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Sevdiğiniz insanla ilişkinizi daha güçlü boyutlara taşıma imkanına sahip olacaksınız. Eğer sevdiğiniz insanla aranızda oluşacak ufak tefek sürtüşmeler olursa, bu sürtüşmeleri daha da büyütmeyin.




Aslan Burcu: İş hayatınızda abartarak ilerlemek, disiplini sağlamak kolay olmayabilir. Çok kolay rayınızdan çıkmaya hazırsınız. Bir yandan da aile hayatınızda yapılması gereken her tür işinizi bugün devreye sokabilirsiniz.




Başak Burcu: Parasal konularda disipline olmaktan uzaksınız. Spor yaparken dikkatli olun. Yakın çevrenizle olan bağlantılarınızın gün boyunca yaratıcı, eğlenceli, keyifli ve bir o kadar da güçlü akabilir.




Terazi Burcu: Aile hayatınız için yapacağınız harcamalarınızda disiplinli ve kontrollü olmanız şartıyla hareket edebilirsiniz. Parasal konularda güzel gelişmeler içinde olabilirsiniz ve bir yandan da onlara parasal yardımda bulunmak çok hoşunuza gidebilir.




Akrep Burcu: Yakın çevrenizle olan girişimlerinizde disiplinli olmayı başarmanız gerekiyor çünkü beklenmedik yerden göreceğiniz yardımla biraz kafanıza göre ve rahat hareket etme özelliğiniz ön plana çıkabilir.




Yay Burcu: Sosyal ortamlarda biraz harcamalarınız yüksek olacak. Harcamalarınızı disipline ederseniz eğer, bu süreçte elinize geçen parayı iyi bir yatırıma dönüştürme imkânınız var.




Oğlak Burcu: Toplumsal konularda ve kariyerinizle ilgili işlerde biraz daha disipline olmalısınız. Karşınıza birden fazla seçenek çıkabilir ama bu seçenekleri doğru bir şekilde elemek ve size en uygun işin içinde yer almak önem kazanacak.




Kova Burcu: Yurtdışındaysanız ya da seyahatle ilgili bir bağlantınız varsa parasal harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Bugün, etkili insanlarla bir araya gelerek onlardan alacağınız desteklerle kariyer hayatınızda güzel gelişmeler altında olacaksınız.




Balık Burcu: Sosyal ortamlarda ve çevrelerde para harcamalarınız yüksek görünüyor. Yine etkili ve güçlü insanlar eğitim, seyahat ve yabancılarla yapılacak işlerde sizin önünüzü açabilirler. Onlardan gereken desteği ve yardımı alacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR