Bugün ve yarın Ay Başak Burcunda dolaşıyor; Bugünlerde, her konuda daha detaycı ve mükemmeliyetçi oluruz. En küçük şeyleri bile çok düşünerek kafamıza takma ihtimalimiz fazladır. İlişkilerde mesafeli öne çıkabilir, çok düşünüp, az konuşarak, disiplinli ve planlı bir ruh haliyle işlerimizin üzerine eğilebiliriz. Mantıklı hareket etmek ve sağlığımıza önem vermek ön plandadır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iletişimi çok seviyorsunuz ve birini sevdiğiniz zaman sizin için dünya duruyor. Sanatkar biri olduğunuz için bu alanda profesyonel bir kariyere sahip olabilirsiniz. Düzenli bir iş hayatı ve ticaret konusunda yeteneğiniz fazla değil. Bu sene, maddi konularda şanslısınız.




Koç Burcu: Bugün üzerinizdeki etkilerle yapmanız gerekenler öne çıkabilir. Şartlar sizin elinizde olmadığında sabırsız yapınız devreye giriyor ve belirsizliklerden hoşlanmıyorsunuz. Biraz hayatın akışına kendinizi bırakmayı denemelisiniz.




Boğa Burcu: Bugün aşk hayatınızın detayları ön planda olurken, sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanmayacaksınız. Her ne kadar özel yaşantınız şu an hayatınızın merkezinde olsa da başka işlerle uğraşmak, size şans getirebilir.




İkizler Burcu: Bugün vaktinizin çoğunu ev hayatınıza harcamayı düşünürken, verdiğiniz sözler, yapılması gerekenler sizi yorabilir. Çalışma hayatınız yoğun olduğunda arada sırada kendinize ödül vermelisiniz. Kendinize vakit ayırın.




Yengeç Burcu: Bugün zihinsel konularda çok çabuk karar değiştirebilir ve çevrenizdekilere karşı tolerans göstermekte zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınız aktif olduğundan kabuğunuza çekileceğinize, sizi geliştirecek alanlarla zenginleşin.




Aslan Burcu: Bugün maddi konularda hiç olmayacak yerlerde gereğinden fazla rahat davranabilir, lazım olan yerlerde tam tersi bir tutum içine girebilirsiniz. Güvenlik ihtiyacınız şu sıralar çok fazla ve herşeyi maddi yönden karşılaştırıyorsunuz.




Başak Burcu: Bugün hayata bakış açınızla, parasal konulara bakış açınız bir olmayabilir. Farklılıkların sizi besleyeceğini unutmamalısınız. Yakın çevrenizde gelişen olaylar sizin için önemli olmalı ama sizin de bir özel hayatınız var.




Terazi Burcu: Bugün üşengeç tavırlarınızla, ayağınıza kadar gelen şanslarınızı önemsemeyebilirsiniz. Bu aralar somut ve maddi konulara odaklı olmanız sizi yorabilir. Bu yüzden rahat düşüneceğiniz ve maneviyatınızı arttıracağınız konulara ağırlık verin.




Akrep Burcu: Bugün arkadaşlık ilişkilerinizde ve sosyal ortamlarınızda hayatınızı sorgulayabilirsiniz. Hayatınızla ilgili konularda güzel gelişmeleriniz var ama siz paylaşacak bir insan olmadığı zaman bütün bunları önemsemiyorsunuz.




Yay Burcu: Bugün aile uğraşılarınızı bir kenara bırakarak kendi kişisel hırslarınızın peşinden gitmeyi tercih edebilirsiniz. Biraz geçmişe odaklı ve geri planda durmak isteyen yapınızla, ön planda bulunmak isteyen ruhunuz arasında bocalamalar söz konusu.




Oğlak Burcu: Bugün değişik ve farklı alanlar ve insanlar ilginizi daha fazla çekecek. Enerjinizin yoğun bir kısmını tanımadığınız insanlara yönlendirmeniz, evinizi ve ailenizi ihmal ettiğiniz anlamına gelmiyor. Önemli değişimlere kucak açın.




Kova Burcu: Bugün ketum ve duygularınızı saklayan yönlerinizle, iş ortamlarınızda durumları idare etmesini ve diplomasi yapmayı iyi becereceksiniz. Maddi konularda biraz dengeyi tutturmalı ve çok açılmamalısınız.




Balık Burcu: Bugün özel yaşantınızda duygusal yapınızı ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Olayları abartmak gün içinde etkili olacak. Uzak çevredeki insanlarla girişeceğiniz işlerinizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Şansınız artıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR