Bugün 16:48 e kadar ay boşlukta olacak, önemli işlerimizin yerine bizi rahatlatacak veya tamamlamamız gereken işlerimiz üzerine eğilebiliriz. Sabah saatlerinde anlık tepkilerimiz bizi yorabilir, akşam saatlerinde özel ilişkilerimize dikkat edelim. Kendimiz gibi davranmaktan uzak olabiliriz. Neyse ki gecenin ilerleyen saatlerinde keyfimiz yerine geliyor.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sakin ve telaşsız bir yapınız var ama lüksü, değerli şeyleri seviyorsunuz. Edebiyat ve sanata olan düşkünlüğünüz çok fazla. Arkadaşlarınız sizin için çok önemli ve onlarda sizi her durumda destekliyorlar. Hayatınız boyunca kanuni evrakları imzalarken dikkat etmelisiniz. Bu sene, hayattan göreceğiniz destekler yüksek, şansınızı iyi kullanın.

Koç Burcu: Güne aile konularınız veya ev hayatınız ön planda olarak başlıyorsunuz. Düşünceleriniz çözüme yönelik çalışacak. Öğleden sonraysa keyfi harcamalarınız sizi mutlu edebilir.

Boğa Burcu: Bugün yakın çevre konularınız, iletişiminiz ön planda olabilir. Üretken olacağınız işlerde, sanat alanlarınızda keyfinize diyecek olmayabilir. Beklenmedik olaylar karşısında ani tepkilerden kaçının. Öğleden sonraysa evinizde dinlenmek öne çıkabilir.

İkizler Burcu: Bugün sosyal ortamlarınızda, kalabalık alanlarda para konularında ani tepkiler verebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda herşeyi siz düşünüyorsunuz ve bugün onlarla yine de keyfiniz yerinde olacak. Kısa planlar yapacaksınız.

Yengeç Burcu: Gün içinde kendi istekleriniz konusunda kararszılıklarınız olsa bile öğleden sonra olaylara daha net yaklaşımınız olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlar sizden yardım talep edebilirler. Ailenizle bulunacağınız ortamlar sizi mutlu edebilir.

Aslan Burcu: Bugün derinden giden, biraz isteksiz yapınızla olayları dışarıdan izlemek daha hoşunuza gidebilir. Öğleden sonraysa hayatınız renklenecek ve hareketlenecek. Akşam saatlerinde kısa planlar içinde bulunacaksınız.

Başak Burcu: Sabah bulunacağınız yerlerde ve aktivitelerde enerjinizi çabuk tüketebilirsiniz. Sosyal ortamlarda kendinizi göstermeyi seviyorsunuz. Parasal meselelere biraz sakinlikle yaklaşmalı, öğleden sonra kendi kabuğunuza çekilmelisiniz.

Terazi Burcu: Ortaklaşa yapılaması gereken işlerinizde bu Pazar bazı düzensizlikler oluşabilir. Kafanızda oluşturduğunuz planları gözden geçirebilirsiniz. Sosyal çevrelerde sevdikleriniz size sürpriz yapabilir.

Akrep Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal çevre ortamlarınıza vaktinizi ayırabilirsiniz.. Bugün dış ortamlar, yerler daha fazla ilginizi çekecek ama gün içinde bazı tepkiler vermeye müsaitsiniz.

Yay Burcu: öğleden sonra kendinizi hareketli ortamların içinde bulacaksınız. Sosyal çevrenizden alacağınız etkilerle yerinizde duramayabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında beklenmedik tepkilerden kaçının.

Oğlak Burcu: Değişik yerlerde bulunmak, seyahat planları bu aralar daha fazla ilginizi çekiyor. Özel yaşantınızda gün içinde ufak tefek anlaşmazlıklar olsa bile, sevdiğiniz insanın isteklerine önem vereceksiniz.

Kova Burcu: Bu pazar sabah saatlerinde gerginlikleriniz yüksek olabilir. Öğleden sonraysa sevdiğiniz kişiyle beraber yapacağınız planlar ruhen sizi rahatlatabilir. Kendinizi şanslı hissetmemeniz için hiçbir neden yok.

Balık Burcu: Sevdiğinizle paylaşımlarınız keyfinizi arttıracak. Bugün, keyfiniz için yapacağınız harcamalarınız fazla olabilir. Alacağınız bir telefon akşam saatlerinde sizi huzursuz etse bile, çözüm sevdiklerinizden gelebilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR