Haftaya Ay boğa burcundayken, hem sanatsal, hem finansal işlerimizin üzerine eğilerek, durum ve koşulları sabitleyerek ilerleyebiliriz. Bu Pazartesi kadın, erkek ilişkilerimiz bize göz kırpıyor. Karşı cinsle aramızda güzel bir çekim olabilir, beraber uyumlu işler çıkarabiliriz. Perşembe günü merkür düzeliyor, iletişimde sıkıntı yaşadığımız konularda düzelmeler görülebilir. Aynı gün güneş Terazi burcuna geçecek. Cuma günüyse ilişkilerimizde kıskanç, tutucu yönlerimizin ağır basacağı bir döneme giriş yapıyoruz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; kendi öneminizin farkındasınız ama zaman zaman abartılı davranmayı seviyorsunuz. Ruh haliniz fazla değişken olduğundan, ne yapacağınız çok belli olmuyor. Dengeli ve mütevazı olursanız, başaramayacağınız hiçbir şey olamaz. Bu sene, iş ilişkileriniz ve özel hayatınızda güzel gelişmeleriniz olabilir.

Koç Burcu: Bu hafta günlük işlerinizin üzerine düşecek, bayramdan sonra hayata yeniden adapte olacaksınız. Özel ilişkilerinizde hayat sizi destekliyor. Sevdiğinizle yapacağınız planlar ve bir takım anlaşmalar sizi mutlu edecek.

Boğa Burcu: Bu hafta şartlar sizin istediğiniz gibi şekillenebilir. Çocuğunuz varsa onunla ilgili programlar ve koşturmalar içinde olabilirsiniz. Günlük işlerinizi alacağınız desteklerle kolay halledeceksiniz.

İkizler Burcu: Haftanıza biraz isteksiz başlayabilir. Güne adapte olmak kolay olmayacak. Özel yaşantınızdaki güzel gelişmeler bu haftabaşı sizi memnun edebilir. Karşı cinsle birbirinizi anlayacak, beraber hareket edeceksiniz.

Yengeç Burcu: Sosyal çevrenizdeki işleriniz ve yakın çevre konularınıza odaklanarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Aile hayatınızda büyüklerinizle bağlantılarınız kuvvetleniyor, özellikle ailenizde karşı cinsten kişilerle birbirinizi iyi anlayacaksınız.

Aslan Burcu: Haftanız hızlı başlıyor, hem maddi konulara, hem de kalabalık ortamlardaki işlerinizi halledeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlardan alacağınız güzel desteklerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Kalbiniz boşsa aşk hayatınız hareketlenebilir.

Başak Burcu: Haftanız dış ortamlardaki işlerinizle başlıyor. Kişisel yapmanız gerekenleri bu hafta iyi bir şekilde düzenlemelisiniz. Parasal konularda ailenize yapacağınız yardımlar, onlarla aranızı düzeltmekte işe yarayabilir.

Terazi Burcu: Kendinizi daha iyi hissetmenize ve istediklerinizi daha rahat ortaya koymanıza çok az kaldı. Bu haftasonuna doğru rahatlayacaksınız. Ortaklaşa parasal konuların üzerine eğilebilir, yakın çevrenizle güzel planlar yapabilirsiniz.

Akrep Burcu: İlişki içinden olduğunuz insanlardan karşılık almak, destek almak istediğiniz birgün içindesiniz. Sosyal çevrenizdeki hareketlilik sizin hayatınıza da yansıyor. Maddi konularda mücadelenize gizli destekler bulabilirsiniz.

Yay Burcu: Haftanız günlük yapılması gereken işlerinizle başlıyor. Sosyal çevrelerde insanlar sizi konuşuyor ve bir hayli ilgi çekiyorsunuz. Özel bir teklif karşınıza gelebilir. Güçlü insanlarında arkanızda olduğunu bileceksiniz.

Oğlak Burcu: Beraber iş yaptığınız güçlü insanlarla olan bağlantılarınız bu haftabaşı güçlü akabilir. Karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz. İş hayatınızın gelişmeleri bu hafta içinde daha da hızlanıyor, tempoya ayak uydurun.

Kova Burcu: Ailevi konular ve işleriniz bu haftabaşı önem kazanabilir. Dış ortamlarda bulunacağınız yerlerde insanların ilgisi sizin üzerinizde olacak. Karşı cinsin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Keyfiniz bu hafta artıyor.

Balık Burcu: İletişimsel önemli işlerinizle, yakın çevrenizde olup biten olaylarla haftanıza başlıyorsunuz. İş girişimlerinizde, cazibenizi ve etkinizi kullanacak, çevrenizden destek göreceksiniz. Özel ilişkilerinizin üzerine biraz daha eğilmelisiniz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR