Bugün Ay Kova burcunda dolaşıyor; Yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimiz dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak için olumlu günler. Daha dostane, anlayışlı ve yardımsever oluruz. İstekler ve arzular daha ön plana çıkar. Özgürlüğümüz önemlidir. Birazda vurdumduymaz, sınırları aşan tavırlarda sergilememiz mümkün.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; aşırı duygusal yapınız nedeniyle, özel yaşantınızda zaman zaman zorluklar yaşamanız mümkün. Sizi kimsenin anlamadığını düşünüyorsunuz. Hayalperest yönünüzü, yaratıcı alanlarınızı iş hayatınıza yönlendirirseniz, başarılarınız artar. Bu sene, seyahatleriniz artacak. İsteklerinizi doğru yönlendireceksiniz.




Koç Burcu: Bugün sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan hayatınıza dair desteklendiğinizi bilmek güzel olacak. İşbirliğine yatkın davranışlarınızla ayrıca sevdiğiniz insanla çevrenizle iyi anlaşacaksınız.




Boğa Burcu: Bugün , her konuda şartlarınızı kolay oluşturacaksınız. Sergilediğiniz çabaların karşılığını kolay alabileceğiniz bir gün olabilir. Etrafınızdaki insanlarla aynı frekansta olmak size iyi geliyor.




İkizler Burcu: Bugün, gezmek, değişik yerlerde bulunmak arzunuz yüksek olacak. Yine hayatınıza heyecan katacak projeler, çocuğunuzla olan bağlantılarınızda kendinizi rahat ortaya koyacaksınız. Arkadaşlarınız ve çevreniz sizi geliştirebilir.




Yengeç Burcu: Bugün, ailenizin harcamaları ve parasal konularına yardım etmek kendinizi iyi hissettirebilir. Davranışlarınızdaki değişimleri, parasal alanlara aktardığınız takdirde kendinizi hafiflemiş hissedebilirsiniz.




Aslan Burcu: Evlililiğinize ve özel hayatınıza daha fazla vaktinizi harcayacaksınız. Sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa vadeli planlar hoşunuza gidebilir. Çevrenizden faydalanmasını iyi bileceksiniz.




Başak Burcu: Para kazanmaya odaklı olduğunuz bu dönem, işlerinizin karşılığını almak sizin için önemli olacak. Bu bayram koşturmalarınız yüksek yalnız kendinize de önem göstermek niyetindesiniz.




Terazi Burcu: Aşk hayatınızda veya eğlenceli yer ve ortamlarda keyfinize diyecek olmayabilir. Eşiniz veya sevdiğiniz insandan alacağınız destekle kendinizi bir çok açıdan şanslı hissedeceksiniz. İkili ilişkilerde dengeyi sağladığınız bir gün.




Akrep Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızda dinlenmek ve kendinizi adeta sığınağınızda hissetmek isteyeceksiniz. Bugün davranışlarınızda zorlandığınız alanları gözden geçirmelisiniz. Arkadaşlarınızla iletişiminize dikkat edin.




Yay Burcu: Bugün, yakın çevrenizle, arkadaş ortamlarınızda oldukça keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve ailenizi bir araya getirmek zor olmayacak. Yine geleceğe dayalı işlerinizde üzerinizde gereksiz bir iyimserlik hissedebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, mantığınızı ve duygularınızı iyi kullanmasını bilecek, bir çok alandaki işlerinizi kolaylıkla halledeceksiniz. Girdiğiniz ortamlarda insanların dikkatini üzerinize çekmesini başarıyorsunuz. Aileniz istedikleriniz konusunda arkanızda.




Kova Burcu: Bugün, kendi alanlarınıza yöneleceğiniz, kendi isteklerinizi yerine getirmek isteyeceğiniz harika bir gün olabilir. Karşınıza çıkacak fırsatları en iyi şekilde değerlendirmesini bileceksiniz. Değişik ortamlar sizi rahatlatabilir.




Balık Burcu: Bugün canınız pek önemli işlerle uğraşmak istemezken, daha geri planda olacağınız işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Psikolojik olarak kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Rüyalarınızı ve sezilerinizi karar verirken devreye sokamaya çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR