Pazar günü oluşan Venüs- Plüton dik açısı, ilişkilerimizde kıskançlık, baskı, kontrol, manipüle etme gibi durumları tetikleyebilir. İlişkilerimize şüpheyle yaklaşabilir ve kendimizi zorlayacak durum ve koşullar içinde olabiliriz. Bu etkiye karşı dikkatli olalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayatınızda başarı size kolay gelecek yalnız kolay tatmin olmayan yapınızla, başarıya ulaştığınızda farketmeyebilirsiniz. Mutlu ve güzel bir çevreniz olsun istiyorsunuz. Duygusal hayatınızda bir takım zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu sene, ilişkilerinizde doğru adımlar atmaya özen göstermelisiniz.




Koç Burcu: Hırslarınızı ve agresyonlarınızı iyi yönlendirmeniz gerekecek. Sinirli ve çabuk hareket etmek isteyen yapınızla sevdiğinizle anlaşmazlıklara açıksınız. Bakış açınızda tek yönlü olmamaya çalışın.




Boğa Burcu: Hem parasal konularda hem de keyfinizi arttıracak ortamlarda sinirli söylemlerde bulunmamalısınız. İşle ilgili önemli bir seyahatiniz varsa iş bağlantısında olduğunuz bir insanla aranızda sürtüşmeler oluşabilir.




İkizler Burcu: Sinirli yapınızı iyi kontrol etmeniz gerekecek. Özellikle sevdiğiniz insanla, partnerinizle konuşurken, düşüncelerinizi ifade ederken doğru kelimeleri kullanmanız ve seçmeniz çok önemli.




Yengeç Burcu: Bu Pazar, özel hayatınızda, özellikle ailevi ilişkilerinizde ortaya çıkacak bir tartışma, kıskançlık, sahiplenme duygusuna dikkat edin. Karşı taraf sizi kışkırtabilir ve siz de buna çanak tutabilirsiniz.




Aslan Burcu: Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde birtakım gerilimler, kıskançlıklar, sahiplenme gibi duygular devreye girebilir. Aslında siz hırslı yapınızla biraz da olayları körükleyebilirsiniz. Sağlık tartışmalarına dikkat edin.




Başak Burcu: Aşk hayatınızda veya varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde bazı sıkıntılara açıksınız. Harcamalardan kaçının ve güvensizliklerinizi açık bir şekilde ifade etmeye çalışın o zaman ilişkilerinizde doğru ilerleyeceksiniz.




Terazi Burcu: İlişkilerinizde biraz baskı karşısında kendi ağırlığınızı ortaya koymak isteyeceksiniz. Ailenizde güçlü bir insanın hayatınızı yönlendirdiğini düşüneceksiniz. Kıskançlık ve baskılara dikkat edin.




Akrep Burcu: İlişkilerinizle ilgili konularda yakın çevrenizdeki kişilerle anlaşmazlıklara açık bir Pazar. Güçlü ve etkili sözlerinizi sevdiklerinizi yaralamak için kullanmamaya çalışmalısınız.




Yay Burcu: Sosyal çevrenizle ilişkileriniz, sahip olmak istediğiniz şeyler yüzünden zora girebilir. Başkalarını anlamakta bugün zorluk çekebilirsiniz. Herşeyi bir kıyas mevzusu yapmamaya çalışın.




Oğlak Burcu: Toplum içinde, göz önünde olacağınız ortamlarda inatçılığınızdan ve bazı konuları diretmenizden kaynaklı olarak ilişkilerinizde birtakım sıkıntılar yaşama ihtimaliniz var. Aile ilişkilerinize de bugün dikkat etmelisiniz.




Kova Burcu: Yabancı ortamlarda ilişkilerinizde, tutkularınızla hareket edebilirsiniz. Başkaları üzerinde baskı oluşturma, kıskançlık ya da manipüle etme gibi etkiler devreye girebilir. İlişkilerinize bugün dikkat edin.




Balık Burcu: Sosyal ortamlarda ilişki içinde olduğunuz insanlarla parasal konularda birtakım sorunlar yaşama ihtimaliniz görünüyor. Özellikle arkadaşlarınızla borç alışverişlerine girmemeye özen gösterin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR