Bugün ve yarın Ay Yay Burcunda olacak. Astroloji’de yay burcu uyluk, kalça, bacakların üst kısmı ve karaciğeri temsil ettiğinden bu organ operasyonlarından acil olmadıkça uzak durmalıyız. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan, protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Ayrıca bol meyve tüketmemiz bizim yararımıza olacak. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; aldığınız sorumlulukları yerine getirmeyi seviyorsunuz. Arkadaşlarınızı ve çevrenizdekileri büyük bir titizlikle seçiyorsunuz. Özel hayatınızda fevri ve dengesiz davranışlarınız olabilir. Bu sene, hayatınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz.

Koç Burcu: Yapmanız gerekenler için sizi canlı kılacak bir seyahat veya eğitim fırsatı gündeminizde olabilir. Aşkınızla, geleceğinize yönelik konuşmalar içinde olabilir, farklı ortamlarda daha kolay harekete geçebilirsiniz.

Boğa Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda ailenize yapacağınız yardımlar ve destekler bugün yerini bulacak. Sezgileriniz konusunda biraz daha çalışmalı, önemli olaylarda size yol göstermesine izin vermelisiniz.

İkizler Burcu: Özel hayatınızda, iletişiminizi sevdiğiniz insanla yüksek tuttacak, kısa gezilerle ilişkinizi canlandıracaksınız. Sosyal çevrenizdeki insanlar ilişkinize değişik tatlar katabilir.

Yengeç Burcu: Güzel haberler kapıda. İşlerinizi toparlamalı, yapılması ve olabildiğince gün içinde hızlı ve programlı hareket etmelisiniz. Karşınıza çıkacak ufak tefek sorunları kafanıza takmayın.

Aslan Burcu: Aşk hayatınızdaki özgür ve rahat tavırlarınız, sevdiğiniz insanla kolay anlaşmanıza neden olacak. Keyfiniz yerinde olacağından, yakın çevrenizden duyacaklarınıza hiç takılmayacaksınız.

Başak Burcu: Gün içinde ilginizi evinize ve ailevi konulara yönlendirmeniz gerekebilir. Eviniz için yapılacak bir ödeme veya harcama gündeminizde olacak. Kendinize yapacağınız yatırım en iyi yatırımınız olacak.

Terazi Burcu: Yakın çevrenizi işin içine katarak yapacağınız organizasyonlarda enerjiniz yüksek çalışacak. İş alanlarınızda kendinizi gösterebilirsiniz. Değişik ve farklı davranan insanlar bu aralar daha çok ilginizi çekebilir.

Akrep Burcu: Dış ortamlarda daha çok vakit geçirecek, sizden uzaktaki insanlardan haberler alacaksınız. Sosyal ortamlarda para konuşmalarınıza dikkat edin ve arkadaşlarınızla para alışverişlerine girmemeye çalışın.

Yay Burcu: Kendi isteklerinizi ve beklentilerinizi karşılamak bugün önemli olacak. Aşk hayatınızda sizi heyecanlandıracak konulara ve kişilere yönelmelisiniz. Bugün kafanıza buyruk davranabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Günlük rutin işlerden sıkılabilir, sizi harekete geçirecek alanlara yönelebilirsiniz. Canınız önemli işlerle uğraşmak istemese bile, bulunacağınız dış ortamlar, farklı yerler size yeni kapılar açabilir.

Kova Burcu: Sosyal ortamlarınızdaki yoğunluk bugün sizi yorabilir. Arkadaşlarınızla planlayacağınız işleriniz keyfinizi yerine getirecek. Seyahat ve eğitim konuşmalarınız hızlanıyor.

Balık Burcu: İş alanlarınızda girişkenliğiniz ve değişik tavırlarınızla herkesin ilgisini kolay çekeceksiniz. Maddi konularda ne yapmasını bilecek, paraya dayalı işlerinizi devreye sokacaksınız.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR