Bugün oluşan Güneş- Plüton olumlu açısıyla güçlü ve etkili insanlardan göreceğimiz destekler yüksek. Venüs- Satürn olumlu açısıyla ilişkilerimizde kalıcı adımlar atabilir, düşünceli, ağırbaşlı tavırlarla hareket edebiliriz. Her tür iş, özel ve para ilişkilerimiz destekleniyor. Önemli işlerimiz için bugünün olumlu enerjisinden faydalanalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; amaçlarınıza ulaşmanız çok kolay çünkü ne zaman ne şekilde davranacağınızı gayet iyi biliyorsunuz. Başkalarının işine burnunuzu sokmaktan uzak durmalısınız. İyi niyetlisiniz ama fazla meraklısınız. Bu sene, çok şanslı bir yıl içindesiniz. Kariyer hayatınızda önemli çıkışlar gerçekleştireceksiniz.




Koç Burcu: Özel hayatınızın gelecek detaylarını ele almak için uygun bir gündesiniz. Ortaklaşa işlerinizde sorumluluklarınızı gelecek planlarınıza taşımak isteyebilirsiniz. Bir yandan da işinizde aradığınız destekleri bulacaksınız.




Boğa Burcu: Bugün bir eğitim, bir seyahat konusu gündeminizde olacak ve siz bu seyahate ayırdığınız bütçeyle, yaptığınız hesaplamalarla ilgileneceksiniz. Sanatsal işleriniz varsa bugün güzel gelişmeler içinde olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün durumları kendi lehinize toparlamasını bileceksiniz. Ev hayatınız için yapacağınız harcamalar, gündeminizde yer edecek. Aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda kalıcı adımlar atılabilir.




Yengeç Burcu: Aile hayatınız için üstleneceğiniz sorumluluklarda, sevdiğiniz insandan beklediğiniz desteği alacaksınız. Ortaklaşa iş yapıyorsanız ortağınızın etkili gücü sayesinde bir anlamda işlerinizi de toparlamanın yolunu bulacaksınız.




Aslan Burcu: İletişiminizi kuvvetli tutacaksınız. Sanatsal, yaratıcılığa dayalı işlerinizde doğru iletişim ve doğru ilişkilerle istediğiniz adımları atabileceksiniz. Bir yandan da iş hayatınızda etkili insanların desteğini ve gücünü üzerinizde hissetmeniz mümkün.




Başak Burcu: Bugün aile hayatınıza yapacağınız parasal destekler sizi mutlu edebilir. Bir yandan da güçlü etkilerle yaratıcılığınızı, keyfinizi; eğlenceli konu ve olaylarla ortaya koymasını başaracaksınız.




Terazi Burcu: Yakın çevre ilişkilerinizi toparlayacağınız ve bir anlamda kendinizi yenileyeceğiniz birgün. İstediğiniz gücü kendinizde bulacaksınız. Aynı zamanda aile hayatınızdan alacağınız destekler de bütün bu zorlukları aşmanızı sağlayacak.




Akrep Burcu: Bugün özellikle geri planda durduğunuz işlerinizde güzel, kalıcı adımlar atılabilir. Bazı parasal sıkıntılar yaşasanız bile iletişimsel konularda güçlü insanların desteğini de arkanıza alacaksınız.




Yay Burcu: Sosyal çevre bağlantılarınızda arkadaşlarınızın, çevrenizin işinizle ilgili konularda size destek verdiğini göreceksiniz. Parasal konularda güçlü ve etkili insanlarla bir araya gelebilirsiniz ya da işinizde güçlü ve etkili insanlardan destek görebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün beklenmedik yerlerden alacağınız destekle kariyer ve iş hayatınızda kalıcı adımlarla ilerleyeceksiniz ya da bu süreçte tanışacağınız insanlar size beklenmedik yardımlar sunabilirler.




Kova Burcu: Grupsal bağlantılarınız sayesinde iş hayatınızda güzel gelişmeler karşınıza çıkabilir. Seyahat, yabancılarla yapılacak işler, eğitim, hukuk konularında geleceğe yönelik adımlarınızı hızlandıracaksınız ve bu adımlardan da faydalanacaksınız.




Balık Burcu: Parasal konularda maddi olanaklarınızı iş konularına rahatlıkla aktarabilir ve başka insanlardan destek görebilirsiniz. Yine işinizde tahsil edemediğiniz bir alacak varsa ya da bir para işiniz varsa bu işinizi de kolaylıkla halledebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR