Bu pazar sabat saatlerinde güçlü duygularla hareket edebiliriz. İstediklerimiz konusunda bencil olmak ve hemen harekete geçme isteğimiz bizi zorlayabilir. Karşı tarafı düşünmeden hareket etmemeye çalışalım. Akşam saatlerinde anlık duygusal tepkilerimiz yüksek. Bize ne yapılması gerektiğini söyleyenlere karşı tepkilerimiz yüksek olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; ticaret alanlarında şansınız yüksek çünkü girişimci yönünüzü hayatınızın her alanında iyi kullanıyorsunuz. İyi para kazanacaksınız ama savurganlığınızı kontrol etmelisiniz. Bu sene, kadersel etkileriniz yüksek olacak. Yaşayacaklarınızı iyi analiz etmelisiniz.

Koç Burcu: Planlarınız yavaş yavaş devreye girmeye başlıyor. İş alanlarınızda göreceğiniz destekler yüzünüzü güldürecek. Bir de şu sıkılganlığınız ve davranış değişiklikleriniz olmasa hayatı daha rahat algılayacaksınız.

Boğa Burcu: Aşkınızla bugün kısa vadeli planlarınız devreye girerken, yakın çevrenizin ilişkiniz konusunda sizi desteklediğini göreceksiniz. Sanatla uğraşıyorsanız, önemli şanslar ve fırsatlar kapınızı çalabilir.

İkizler Burcu: Aile hayatınızda huzuru ve mutlululuğu yakalayacağınız bugün, gayrimenkulle ilgili işlerde şanslı etkiler altındasınız. Çocuğunuz varsa sosyal ortamlarda anlaşmazlıklara dikkat.Yine ailenize parasal yardımlar söz konusu olabilir.

Yengeç burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla beraber istediğiniz veya beklediğiniz bir haber varsa size ulaşabilir. Yine iletişime dayalı işlerinizde çeşitli fırsatlarınız olacak. Huzuru kalbinizin derinliklerinde hissetmeye çalışın.

Aslan Burcu: Duygusal olarak mutlu ve iyimser olacağınızdan tutamayacağınız sözler vermeye meyilli olabilirsiniz. Yakınlarınızın sağlığı konusundaki endişelerinizi zihninizden temizleyin. Bugün harekete geçmek kolay olacak.

Başak Burcu: Aşk hayatınızda hemen gözle görülür adımlar istiyorsunuz. Bu kendinizi güvende hissetme ihtiyacınızdan kaynaklanıyor. Tutkularınızı herkes bilmese bile, kendi içinizde serbest bırakmalı, aşkta hesaplar yapmamalısınız.

Terazi Burcu: Yaptıklarınızın karşılığını görmek, manen sizi yükseltecek. Özel hayatınızdaysa duygusal çalkantılar akşam saatlerinde devrede olabilir. Sevdiğiniz insana karşı hemen tepki vermekten çekinin.

Akrep Burcu: Grupsal çalışmalarda, kalabalık ortam ve aktivitelerde şans sizden yana olacak. Herkesin desteğini hayatınızda göreceksiniz. Bazı şeyler sizin çalışmalarınızın karşılığı ve siz bunu çoktan hakettiniz.

Yay Burcu: Mükemmeliyetçi iş yapınızdan biraz taviz verseniz bile, girişimci ve ateşli yanlarınız herkes tarafından takdir görecek. Acele adımlardan kaçınmalı, kendinize olan güveninizle hareket etmelisiniz.

Oğlak Burcu: Seyahat, eğitim ve yabancı ortaklı işler alanlarınızda şansınız çok yüksek. Devreye girecek yeni projeler, konular sizi heyecanlandırabilir. Yine sevdiğiniz insanla yapacağınız tatil konuşmaları ve planları sizi mutlu edebilir.

Kova Burcu: Hayata filozofça yaklaşacak, gezeceğiniz, göreceğiniz yerlerde ruhunuzun tamamlandığına şahit olacaksınız. İş alanlarınızda çeşitli fırsatlarınız ve şanslarınız olacak. Başka insanları bilgeliğinizle beslemeyi unutmayın.

Balık Burcu: Bugün duygusal olarak, kendinizi güçlendirmelisiniz. Yoğun duygular altında olacak, yaşadığınız olayları içsel olarak daha fazla hissedeceksiniz. Sakin durmak, olaylara anlayışla yaklaşmak önemli olacak.






İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR