Bu haftasonu Ay Terazi burcunda dolaşıyor; Ayın terazi burcunda olması, sevgiyi, nezaketi, güzelliği, keyfi ve ince zevkleri temsil eder. Bu nedenle bugünlerde hayatımıza tüm bu özellikler yansır. Bunların dışında daha neşeli ve esprili bir enerji içinde olabiliriz. Terazi günlerinde hayatımıza yansıyan bu özellikler hem sosyal hem de ikili ilişkilerimize destek verir. Aşk duygusu ve romantik anlar ön plana çıkar.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yapacağınız işler sanat ve insanlarla ilgili işler olmalıdır. Çünkü siz insanlara fazla değer veren bir insansınız. İş hayatınızda kurulacak değerli dostluklarınız sayesinde, önemli şanslar yakalayabilirsiniz. Bu sene, önemli şanslar yakalayacaksınız.




Koç Burcu: Sadece özel hayatınızda değil, her tür iş ilişkinizde de kendi isteklerinizi geri planda tutmanız gerekebilir. Aşk hayatınızda oldukça hareketli ve bir o kadar sizi memnun eden etkiler altında olacaksınız.




Boğa Burcu: Bu Cumartesi kafanız yapılması gerekenlere takılı olabilir. İşinize olan düşkünlüğünüz bu dönem artarken, iş alanlarınızda kararsızlıklarınıza dikkat edin. Yemeye ve içmeye olan düşkünlüğünüz bu haftasonu devrede.




İkizler Burcu: Çocuğunuz varsa onunla vakit geçirmek, onun istediklerini gerçekleştirmek önemli olacak. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insana duygusal yaklaşımlarınız yumuşak ve anlayışlı olabilir.




Yengeç Burcu: Dengeli ve ölçülü davranışlarınızla sevdiklerinizle bir arada olmak sizi mutlu edebilir. Kalabalık ortamlara bugün tahammül edemeyebilirsiniz. Aile hayatınızda uyumlu ilişkilerinizi devreye sokun.




Aslan Burcu: Bugün iletişim halinde olacaklarınızla konuşmalarınızı hızlandırabilir ve planlarınız için harekete geçebilirsiniz. Düşünceleriniz gün içinde hızlı değişebilir. Yeni ve güzel planlara ihtiyacınız olabilir.




Başak Burcu: Maddi konularda her ne kadar endişeli bir yapınız olsa bile, para kazancınızdaki artış, bugün rahat hareket etmenize neden olabilir. Kalabalık ortamlarda harcamalardan uzak durmaya çalışın.




Terazi Burcu: Gün içinde gezebilir, alışveriş yapabilir, daha çok kafanıza göre hareket edebilirsiniz. Alacağınız haberler sizi heyecanlandırabilir. Bu aralar canınız önemli işlerle meşgul olmak istemeyebilir.




Akrep Burcu: Davranışlarınızda bazı şeyleri yeniden düzenlemeniz ve tepkilerinizi biraz aşağıya çekmeniz gerekebilir. Geçmiş konu ve olayları deşmeyi, konuşmayı ve paylaşmayı seveceksiniz.




Yay Burcu: Eğlenceli yer ve ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız planlarınız için sizi harekete geçirebilir. Kendinizi çok yormadan adım adım ilerleyin. Sosyal çevrelerde bugün güzel ilişkiler kuracaksınız.




Oğlak Burcu: Kalabalık yer ve ortamlarda bulunmak sizi mutlu edecek. Toplum içinde oluşan bir kavga veya sürtüşmeyi, dengeli yapınızla siz çözebilirsiniz. Kadınlardan yana şansınız bu Cumartesi yüksek.




Kova Burcu: Bugün uzak diyarlarda veya tatilinizde kendinizi mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Düşünceleriniz kolay değişecek ve kararsızlıklarınız etkili olabilir. Maddi konularda güzel gelişmeler sizi tatmin edebilir.




Balık Burcu: Kafanızda yaptığınız planların tıkır tıkır işleyeceği bir dönem içindesiniz yalnız duygusal bir insan olarak olaylara biraz daha mantıkla yaklaşmalısınız. Parasal konularda harcamalarınız artacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR