Haftaya Merkür- Venüs birleşimiyle doğru zamanda doğru şekilde hareket ederek başlayabiliriz. Salı günü venüs terazi burcuna geçecek ve ilişkilerimiz önem kazanmaya başlayacak. Aynı gün merkür başak burcunda gerilemeye başlıyor. İletişimimizde 3 hafta boyunca sıkıntı ve sorunlara açığız. Perşembe günü öğlen saatlerinde bir Parçalı Güneş tutulması yaşanacak. İş, hizmet ve sağlıkla ilgili konular hızlanıyor. Cuma günü bir yandan olumlu etkiler devredeyken, başka yönden aldanmalar, bozulmalar, sıkıntı ve sorunlar ortaya çıkabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; hayat boyu başarılarınız duygusal ilişkilerinizden ve etkili dostluklarınız gelecek. Şanslı bir insansınız ve insanlara nasıl yaklaşmanız gerektiğini biliyorsunuz. Karşı cinse ilginiz yüksek ve hep duygularınızın peşinden gitmeye müsaitsiniz. Bu sene, kazançlarınızı arttıracaksınız.

Koç Burcu: İş hayatınızdaki detaylar önem kazanırken bu haftabaşı iş hayatınızda yaşayacağınız bazı sıkıntı ve sorunları doğru iletişim ve ilişkilerle yönlendirebilirsiniz. Hayata rahat bakış açınızla hareket edeceksiniz.

Boğa Burcu: Haftanıza ailevi işleriniz ve bu alanlardaki ortak para sorumluluklarınızla başlayacaksınız. Özel hayatınızda veya sanatsal işlerinizde oldukça detaycı ve analiz eden yönlerinizle doğru zamanda doğru şekilde hareket edeceksiniz.

İkizler Burcu: Özel ilişkilerinizdeki hızlı iletişimle haftaya başlıyorsunuz. Aile hayatınızda yaşadığınız veya karşınıza çıkacak sorunlara bu haftabaşı doğru ilişkilerle kolay çözüm üreteceksiniz. Tatlılıkla yapılan eleştiri işinizi kolaylaştırabilir.

Yengeç Burcu: Sabah saatlerindeki plan ve düzenlemeleriniz öğleden sonra daha farklı konulara kayabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla aranızdaki sıkıntı ve sorunları doğru ilişkilerle ve sevginizi mantıklı bir şekilde ortaya koyarak düzeltebilirsiniz.

Aslan Burcu: Maddi konularda güzel gelişmeler, doğru ilişkiler ve fikirler altındasınız. Haftanıza başlarken isteksiz yönlerinizi çabuk törpüleyecek ve ilerleyen saatlerde güne daha hızlı bir şekilde adapte olacaksınız.

Başak Burcu: Hayatınızı ilgilendiren konu ve olayları detaylandırmayı seviyorsunuz ve bu haftabaşı kendinize iyi davranacaksınız. Sabah saatlerinde yaptığınız planlar gün içinde değişime uğrayabilir. Esnekliğinizi kaybetmeyin.

Terazi Burcu: Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileriniz bu haftabaşı iletişimsel işlerinizde size kolaylık sağlayabilir. Olayları göünüzde büyütmektense size iyi gelecek çözümler peşinde koşmalısınız. Kendinize inanın.

Akrep Burcu: Sosyal çevrenizdeki iş konularındaki sıkıntılarınızda bugün iletişim ve ilişki yönlerinizi etkili kullanabilirsiniz. Kariyerinizdeki hareketlenmeler bu haftanızın hızlı geçeceğinin müjdecisi.

Yay Burcu: Ortaklaşa halledilmesi gereken para konuları sabah saatlerinde öne çıkarken, gün içinde dış ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizde bazı olumsuzlar oluşursa bu haftabaşı doğru ilişkilerle toparlama şansınız yüksek.

Oğlak Burcu: Bu haftabaşı ortak parasal işlerinizin üzerine eğileceksiniz. Seyahat veya eğitime dayalı işlerinizde iletişim sıkıntılarınızı doğru ilişkilerle yönlendirebilirsiniz. Kendinizi doğru bir şekilde ifade etmeye özen gösterin.

Kova Burcu: Özel hayatınıza ve birebir ilişkilerinize önem verecek, insanların tavsiyelerini göz ardı etmeyeceksiniz. Çevrenizdeki olaylar sizi etkiliyor. Ortak parasal işlerinizdeki düzenlemeleri hem kalben, hem de mantığınızla yapmaya çalışın.

Balık Burcu: Sabah saatlerinde keyfiniz yüksek, gün içinde günlük rutin işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Özel hayatınızda eleştirel yönlerinizi sevgidolu ve mantıklı ifadelerle toparlayabilirsiniz. İlginiz sevdiğiniz insanın üzerinde.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR